- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ben 8 haftasinda duymuştumBen suan 8 haftalk hamileym kalp atislarin duymadm kacnci haftada duyuluyo
Doktor ne zaman çağırdı kalp atışları icin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 8 haftasinda duymuştumBen suan 8 haftalk hamileym kalp atislarin duymadm kacnci haftada duyuluyo
Amin. Cumlemizin Iinsallah. Bidaki kontrolm ocak 20. Sizin kacinci hafta,Tebrikler canim aramıza hoşgeldin :)merak etme buraya yazan herkesin ilk mesajı aynen seninki gibi:)Allahim sag salim kucagina almayi da nasip etsin
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım:))çok sevindim
Aramıza hoşgeldinMrb kizlar. 2 hafta once ikiz hamile oldumu ogrendm bugunki kontrlde 3 uz oldgnu ogrendm sok dayim
Allah tamamina erdirsin sorununuz va miydi bende 5 yildir bekliyorum ama olmuyor bir turlu pko var bendeHosbuldk .)) 5 senedir ugrasiyoz vakti zamani bugnmus sukurler olsn.
Benim 27 hafta olucak yarin darisi basiniza:)Amin. Cumlemizin Iinsallah. Bidaki kontrolm ocak 20. Sizin kacinci hafta,
Günaydın ben her sabah olduğu gibi güne bulantılar ile başladımGünaydın anneler:)bu gün durumlar nasil?
Ben de sabah yataktan kalkarken bacagimin birine taa kalcama kadar kramp girdi öylece kala kaldimGünaydın ben her sabah olduğu gibi güne bulantılar ile başladımsenin nasıl gidiyor ?
Teşekkür ederim canim şimdilik iyi gidiyo Şükür :)
İyi yoluu yarılamışsın.Teşekkür ederim canim şimdilik iyi gidiyo Şükür :)
28 haftaya az kaldi
Evet canim kipir kipirlar maşallah :))İyi yoluu yarılamışsın.
Kımıldıyormu bebişlerin![]()
Yesimcim hosgeldinEvet benim 7yasinda oglum var allah bagislarsa ucuzlerimde su an 10.haftaya girdi biraz zor geciyor hicbirsey yiyemiyorum su icemiyorum arada ise gidiyorum baya zorum var yani