- Konu Sahibi mermaidsdiary
-
sende bendensin yani :) yalnız değilsin arkadaşım :))
aynen bendee katiliyorum sana iki hafta once saclarimi omuzlarimda kestirdim platin saridan koyu kahveye donerek duzenli bakim yapiyorumm suan 1 parmak uzama var :)Kizlar bu kadar yogun bakimlar yapip da yormayin saclarinizi
Neler yapiyorsun peki canmaynen bendee katiliyorum sana iki hafta once saclarimi omuzlarimda kestirdim platin saridan koyu kahveye donerek duzenli bakim yapiyorumm suan 1 parmak uzama var :)
canim ben haftada iki kez bakim yaglariyla maske yapiyorum yumurta badem yagi yilan yagi zeytin yagi bal bepanthen ve evigen ampuldende birer tane kiriyorum fakat ampulleri 15 gunde bi ekliyorum bide sampuanima da birer tane kirdim bide camterebentin yagindan iki kapak ekledimm ve cok iyi geldiNeler yapiyorsun peki canm
ama bu da çok yoğuun bı bakıımmcanim ben haftada iki kez bakim yaglariyla maske yapiyorum yumurta badem yagi yilan yagi zeytin yagi bal bepanthen ve evigen ampuldende birer tane kiriyorum fakat ampulleri 15 gunde bi ekliyorum bide sampuanima da birer tane kirdim bide camterebentin yagindan iki kapak ekledimm ve cok iyi geldi
malesef bu ayi bu bakimlaa gecirmek zorundayim 1.ayi gecirdikten sonra 15 gunde bire dusecek cunku asiri yanmaa sonucuu kestirdim ve hala yipranmalari toparlamaya calisiyorumama bu da çok yoğuun bı bakıımm
bide ampulleri artik ayda bire dusurecezama bu da çok yoğuun bı bakıımm
oryalden mi yandımalesef bu ayi bu bakimlaa gecirmek zorundayim 1.ayi gecirdikten sonra 15 gunde bire dusecek cunku asiri yanmaa sonucuu kestirdim ve hala yipranmalari toparlamaya calisiyorum
canim ben haftada iki kez bakim yaglariyla maske yapiyorum yumurta badem yagi yilan yagi zeytin yagi bal bepanthen ve evigen ampuldende birer tane kiriyorum fakat ampulleri 15 gunde bi ekliyorum bide sampuanima da birer tane kirdim bide camterebentin yagindan iki kapak ekledimm ve cok iyi geldi
bi corba kasigi ekliyorum yaglari yumurtanin tamamini kiriyorumm cunku sarisinda protein eksikligini gideriyor lastik gibi olan saclardan kastim beyaziysa gozenekleri sıkıstiriyor dokulmeyi engelliyoo ama saclarin benim gibii yanik degilsee haftada yada 10 gunde bir yapyumurta derken akı mı sarısı mı bide yağların oranını nasıl kullanıyosun söyleyebilirmisin sana zahmet olmazsa ?
bi corba kasigi ekliyorum yaglari yumurtanin tamamini kiriyorumm cunku sarisinda protein eksikligini gideriyor lastik gibi olan saclardan kastim beyaziysa gozenekleri sıkıstiriyor dokulmeyi engelliyoo ama saclarin benim gibii yanik degilsee haftada yada 10 gunde bir yap
roca ederimm canim benimm hepimizinn saclarii uzasinn cok guzell olsunnhımm anladım canım sağol..uçlarım pek sağlıklı değil üst kısımları toparladım şükür de..hafta da bir yaparım olmadı...
teşekkür ederim canımmm
ne kDAR SÜRE KULLANDIN ETKİSİNİ GÖRDÜN..BENDE DE VAR BUGÜN 2.DEFA SÜRDÜM.AMA İLK SÜRÜŞÜM 10 GÜN FALAN OLDUYDU SANIRIMkızlar hc hair care serisini kullanın sonuç mükemmel ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?