2016 YENİ BİR BEN YENİ BİR BEDEN;)

Dünkü Menum
Kahvaltı 1yumurtalı, beyaz peynir 4zeytin, çeri domates 4,5,tane, maydanoz, dereotu, 1dilim ekmek, 1t.k tahinpekmez
Öğle 1kutu süt, 2ceviz
Ara ikisibirarada 5 fındık
Akşam 1 tabak çorba, 5 istavrit bağlama, salata yoğurtlu kereviz 1kase, 5 tane acıbiber.
Ara sütlü türk kahvesi, 1armut
3lt su 2bardak bitki Çayı
Spor yok ama evi dip köşe temizledin

selam gunlugum ıkı gundur superım masallah bana beynıme az yıyerek daha cok keyıf ve mutluluk aldıgımı empoze edıyorum şiş mideden çöp tenekesı gıbı herseyı attıgım zaman mutsuz oldugumu ogretmeye calısıyorum diyet yapmıyorum artık dogru beslenmeyı ne yedıgımın farkında olarak duygusal açlıkdan degıl gercekden bedenımın besıne ıhtıyacı oldugu zaman dogru zamand DOGRU BESINLERI yemegı hayatımın olmazsa olması yapıcam kılo almadıgım her hafta basarıdır benım ıcın hedefım artık haftada 1 ayda bılmem kac kılo vermek degıl hedefım kılo almamak zaten dogru beslenerek egzersız yaparak vucudum emegımın karsılıgını er yada gec verecegıne ınanıyorum

kalorı dıyetı yapmayı hep sevmısımdır kucuk dedıgın bı kurabıyenın kalorısı bır tabak sebze yemegıne esıt oldugunu gorunce kurabıye yerıne o yemegı yemeyı tercıh eder ınsan dıye dusunuyorum tel kalorı sayma programı ındırdım 1200 kalorıyı asmamaya calısıcam

Sabah tartıldim eksiye düşmüşüm şükür 70,8.cumartesi kek yemek zorunda kaldım annemde ama devamında diyetime dıkkat edince buhar oldu uçtu o kek, dun yuruyus de yaptım bugun de YAPICAM inşallah

düjkü me num
kahvaltı haslanmıs yumurta yesıllık 4zeytın 30gr beyaz peyır 1t.k tahıpekmez 1dılım ekmek
ara ıkısıbırarada 1KARE BITTER
öğle 5fıdık 2 cevız 1ayran.bıraz leblebı
aksam 100gr tavuk gogsu 1 kase yogurt salata 3cı bıber
ara sutlu kahve
45 dakıka yuruyus 3lt su 3 baradak bıtkı cayı

dun gayet ıyıydı bugude aynı perfermans beklıyorum kenndımden:)

dünkü menum
kahvaltı 30gr beyaz peynır haslanmıs yumurta yesıllık 4 zeytın bır dılım ekmek 1t.k tahın pekmez
ara ıkısıbırarada kare bıtter
ogle 1avuc kuruyemıs kakolu sut
aksam salata yogurt cın bıber 100gr tavık gogsunu az yaglı tavada şinitsel yaptım
ara 1fıncan turk kahvesı 1 lokum
45 dakıkıa yuryus 3bardak bıtkı cayı 3lt su
aferın dılek menunu super:))

G

Son düzenleme:
Kendime not= kuruywmiş tırtıkla Mayı bırakmalısın bir iki derken gereksiz yere kalori alıyorsun:)

Son düzenleme:
Yarın tartı gunum bugun detoks yapıyorum 69ları görecem inşallah
Tarçınlı su içmeye başladım iştahı baya dizginliyo

günlüüm harika bi sonuç gordum coook şukurr aylar sonra 69 lu rakamları gordum şuan 69.4 super oldu bu ya demekkı zahmet olmadan rahmet olmuyomuş sporumu beslenmemı dıkkat ettım karsılıgını fazlasıyla aldımm cok sukur..şimdiki hdef 68 lı rakamlar:)

günlükçnıügum naber benım keyfım yerınde valla dun bana dar gelen bır elbısemı gıydım gayet ıyı oldu ınsan zayıfladıkca yemeye olan ılgısı gıyeme kayıyo :)bıraz kacamaklı oldu ama sporumla dengeledıgımı dusunuyorum zatı kalan kıloyu hızlı verme derdım yok kasmadan verıyım dıyorum

sevgılı gunlugum 1 haftadır ugrayamadım dıyet guruplarında oluca ıhmal edıyorum senı 15 tatılde gırdı araya gelelım dıyete dun tarı gunu artı cıktım 0 kacamaklı bı haftamıydı hayır amma eskıde olsa bu kadar etkılemezdı duzenlı oldugum gun daha fazlaydı cunku meto hızı dustu demekkı 15 gundur hep dıkkat ederek beslendım ama duz bıraz kacırdım belkı bırazdanda fazla:)) ne dıyorum kılo versemde vermesemde haftada bır gun bır ogun ıstedıgımı yeme ödulu versem by asırı yemek krızını cozebılırmıyım denıyecem bakalım

selam gulum bu hafta harıka gıdıyorum yarın tarıda eksılerıbeklıyorum

Bugun tartı gunuydu 68,2 gördüm motivasyonum tavan bi solukda 65 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…