Kizlar ya bu cocuk hic bisey yemiyor
Peynir zeytin bal pekmez yumurta domates salatalik tost bla bla bla hic bisey yok kahvalti tamamen eziyet okuyor ne versem agzina cikartiyor kendi yesin diye önüne koyuyorum bizimle masaya oturtuyorun yok yok yok. Aksama kadar sadece yayla corbasi varsa onu iciyor kofte yok et yok sulu yemek yok bakliyat yok cildircam valla. Gece de sabaha kadar emiyor ac çünkü valla sirtim belim tutuldu agladim bu gece artik dayanamiyorum tamam emsin ama 20 dk emsin uyusun dimi yok sabaha kadar agzinda duracak. Valla cok yoruldum kizlar bi yandan ise gidiyorum bi yandan ev temizlik yemek sagolsun kayinvalidem geldi uygara bu hafta saatlerimiz uyusmadi esimle de uygara bakiyor iki saat kadar ama bir hafta bizde kalacak. Isten geliyorum sabahtan aksam yemegini hazirliyorum aksam 8de eve giriyorum ana ogul oturuyorlar ya nilur isten geldim bi isitiver yemegi koyuver masaya nolur
Valla evde bi cocuk olsa isim daha kolay sanirim ben 3 kisiye birden bakiyorum anasi oglu onun oglu offfffff
Canım elbette çok yoruluyorsun. Bir de sana yardımcı olunmayınca, insan iyice deliriyor. anlıyorum seni.
Ama bu şekilde sinirlenip kendini harap edince de hiçbir şey değişmiyor. Boşu boşuna yıprattığınla kalıyorsun. Beklenti içine girme boşver. Umursama, yapacak birşey yok.
Onun dışında. Asaf da yumurta dışında hiçbir kahvaltılık yemiyor. Zaten 9. Ayında emmeyi bıraktı. Ve hala da püre şeklinde yiyor maalesef.
Kahvaltı da kayısı kıvamı yumurta yiyor sadece.
Daha sonra arada meyve püresi yediriyorum.
Öğlede de tarhana, yayla veya püre haline gelmiş sebze çorbası yiyor. Akşam öğünü de aynı. Bir de yoğurt yanında.
Akşam yatmadan önce de gece kaşık maması var onlardan yediriyorum muz katarak. 9 gibi uyuyor, gece 3-4 gibi acıkıyor. Biberonla mama veriyorum. Sabah 6-7 de uyanıyor.
Bunlara ek olarak ben eline tavuk haşlayıp veriyorum. Köfte veriyorum. Yiyor ama doyumluk değil. Bir iki ısırık.
Sebzeleri asla tek başına yemiyor. Yani bir brokoli haşlayıp vereyim de yesin. Veya türlünün içinden çatalla yesin gibi birşey yok. İlla püre.
Meyve de yine eline verince yiyor ama dediğim sadece bir iki ısırık.
Peynirin zeytinin tadını bilmez. Balı ve pekmezi asla ağzına sürmedi. Pekmez yiyince kustu.
Zamanla düzelir diye ümit ediyorum. Sen de çok stres yapma. Farklı şeyler deneyebilirsin.