- 19 Aralık 2012
- 441
- 707
- 103
- Konu Sahibi tasarimcibayan
-
Bende öneri üzerine ebru moda evine gittim. Büyük çarşıda aslında aklımda dai'ye bakmak vardı neredeyse tanıdığım herkes orayı öneriyodu ama ebru hanım çok şeker ve ilgili geldi. Anlaştık dikilcek 2900'e hafif kuyruklu biraz kabarık bir model beğendim bakalım şuan daha çok mayıs nisan gelinlinleri ön sırada olduğundan benim provalarda martta başlıcak umarım istediğim bi şeyler çıkar.gelinliğe bakmadım hiç daha ben bu ay veya martta bakıp seçmeyi planlıyorum :) benimde kına gecem perşembe ben gölbaşında bi mekan tuttumsen nereyle anlaştın gelinlik için ve ne kadara anlaştın :)
Ben de aslında martta fln karar vermiş olmalıyım diye düşünüyorum. Aklımda zaten model net :) diğer hazırlıkların nasıl gidyor peki ? Ev eşya çeyiz vsBende öneri üzerine ebru moda evine gittim. Büyük çarşıda aslında aklımda dai'ye bakmak vardı neredeyse tanıdığım herkes orayı öneriyodu ama ebru hanım çok şeker ve ilgili geldi. Anlaştık dikilcek 2900'e hafif kuyruklu biraz kabarık bir model beğendim bakalım şuan daha çok mayıs nisan gelinlinleri ön sırada olduğundan benim provalarda martta başlıcak umarım istediğim bi şeyler çıkar.
canım stres yapma .. daha zamanın var tatlıyı fln kes bol bol su iç yediklerini azalt verirsin düğüne kadar
Merhaba hoş geldin :) bir an önce düğün mekanınızı tutun tarihler hep dolmaya başladı çünküHerkese merhabaaa 2017 yaz gelini olarak ben de geldimmtarih belli değil henüz ay napıcaz nasıl olcak bilmiyorum hiç
Ben de kendm model belirledim ama daha gidip hiç bi gelinlikçiyle görüşmedimaynen canım kestim herşeyi zaten 1,5 kilo daha vermişim çok şükür :) gittikçe heycan basıyor ben daha gelinliği giymedim ki paylaşıcaksak ben reim atabilirim modeli kendim bulup dikim istemiştim :)
Merhaba hoş geldin :) bir an önce düğün mekanınızı tutun tarihler hep dolmaya başladı çünkü
Ben de kendm model belirledim ama daha gidip hiç bi gelinlikçiyle görüşmedim
Bence nişanlılık çok güzel bi süreç :) benm 5 ay var diye biraz ağırdan alıyorum ama bakalım artık mart gibi bakarım diye düşünüyorumbence görüş biran önce al ay ben çok heycanlıyım dikiliyo iştebide gerçi benm çok az kaldı 3 ay :)
ya çok farklı bi duyguymuş bn evlenmeyi düşünmüyodum bizim görücü usulü oldu şimdi evleniyorum şaka gibi geliyo :)
evlenmeyi düşünmeyeen ben şimdi nişanlımdan ayrı kalmak istemiyorum çok garip :)
evet nişanlılık güzel bi dönem ama ankarada gezicek tozucak vakit geçircek bi yer olmadığı için biz sıkıldık açıkcası kendi evimizde olsak daha rahat ederdik kafamıza göre gezer tozar otururduk die düşünüyoduk ama gel gör ki olmadı 3 ay sonra artık :) işte daha tutmadık eşya vs hazırda bi ay sonra falan şekil alcak. ev alma durumumuz var bi arsa var onun satılmasını bekliyoruz :)Bence nişanlılık çok güzel bi süreç :) benm 5 ay var diye biraz ağırdan alıyorum ama bakalım artık mart gibi bakarım diye düşünüyorum
Senin daha az kaldı evi fln tuttunuz mu
Anladım canım biz de hala tayinimi bekliyoruz inşallah en kısa zamanda çıkarda her şeyş hallederiz diyoruz şuan elimiz kolumuz bağlı bekliyoruzevet nişanlılık güzel bi dönem ama ankarada gezicek tozucak vakit geçircek bi yer olmadığı için biz sıkıldık açıkcası kendi evimizde olsak daha rahat ederdik kafamıza göre gezer tozar otururduk die düşünüyoduk ama gel gör ki olmadı 3 ay sonra artık :) işte daha tutmadık eşya vs hazırda bi ay sonra falan şekil alcak. ev alma durumumuz var bi arsa var onun satılmasını bekliyoruz :)
canım mesleğin neydi seninAnladım canım biz de hala tayinimi bekliyoruz inşallah en kısa zamanda çıkarda her şeyş hallederiz diyoruz şuan elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz
Memurum canım bencanım mesleğin neydi senin
evet çalışıyorum canım bilgi işlem sorumlusuyum :)Memurum canım bensen çalışıyor musun ?
Aaa ne güzel canım benim nişanlımda bilgi işlemde çalışıyorevet çalışıyorum canım bilgi işlem sorumlusuyum :)
Aaa ne güzel canım benim nişanlımda bilgi işlemde çalışıyor
Önemli olan o zaten canımbenim nişanlımda minibüs şöförü :) mesleklerimiz hiç uymuyor ama gönüller bir
ikimizde keçiörende oturuyoruz. yine keçiörende oturcaz nasipse :)Önemli olan o zaten canımevi nerden düşünüyosunuzb
Hem keçiören uygun fiyat olarakta :) biz de yenimahalle düşünüyoruz bakalımikimizde keçiörende oturuyoruz. yine keçiörende oturcaz nasipse :)
valla canım çokte uygun değil eskisi gibi. yeni dairler çok pahalı ev alırsak. kira desen ona keza bakalım artık nasipsee :)Hem keçiören uygun fiyat olarakta :) biz de yenimahalle düşünüyoruz bakalım
Aynen öyle biz de ev almayı düşünüyoruz ama pahalı baya en az 200 binden başlıyor bakalm bi tayinim çıksında halledicez hemenvalla canım çokte uygun değil eskisi gibi. yeni dairler çok pahalı ev alırsak. kira desen ona keza bakalım artık nasipsee :)
ayrıca yenimahallede güzeldir severim orayı Allah gönlünüze göre versin :)Hem keçiören uygun fiyat olarakta :) biz de yenimahalle düşünüyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?