- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #23.301
Yaaa yerim onu :) hemen bugünün anısına anne derken video çek canım ilk anne dediği gün diye de not et :)
Sağol önerin için canım. Yaptım dün :))) anne deyişini yakalayamadım sadece. Onu da bugün deniyeceğim :)
Merhaba kızlar bende temmuz annesiyim 14aylık kızım sizleri takip ediyorum arada yazıyorum adetim gecikti ve çok korkuyorum hamile olmaktan ilk hamile çok zor kalmıştım ve kızım çok küçük emiyor zayıf iştahsız ne yapıcam bilmiyorum bana moral verir misiniz zor mu daha mı kolay aralarının az olması peki memeyi nasıl bırakıcaz iyice zayıflarsa ben ne yapıcam kaç gündür çok stres içindeyim hiç bi şey net değil test yapmadım ama çok korkuyorum ve sizinle paylaşmak istedim
Bu kadar panik olma. Kendine ve çocuklara zarar verirsin bu stresle.
Emzirme aslında 1 yaşından sonra, besin olarak ön planda değil, psikolojik olarak destekliyor bebeği.
O kadar çok bebek var ki hiç emmeyen, prematüre, zayıf, cılız. Ama sonra toparlıyorlar.
Hamileysen eğer, bir kaç ay daha devam edebilirsin emzirmeye. Zaten bebegin de 17-18 aylık olur. Devam eden süreçte, değişen hormon dengeleri sebebiyle, zaten süt kalitesi düşüyor ve besleyiciliğini yitiriyor.
Şuan önemli olan, anne sütü dışındaki beslenmesi. Hamile olsan da olmasan da. Kilo almasını bu şekilde sağlayabilirsin. Hatta belki de sütten kesilmesi onun için daha iyi olacak.
Sakın tedirgin olma.
Yakın yaş olmasını ben de çok isterdim. Ama benim oğlum çok zor bir bebek ve yalnızım, tam mesai çalışıyorum. Eşim yoğun, bana pek katkısı yok. Bu sebeple yapmıyoruz.
Bence hamileysen ve bebeğin de seni çok yormuyorsa, bu durumun keyfini sür :)
Sonucu buraya da yaz lütfen.
Ama önce kaygılarından kurtul. Bir çok anne seninle aynı şeyleri yaşıyor.