2016'da SözLenecekler...

maviii52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
206
8
Merhaba kızlar

Benım gıbı sızde 2016 yı bekleyıp burayı takıp edıyorsanız dertleşelim sohbet edelim toplanalım :)

Canım benim normalde Ekim'deydi şimdi daha net bir tarihimiz yok diyeyim :KK43: ama bende 2016'ya yol tutarım gibi (inşallah o kadar geç olmazda.)

Canım benim normalde Ekim'deydi şimdi daha net bir tarihimiz yok diyeyim :KK43: ama bende 2016'ya yol tutarım gibi (inşallah o kadar geç olmazda.)

İnşalllah cnm hayırlısı :) bizim okul var o yuzden kesın 2016 ama şubat gıbı basları ınsalllah 5. senem ılıskımde artık cıddı bırseyler olsun ıstıyor ınsan

İnşalllah cnm hayırlısı :) bizim okul var o yuzden kesın 2016 ama şubat gıbı basları ınsalllah 5. senem ılıskımde artık cıddı bırseyler olsun ıstıyor ınsan
Benimde 3 dolacak Haziran'da ama bizimkinin belli değil işte okul bitti askerlikte tamam ama askerden geldi işe giremedi onunda benimde borcumuz var onlar bitmeden hiçbirşey yapamayacağız anlayacağın :KK43:

bizden baska 2016 yok sanırsam :) Her kesın sıkıntısı farklı cnm belkıde benım daha bası bıle degıl neler cıkıcak acaba karsıma ama guzel heyecanlar bunlar ...
Hazırlıkların var mı cnm ben bırkac sey kafamda kurup arastırmaya basladım bıle :)

herkeze hayırlı evlılık olmasını dılerım

isinize belki yarıcak ev dekorasyon tadılat işleri yapan evim sahane konseptinde calısan bi firma var
yanlız tabıkı ucret karsılıgında :)
salon
mutfak
banyo yenıleme
daıre boya badana yapan firma işin ehli firmadır
taksıt ımkanı da var
dileyene benım referans gosterırsenız sıze ozel ındırım saglanır.

X