- 25 Mart 2023
- 129
- 31
- 28
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu yazmadım. 2. Kez transfer oldum. 3 gün oldu. Şimdi beklemeyeyim. Dualarınıza talibim inşallah bu defa pozitifi görür, bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.
İnşallah, pozitif olmaya ve düşünmeye gayret ediyorum.Dualarımız ve bütün pozitif enerjilerimiz seninle
inşallah müjdeli haberi bizimle paylaşacaksın, bizlere umut olacaksın
![]()
Aminİnşallah, pozitif olmaya ve düşünmeye gayret ediyorum.Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün
Merhaba hayirli olsun bu surece sizinle baslamistik gecende aklima gelmistiniz hersey gonlunuzce olsun insallah size simsiki tutunurMerhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu yazmadım. 2. Kez transfer oldum. 3 gün oldu. Şimdi beklemeyeyim. Dualarınıza talibim inşallah bu defa pozitifi görür, bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.
Siz ne durumdasınızMerhaba hayirli olsun bu surece sizinle baslamistik gecende aklima gelmistiniz hersey gonlunuzce olsun insallah size simsiki tutunur
Canım bu zamanlar her iki taraf için çok stresli geçiyor… biliyorum bizler hem daha fazla işleme maruz kaldığımız için hem hormonların da etkisiyle ilgi, hoşgörü anlayış bekliyoruz ancak zannedersem erkekler tüm bu maddi manevi zorlu süreci içlerinde fırtınalı yaşıyor ve belki bizden de fazla kimseyle konuşamıyor paylaşamıyorlar…sakın tartışmayla ağlamakla bu bebek tutmaz diye aklından geçirme…o kadar çok kadın tanıdım transfer günü dahil eşiyle ailesiyle tartışıp pozitifi görüp sağlıkla gebelik sürecini tamamlayan…sağlıkı tutunacak olan embriyo her şartta tutunur bunu bana doktorlar hemşireler defalarca söyledi.. düşünsene savaş ortasındaki kadınların yaşadığı stresi yine de sağlıkla doğum yapıp bebeklerini kucaklarına alıyorlarArkadaşlar merhaba, o kadar moralim bozuk ki dünden beri göz yaşlarıma hakim olamıyorum. Transferimiz bugün beşinci günü ve biliyorum ilk 5 gün en kritik zaman. Ama maalesef eşim esten püften sebeplerle kavga çıkartıyor. Alttan alıyorum. Konu saçma sapan olmasına rağmen huzursuzluk çıkmasın diye sırf özür diliyorum. Hata bendeydi kusura bakma diyorum. Ama yok tepeme çıkıyor. En sonunda ağlama krizleriyle patladım. Dedim bana yazık görmüyor musun neler çekiyorum. Pişman oldu ayaklarıma kapandı ama ne çare. Şimdi toparlanamıyorum. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Ona o kadar kızgınım ki bu kızgınlığı da atamıyorum içimden. Gece uyuyamadım. Anne olma hakkım bir kere daha elimden alınmış gibi hissediyorum.Transferimi kimse bilmiyor kimseyle de dertleşmiyorum.
Bu güzel yaklaşımın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Bunları biliyorum ama işte yaşadığımız sürecin zorluğundan olsa gerek uygulamada zorlanıyoruz. Daha iyi olmaya gayret göstereceğim. Keşke bu süreçte kocalarımızı tatile göndermek ve süreci yalnız yaşama şansımız olsaydı.Canım bu zamanlar her iki taraf için çok stresli geçiyor… biliyorum bizler hem daha fazla işleme maruz kaldığımız için hem hormonların da etkisiyle ilgi, hoşgörü anlayış bekliyoruz ancak zannedersem erkekler tüm bu maddi manevi zorlu süreci içlerinde fırtınalı yaşıyor ve belki bizden de fazla kimseyle konuşamıyor paylaşamıyorlar…sakın tartışmayla ağlamakla bu bebek tutmaz diye aklından geçirme…o kadar çok kadın tanıdım transfer günü dahil eşiyle ailesiyle tartışıp pozitifi görüp sağlıkla gebelik sürecini tamamlayan…sağlıkı tutunacak olan embriyo her şartta tutunur bunu bana doktorlar hemşireler defalarca söyledi.. düşünsene savaş ortasındaki kadınların yaşadığı stresi yine de sağlıkla doğum yapıp bebeklerini kucaklarına alıyorlar
Ben 7. Aya girdim cok sukur burayida sessiz bi sekilde ara ara takip ediyorum basta siz olmak uzere burdaki tum arkadaslarin dilekleri insallah kabul olur saglikcakla bebislerimizi kucagimiza almak hepimize nasip olur insallahSiz ne durumdasınız
Çok teşekkür ederimBen 7. Aya girdim cok sukur burayida sessiz bi sekilde ara ara takip ediyorum basta siz olmak uzere burdaki tum arkadaslarin dilekleri insallah kabul olur saglikcakla bebislerimizi kucagimiza almak hepimize nasip olur insallah
Umarim esinizde anlayisli olur, bilemeyiz belki oda stres oluyordur Allah tum kadinlarin yardimcisi olsun insallah. Bu sureci yasamadan bilmiyor kimse. Cevremdeki ureme sagligi konusunda sorunu olmayan insanlar bu tip durumu cok basit olarak gorebiliyor.
