Nasılsınız güzel anneler?
Emira SY
Canım yeni hamileliğin için çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sahihuban
Canım ne zaman bıraktınız memeyi? Bir kac haftaya toparlar ama birseyler içmek istediğinde ihtiyaçtan değil de keyfi yani emme yerine geçirmeye calisiyorsa bence o an isteğini gerçekleştirme fakat daha sonra aglamasi bitince tekrar verebilirsin.
Bizim de son bir kaç ayımız hastalıkla geçiyor. Bugün yine doktora gitmek zorunda kaldik, yine çok hasta. Bronşit olmuş
Onun dışında çıkardığı ses sayisi artti fakat hala konuşmuyor. Iki üç kelimesi var. Tek cümlesi anne gel :) onu da nenneee geh şeklinde söylüyor :)
Tek başına oyun kurmamasi en büyük problem benim için . Beni veya babasını mutlaka yaninda istiyor. Tek başına oturup da birşeylerle meşgul olmuyor
Beden dili ile istediği her şeyi anlatıyor. Asaf i anlamamanin imkani yok bu hareketleri ile

Sanırım tiyatral yeteneği fazla
Hala 10 kilo

10 kilo 600 gram. Birşey yemiyor. Diyetisyen olmama rağmen çözüm bulamıyorum açlığına dayanamayıp tek düzen devam ettiriyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var.