2016 yılında tüp bebek tedavisi ile uğraşanlar

yaşım 28. donasyon düşünmüyorum.çünkü dinimizce haramRabbim nasip etmişse verir.vermezse de imtihanıdır sabrederiz...

sakin pes etme ben ne hikayeler duydum biraz ara ver 1 yumurtaya bakiyor sen sadece yumurta takibini yap umidini kesme cnm. Cok gencsin daha olacak Allahin izniyle..

Vitamin vermedilermi? O tabloya uyuyorsun ilk günden itibaren, zaten adet olunca aramanı istiyorlar sen olmuşsun sanırım aradınmı hemen?

Aradim cnm ben basladim ilaclara hadi hayirlisi haftaya Turkiyedeyim cok heyecanliyim stresliyim hayirlisi bakalim. Cok bekledim cok ugrastim hayirlisi artik..

sakin pes etme ben ne hikayeler duydum biraz ara ver 1 yumurtaya bakiyor sen sadece yumurta takibini yap umidini kesme cnm. Cok gencsin daha olacak Allahin izniyle..
pes etmiyorum cnm kürlere devam ediyorum.takip yaptırıp gelişirse toplatmaya gitmeyi düşünüyorum.farklı bir şehire gitmek zor oluyor her seferinde...

Iste benim problemim yurtdisinda olmam.Reglinin kacinci gunu ilaca basladinmi? Bi de coraspirin ve estefom disinda ilac verdilermi?

Canım şöyle anlatayım o zaman. Adetten 10 gün kadar önce başladık ilaca biz. Lucrin diye bir ilaç kullandım, koldan vurundum iğneyi. Yumurta baskılamak içinmiş bu. Sonra bize doktor adet başlangıcını sordu ona göre tekrar gittik. (2. Gün) Bu sefer de yumurtaları geliştirmek için ilaç verdi bu da göbekten vurulan. 1 hafta sonra gittik yumurtalara baktı doktorumuz bir gün ve saat söyledi tam o Zaman da yumurta çatlatma iğnesi vurundum. (Bu ilaçlar 550 tl civarı bişey tuttu) Söyledikleri saatte de kliniğe gittik. Genel anestezi altında yumurtalar toplandı. Bu arada bizde bir torba ilaç yazılmıştı. Pahalı değildi ilaçlar sgk ile 37 lira tuttu. Bu ilaçların 3 ünü kullanmaya başladım. Progesteron diye bir ilaç ( fitil gibi kullanıyorum ben) bir antibiyotik bir ilaç daha vardı neyse. 5 gün sonra transfere gittik. Bu sefer de kalan ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Progesteron hala devam. Coraspirin, folikasit(vitamin) göbekten iğne yine (kan cıvıtmak için) bir de anlam veremediğim bir hap var estrofem diye... Heee bir de bir iğnem daha var. Düşük tehlikesi için bu 2 tane. Geçen cumartesi vurundum 2 gün kalçam ağrıdı. Bu cumartesi yine var kara kara düşünüyorum ben napcam diye... Acıdığını bile bile vurulmak başka...

10.gun sonucum 1 cikti. 2016 neden mutsuz basladi:( bizi tup bebege muhtac eden saglik sistemine lanet olsun... eminim gercek bir cozumu var ama bilemiyoruz iste. 3.defa tup bebek denemek icin umutsuzum.. harcanan milyarlar da cabasi
:( imtihan kader kismet kelimeleri bile teselli edemiyor beni... neden acaba neden olmadi guzel baslayan yolunda giden bir tedavi neden tutmadi acaba:( yoksa para kazanmak icin kurban mi ediliyoruz:(:(:(

10.gun sonucum 1 cikti. 2016 neden mutsuz basladi:KK43: bizi tup bebege muhtac eden saglik sistemine lanet olsun... eminim gercek bir cozumu var ama bilemiyoruz iste. 3.defa tup bebek denemek icin umutsuzum.. harcanan milyarlar da cabasi
:KK43: imtihan kader kismet kelimeleri bile teselli edemiyor beni... neden acaba neden olmadi guzel baslayan yolunda giden bir tedavi neden tutmadi acaba:KK43: yoksa para kazanmak icin kurban mi ediliyoruz:KK43::KK43::KK43:
cnm üzülmemek elde değil ama imtihandayız unutma.sabretmemiz gerekiyor.ben bir yerde okudum bu dünyada çocuğu olmayanların cennette olacakmış.sabredenlerin tabi.ahiret hayatı sonsuz.ne olur sabredelim...

cnm üzülmemek elde değil ama imtihandayız unutma.sabretmemiz gerekiyor.ben bir yerde okudum bu dünyada çocuğu olmayanların cennette olacakmış.sabredenlerin tabi.ahiret hayatı sonsuz.ne olur sabredelim...
Bu dunyada cocugu olmayanlarin cennette elbette cocugu olur.. cennette herkes ne istiyorsa olur zaten.... insallah bu dunyada da saglikla kismet olur herkese

sayfayla ilgilenemedim.ne yapıyorsunuz kızlar?tedaviler nasıl gidiyor?ben bu ayın sonunda başka bir doktordan randevu alıp ona gideceğim inşallah...

bende senin gibi düşünüyordum, ama birgün zahide yetişin programında mustafa karataş hoca var..o dedi ki öldüğünüzde ailenizle kavuşacaksınız çocuğu olanlar çocuklarıyla..ama bizim yok ki orda kavuşalım,sabrediyorum ama hoca böyle söyleyincede üzüldüm..

10.gun sonucum 1 cikti. 2016 neden mutsuz basladi:KK43: bizi tup bebege muhtac eden saglik sistemine lanet olsun... eminim gercek bir cozumu var ama bilemiyoruz iste. 3.defa tup bebek denemek icin umutsuzum.. harcanan milyarlar da cabasi
:KK43: imtihan kader kismet kelimeleri bile teselli edemiyor beni... neden acaba neden olmadi guzel baslayan yolunda giden bir tedavi neden tutmadi acaba:KK43: yoksa para kazanmak icin kurban mi ediliyoruz:KK43::KK43::KK43:

danimarkada tüp bebek ücretsizmiş tedavinin tamamını devlet karşılıyormuş, bizde 3 kere 39 yaşa kadar.keşke bizdede böyle olsaymış.

bende senin gibi düşünüyordum, ama birgün zahide yetişin programında mustafa karataş hoca var..o dedi ki öldüğünüzde ailenizle kavuşacaksınız çocuğu olanlar çocuklarıyla..ama bizim yok ki orda kavuşalım,sabrediyorum ama hoca böyle söyleyincede üzüldüm..
ben de şöyle birşey okudum.çocuğu olmayanlara cennette çocuk verilecekmiş.diğer cennetlikler onlara gıpta edecekmiş.Rabbim hiçbir sıkıntıyı mükafatsız bırakmaz.sabredersek tabi.Onun adaleti büyüktür.cenneti kazanmak da hiç kolay değil.inşallah kazananlardan oluruz...

ben de şöyle birşey okudum.çocuğu olmayanlara cennette çocuk verilecekmiş.diğer cennetlikler onlara gıpta edecekmiş.Rabbim hiçbir sıkıntıyı mükafatsız bırakmaz.sabredersek tabi.Onun adaleti büyüktür.cenneti kazanmak da hiç kolay değil.inşallah kazananlardan oluruz...
Cennette cocugu olanlara da cocuk verilecek. Bir farkimiz olmali...? Bizim gibilere mutlaka bir ayricalik vardir ama ne acaba??

Amin canım, inşallah.

Back
X