- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Sağolasın balim:)evet Allahim bir huzun verdi ardindan 3 sevinc.insallah sonu güzel olur.darisi basinaazerinnnn üçüz mü... maşallahhhhhhhhhh sana... hamile olduğunu okumustum ama üçüz olduğunu bilmiyordum... sağlıkla kucaklaaaa hepsini...
1 tane de kizim var bu arada birden bire 4 cocuk:)Allah hepsini bana bağışlasın inşallahİnanmıyorum ya 3 'üz
Hem çok korkunç hemde çok heyecanlı olmalısınız aynı anda 3 çocuk aman Allahım bu bı mucızeee
Amin amin inşallah çok sanslısınız :)Sağolasın balim:)evet Allahim bir huzun verdi ardindan 3 sevinc.insallah sonu güzel olur.darisi basina
1 tane de kizim var bu arada birden bire 4 cocuk:)Allah hepsini bana bağışlasın inşallah
Merhaba yazını görünce oh be dedim çünkü ben de seninle aynı durumdayım üçüzleri bekliyorum:)) ve bir kızım var benim ufaklıklar 11+3 haftalıklar ve bulantıdan ölüyorum.sen ne durumdasın?Merhaba arkadaşlar.Allah nasip ederse 2016 üçüz annesi olucam.pek üçüz konulari olmadigi icin yeni konu açtım. Buyrun birlikte yazisalim.kimler var üçüz annesi olacak?
Eki Görüntüle 1664240
Merhaba arkadaşlar.Allah nasip ederse 2016 üçüz annesi olucam.pek üçüz konulari olmadigi icin yeni konu açtım. Buyrun birlikte yazisalim.kimler var üçüz annesi olacak?
Eki Görüntüle 1664240
hayırlı olsun RABBİM sağlıklı bişekilde doğurmayı nasip etsin. ALLAH yardımcın olsun. benimde 5 aylık bebişlerim var . kendinizi yormayın hareketlerinize dikkat edin.Merhaba arkadaşlar.Allah nasip ederse 2016 üçüz annesi olucam.pek üçüz konulari olmadigi icin yeni konu açtım. Buyrun birlikte yazisalim.kimler var üçüz annesi olacak?
Eki Görüntüle 1664240
Ayy ne güzel ya:))Merhaba yazını görünce oh be dedim çünkü ben de seninle aynı durumdayım üçüzleri bekliyorum:)) ve bir kızım var benim ufaklıklar 11+3 haftalıklar ve bulantıdan ölüyorum.sen ne durumdasın?
Cok tesekkur ederim. Darisi basimiza inşallah. Allah bebeklerinize uzun ömürler versin.deneyimlerinden faydalanmak isterim canim lutfen ara sira ugra.kac haftada dogum yaptin?bebekler kuvoze girdi mi?hamileligin son günleri cok mu zor oluyor?hayırlı olsun RABBİM sağlıklı bişekilde doğurmayı nasip etsin. ALLAH yardımcın olsun. benimde 5 aylık bebişlerim var . kendinizi yormayın hareketlerinize dikkat edin.
Hoşgeldin canim.hem siteye hem topige:)Merhaba,
Bu siteye yeni katıldım. Allahım nasip ederse 2016 yılında ben de üçüz annesi olacağım Çok şükür, bulantım, hassasiyetim, ağrım yok. 8 haftamızın içindeyiz şükür. Bizi tam olarak neler bekliyor tecrübelerini paylaşacak olan varsa şimdiden teşekkür ederim Sevgiler
Ben şimdilik bi sey kullanmıyorumBana kakao yağı kullan dediler bir de krem önerdiler çatlaklar için. Bacak iç kısımlarına ve karın yan bölgeleri için. Sizler bir şey kullanıyor musunuz?
Ayy ne güzel ya:))
Benim kizim 5 yasinda.senin kuzu kac yaşında canim
Bulantı deme bana
15 haftama kadar öldüm bulantidan
Hala daha gun içinde 1-2 defa cikariyorum
Benim kızım da 5 yaşında:))inşallah bulantı bir an önce biter hayattan soğudum serumla yaşıyorum
Ne güzel sayımız çoğalıyor:))bulantın olmaması süper inşallah böyle devam ederMerhaba,
Bu siteye yeni katıldım. Allahım nasip ederse 2016 yılında ben de üçüz annesi olacağım Çok şükür, bulantım, hassasiyetim, ağrım yok. 8 haftamızın içindeyiz şükür. Bizi tam olarak neler bekliyor tecrübelerini paylaşacak olan varsa şimdiden teşekkür ederim Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?