Hoşgeldin canım beklerim birbirimizin tecrübelerinden faydalanırızhedeflerimize ulaşacağız, Rabbim daimi kararlılık versin inşallah . günlüğünü yalnız bırakma güncelle sürekli takip ediyor oluciim
Çok şükür bana yakışanı yaptım iftarımı hafif geçurdim
Ezan okununca markette oldugum için 1dilim ekmekle 50 gr peynir 5 fındık yedim
2birarads içtim
Eve gelincede kocs kase salata 1tabak tavuk çorbası yedim
1bardak yeşil çay, 1bardakds biberiye çayı 2lt su içtim
Sahur önce turk kahvesi ilen 3hurma yemeye plan lı yorum
45dakıka da yuruyecem inşallah
sagol bebişim silkelendim şukur bugünde eve gıdınce spor yaparsam değme keyfımeÇok güzel gidiyorsun maşallah aynen devam
tesekkurler canım kesınlıkle degıl mıdemız bıze hukmettı sımdıye kadar ama buundan sonra beynımız hukmedıcekİnşallah en hayirli bi şekilde zayiflariz kılo bizim kaderimiz değil
klasık seyler canım az kalorılı seylerı yagsız besınlerı tuketmeye calısıyorum bırde haftada 4,5 gun yurumeye calısıyorumRc cnm zayiflamak icin yaptigin ekstra bisey varmi bn diyet tutmuyotum sadece az yiyorum
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Anam yıllardır 65 olacam dıye uğraşıyorum bide günlük tutuyum dedım :)bi ihtimal faydası olur dıye :)
diyet guruplarında 3. takımda yarışıyorum oranın gazıyla ite kaka 70 indim 79 dan indim hakkımı yemeyım şimdiay ben çok güzel yaparım aslında ammasorunum benim bi ipin ucunu kacırıyım 2 ,3 kılo almadan yakalayamıyorum bıdaha mısal ıkı gundur pek bi duzensızım dun aksam spor bıle yapmama rağmen gece tutturdu koca kuruyemıs cay keyfı yapalım dıye güya bı avuç yıyecektım ama ağzıma alınca kendımı kaybetmısım sonrasını hatırlamıyorum .neyse geçmış gecmıs kaldı bugünde bıraz esnek davranıp yarın dan sonra çok pis diyet yapıcam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?