Saç Uzatma Yöntemleri 2016 ya kadar saç uzatıyorum :)

Merhaba kızlar ben de 3 yıl once belimde olan saclarimi bir kestirdim daha da o kadar uzatamadim. Uzadikca kestirdim durdum.. Ama bu sefer çok kararlıyım. Size yılan yağı sabunhnu ve muskatlı maskeyi öneriyorum. Ağustosta kestirdim en son ve bayagi uzarmistim omzumdan belimin iki parmak yukarısına kadar falan.. Ve şampuani birakin sabuna dönün. Duzlestiriciyi bırakın brn her gün duzlestirdim gecen sene onun icin uzattigim saclarimi yine omzumun az asagisinda kestirmek zorhnda kaldim. Uzatma yolunda en önemli etken yipratmamak ve saçın sağlığı. Sağlıklı saç zaten uzar ...

benimde saç uçlarım çok kuru ama yıkama sonrası gliserin yağlı bakımdan yapmayı düşünüyorum..

Neler yapiyorsun peki canm
canim ben haftada iki kez bakim yaglariyla maske yapiyorum yumurta badem yagi yilan yagi zeytin yagi bal bepanthen ve evigen ampuldende birer tane kiriyorum fakat ampulleri 15 gunde bi ekliyorum bide sampuanima da birer tane kirdim bide camterebentin yagindan iki kapak ekledimm ve cok iyi geldi

ama bu da çok yoğuun bı bakıımm

TE="tatlibikiz, post: 39071771, member: 607477"]oryalden mi yandı[/QUOTE]
evet canim platin rofle kullaniyodumm yaklasik 5 yildir sariydi en son baska kuafordee yaptirdimm ve sonuc husran ama suan toparladi kendinii sadece su koyu kahveye alismaya calisiyorum :)

yumurta derken akı mı sarısı mı bide yağların oranını nasıl kullanıyosun söyleyebilirmisin sana zahmet olmazsa ?

yumurta derken akı mı sarısı mı bide yağların oranını nasıl kullanıyosun söyleyebilirmisin sana zahmet olmazsa ?
bi corba kasigi ekliyorum yaglari yumurtanin tamamini kiriyorumm cunku sarisinda protein eksikligini gideriyor lastik gibi olan saclardan kastim beyaziysa gozenekleri sıkıstiriyor dokulmeyi engelliyoo ama saclarin benim gibii yanik degilsee haftada yada 10 gunde bir yap

hımm anladım canım sağol..uçlarım pek sağlıklı değil üst kısımları toparladım şükür de..hafta da bir yaparım olmadı...
teşekkür ederim canımmm

Kızlar merhaba.Ben saç serüvenimi burda paylaşmak istedim.İlk olarak 2012 senesinde saçlarım omzumun biraz aşağısındaydı ve ben uzatmaya karar vermiştim.Daha sonra tam 1 sene boyunca bakım yaptım .Yaptığım bakımlardan da bahsedicem sizlere.Daha sonrasında saçlarım belime kadar uzadı hatta gürleşti çok sağlıklı bir şekilde.Fotoğrafta gördüğünüz gibi aralara sarı balyaj attırmıştım kuaförüm saçımın uzunluğundan zor fön çekmişti levent abiciğim :)Daha sonrasında bir heves ile saçlarıma oryal sürdüm ve bunu kendim yaptım kızlar 3 defa falan bunu tekrarladım.Sonra erkek arkadaşım saç rengimi beğenmedi aşırı dikkat çektiğini söyledi ve ben de yine bir değişiklik arıyordum açıkçası kendime gidip çikolata kahve boya aldım.Direkt sert bir geçiş yaptım.Tabi oryalden dolayı boya tutmadığı için 1 ayda 3 defa saçımı boyadım ve saçlarım aralardan hep koptu. Şu an kafam bildiğiniz 3 renk son halimi de paylaşıcam sizlerle ve daha sonra bakımları anlatmaya başlayacağım.Yani ben açıkçası sil baştan yapıyorum o güzelim saçlarımı kendim mahvettim ve başa döndüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…