- 2 Ocak 2015
- 344
- 89
- 323
- Konu Sahibi mermaidsdiary
-
Çarşamba günleri sinemaki pazar günleri jojoba yağı, badem yağı, lavanta karışımı canım :) ama saçım zaten hızlı uzar ayda 1.5 cm filanMasallah tatlim sadece sinameki mi yaptin ne yaptin
Bekliyorum canım :)Aaa süper cnm yaa uzamıs vallahi. Bende pazartesi 3. Kürümü yapacağım bakalım. Bende bir foto atarım ozaman :)
Canım foto bekliyoruuuzAaa süper cnm yaa uzamıs vallahi. Bende pazartesi 3. Kürümü yapacağım bakalım. Bende bir foto atarım ozaman :)
İnşallah canım tesekkür ederimkolay gelsin sonuçlar istediğiniz gibi olur umarım
Canım zaten bende de çok bir şey yok henüz fotoğrafta öyle gibi çıkmış sadece ama sanki sende fark var :)Canım bende pek fark yok. Pazartesi fırsatım olmadı bugün çektirdim bir foto yine aynı kazak la. Ama daha 3. Kürümdeyim bu yüzden pes etmeden devam diyorum :))
Eki Görüntüle 1384123
Teşekkür ederiim canım benim yarısı bitti zaten :) senin saçlarında hoş bence.Cnm ben hep ilk foto ile kiyasliyorum ve bence uzama var sende. Zaten etkisini 8 kürden sonraki ara döneminde goruyormussun bu yüzden ben ozamana kadar fazla birsey beklemiyorum. Uzamıyor diye pes etme cnm hem seninkileri ne güzel yine bir şekil verilir. Benimkiler ne güzel toplanıyor nede dağınık birakiliyr çok gıcık bir uzunlukta suan
pes etmek yok yola devamMmm
canım tek çare kestirmekBende sacimdaki yaniklara katlanamiyorum elimde makas surekli.saclarimda kisa.uzun sacli erkekleri gorunce aynanin karsisina gecip sifatima tukurmek istiyorum.
Canım o kadar da kısa değilmiş aslında benimkiyle aynı boy bende dün uçlarından aldırdım birazKestirdim.uzatmak icin calismalara basliyorum.( cok kisaa)
Canım o kaynak zarar veriyor tamamen bi efsana kuzenim 3 yıldır takıyor hiç bir şey olmadı geçen ay da kendi saçı uzadigi için çıkardı tiksinmesem bende taktırcambende başladım kürlere..sinemaki kürü 2.yi uyguluyorum..hardal maskesini yapıyorum.hc nin complexini aldım bir defa da onu kullanabildim şimdilik..ayrıca şampuanım sarımsaklı aktardan aldım içine yılan yağı ve çam terebentin koydular.onu kullanıyorum.çok kısa zatenkafaya acayip taktım.kaynak taktırmiim zarar görüyo çok ama uzun saç ta seviyrum off offf
Canım o kaynak zarar veriyor tamamen bi efsana kuzenim 3 yıldır takıyor hiç bir şey olmadı geçen ay da kendi saçı uzadigi için çıkardı tiksinmesem bende taktırcam
Bende taktirdim yipratiyor onlara sekil verirken kendi saclarin zarar goruyo arada.hala o yaniklari temizliyorum sacimdan ustelik cene hizamda saclarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?