2016 YENİ BİR BEN YENİ BİR BEDEN;)

Fitt_anne

B.K 80.4/ G.K 77.8/İ.H 75 /Hedef 65✌🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
23.131
73.553
798
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Anam yıllardır 65 olacam dıye uğraşıyorum bide günlük tutuyum dedım :)bi ihtimal faydası olur dıye :)
diyet guruplarında 3. takımda yarışıyorum oranın gazıyla ite kaka 70 indim 79 dan indim hakkımı yemeyım şimdiay ben çok güzel yaparım aslında ammasorunum benim bi ipin ucunu kacırıyım 2 ,3 kılo almadan yakalayamıyorum bıdahamısal ıkı gundur pek bi duzensızım dun aksam spor bıle yapmama rağmen gece tutturdu koca kuruyemıs cay keyfı yapalım dıye güya bı avuç yıyecektım ama ağzıma alınca kendımı kaybetmısım sonrasını hatırlamıyorum.neyse geçmış gecmıs kaldı bugünde bıraz esnek davranıp yarın dan sonra çok pis diyet yapıcam .

hedeflerimize ulaşacağız, Rabbim daimi kararlılık versin inşallah . günlüğünü yalnız bırakma güncelle sürekli takip ediyor oluciim

hedeflerimize ulaşacağız, Rabbim daimi kararlılık versin inşallah . günlüğünü yalnız bırakma güncelle sürekli takip ediyor oluciim
Hoşgeldin canım beklerim birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız

Selam günlüğüme bugünde kocs evde ve gezmeler olunca yıne dikkat edemedim ama soz yarın yenilenmiş olarak geliyorum 1ay oruç tutacam ara ara sahuru kahvaltı iftarda corba salata yapmaya Çalışıcam 45 dakikada yuruyecem sistem bu basarsbılırım umarım:)

bugun oruca nıyetlendım dun aşırı yedıgı ıcın sahur yapmadım ıftarıda salata sebze düşünüyorum sabah tartıldım ödem oluşmuş :)bu hafta bu ödemi atayım cumadan sonrada eksılere düşecem inşallahj

ayrıca bıberıye cayıyla yesıl cay da aldım ıse yarıyorlar bence

Çok şükür bana yakışanı yaptım iftarımı hafif geçurdim
Ezan okununca markette oldugum için 1dilim ekmekle 50 gr peynir 5 fındık yedim
2birarads içtim
Eve gelincede kocs kase salata 1tabak tavuk çorbası yedim
1bardak yeşil çay, 1bardakds biberiye çayı 2lt su içtim
Sahur önce turk kahvesi ilen 3hurma yemeye plan lı yorum
45dakıka da yuruyecem inşallah

Çok güzel gidiyorsun maşallah aynen devam

aferın bana oruç olmama rağmen ıftarımı hafıf gecırebılıyorum .şubata kadar bıdaha açlık krızlerı yok aşırı kaçamak yok söz verıyorum bu sekılde devam edıp 67 gormeyı planlıyorum inşallah

sevgili gunlugum dun anacığım amelıyat oldu uğrayamadım cok sukur ıyı ..tabı bı duzensızlıkde oldu ama eksıdeyım nasıl eksıdeyım ama haftasonu cok kaçırınca artı 1.5 çıkmıştım pazartesı ıtıbarıyle dıkkat ederek fazlalığı attığımı düşünüyorum yarın tartı gunum hedefım 70 önumuzdekı hafta daha dısıplınlı ıstıkrarlı olacam en az 1kılo verıcem sozzz

Ayran detoks gununde bugun başarılı gecti akşamda 45 dakika yuruyecem yarına 69,5hedefim aylar sonra 60lı rakamları görmeliyim tartıda, bu hafta sıkı yönetim ilan edıyorum en az hedefim 1kılo 1,5kılıyoda zorlamak istiyorum

İnşallah en hayirli bi şekilde zayiflariz kılo bizim kaderimiz değil

dünkü detoksum ıstedıgım sonucu gostermedartı ı 2sebebı olabılır yatakdan kalkar kalmaz tartıldım ve aksam spor yaptıydım odem olusmus olabılır ınatla tartı 69 gostermıyo ama ben ondan daha ınatcıyım bugun gostermedıyse yarın veya obur gun mecbur gosterecek bugun aneme gıdıcem cook dıkkat edıcem kesılıkle kacamak yok

İnşallah en hayirli bi şekilde zayiflariz kılo bizim kaderimiz değil
tesekkurler canım kesınlıkle degıl mıdemız bıze hukmettı sımdıye kadar ama buundan sonra beynımız hukmedıcek

Rc cnm zayiflamak icin yaptigin ekstra bisey varmi bn diyet tutmuyotum sadece az yiyorum

Rc cnm zayiflamak icin yaptigin ekstra bisey varmi bn diyet tutmuyotum sadece az yiyorum
klasık seyler canım az kalorılı seylerı yagsız besınlerı tuketmeye calısıyorum bırde haftada 4,5 gun yurumeye calısıyorum

sevgılı gunlugum bugun mıladım olsun ..gunah cıkarmaya geldım:)kac yıldır kılo vermeye ugrasıyorum dıyet konusunda prof oldum kılo vermek zor degıl benım ıcın lakın bır turlu ogrenemedıgım ve benım butun emegımı cope atan yeme krızlerımı cozemedım 1 2 hafta super dıyet yapıyorum sonra bısey oluyo bırden tıkanırcasına yemek yerken buluyorum kendımı bunu cozemezsem hıc bır zaman ıstedıgım kıloya ulasıp orda kalamıyacam su beynumden yemek yemeyı tatlı yemeyı cok sevıyorum bılgısını unutturmam lazım hayatım boyunca dıyet yapamam gelen bı mısafırle gıttıgın mısafırlıkle kacamak yapmak zorunda kalıyosun bunu sonucunda nasılsa bozuldu mantıgıyla butun duzenı bozmak nekadar da yanılıs bunu bır an once cozmem lazım.hata yapa yapa dogruyu ogrenıcem en azından nerde hataya yaptıgımı bılıyorum bundan sonra en buyuk sınavım mucbur kalıp yedıgım 1 dılım kek sonrası tekrar saglıklı beslenmemem gerı donmeyı basaramak olacak
haftada 2 kere tartılıcaM haftadsa 4,5 gun ne olursa olsun yuruyusumu kesın yapıcam şartlar ne olursa olsun kılo almama sebeb olmıyacak kılo veremıyebılırım 1,2 hafta ama kılo almama sebeb olmıyacak hayatımdakı hıc bır duzensızlık

Harika bı gundü sporumu da yaptım aferin bana :)

Sen besmeleyle bu ise basladin ya ALLAHIN izniyle basarirsin bence başarılar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…