İnsallar herseye rahmen bu sefer bebisiniz size simsiki tutunur Allah yardimciniz olsun
Bu güzel yaklaşımın için çok teşekkür ederim arkadaşım. Bunları biliyorum ama işte yaşadığımız sürecin zorluğundan olsa gerek uygulamada zorlanıyoruz. Daha iyi olmaya gayret göstereceğim. Keşke bu süreçte kocalarımızı tatile göndermek ve süreci yalnız yaşama şansımız olsaydı.![]()
Neden pgt denediniz sperm de sorun yoksaYaşım 46.grçen sene kendi yumurtam ile kimyasal gebelik yaşadım. Sonra doktor değiştirdim. O bana donasyon deneyin kendi yumurtanızla şansınız ℅5 demişti. O yüzden donasyon denedik. Tüm embriyolara pgt, donasyon, transfer ve yıllık dondurma ücreti toplam 7500 eur
Yaaa hadi hayırlısıMerhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu yazmadım. 2. Kez transfer oldum. 3 gün oldu. Şimdi beklemeyeyim. Dualarınıza talibim inşallah bu defa pozitifi görür, bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.
Cnm sakin ol, üzülme lütfen. Senin şuanda mutlu olman gerekiyor. Aile içi durumlar çok can sıkıcı oluyor evet ama sen takma şimdilik, askıya al. Şuan seni ne mutlu edecekse ona yönlendir kendini,kafanı dagit. Üzülme lütfenArkadaşlar merhaba, o kadar moralim bozuk ki dünden beri göz yaşlarıma hakim olamıyorum. Transferimiz bugün beşinci günü ve biliyorum ilk 5 gün en kritik zaman. Ama maalesef eşim esten püften sebeplerle kavga çıkartıyor. Alttan alıyorum. Konu saçma sapan olmasına rağmen huzursuzluk çıkmasın diye sırf özür diliyorum. Hata bendeydi kusura bakma diyorum. Ama yok tepeme çıkıyor. En sonunda ağlama krizleriyle patladım. Dedim bana yazık görmüyor musun neler çekiyorum. Pişman oldu ayaklarıma kapandı ama ne çare. Şimdi toparlanamıyorum. Sürekli ağlamak geliyor içimden. Ona o kadar kızgınım ki bu kızgınlığı da atamıyorum içimden. Gece uyuyamadım. Anne olma hakkım bir kere daha elimden alınmış gibi hissediyorum.Transferimi kimse bilmiyor kimseyle de dertleşmiyorum.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşBen 7. Aya girdim cok sukur burayida sessiz bi sekilde ara ara takip ediyorum basta siz olmak uzere burdaki tum arkadaslarin dilekleri insallah kabul olur saglikcakla bebislerimizi kucagimiza almak hepimize nasip olur insallah
Umarim esinizde anlayisli olur, bilemeyiz belki oda stres oluyordur Allah tum kadinlarin yardimcisi olsun insallah. Bu sureci yasamadan bilmiyor kimse. Cevremdeki ureme sagligi konusunda sorunu olmayan insanlar bu tip durumu cok basit olarak gorebiliyor.
İnsallar herseye rahmen bu sefer bebisiniz size simsiki tutunur Allah yardimciniz olsun
Merhaba doktorun adı ney acabaCanım merhaba çok teşekkür ederim uzun süren araştırmalar neticesinde eşimle birlikte alamadığımız doktor merkez kalmadı diyebilirim ama nedense sıcak bakamadım soğuk geldi içime sinmedi bir türlü Baküyü öğrenince çok sevdiğimiz aile dostlarımız orada yaşadıkları için onlara rica ettik araştırma yapsınlar diye olumlu dönüş yaptıkları vakit direk Menekşe hanım la irtibat kurduk ve öyle bir samimi içten geldiki her sorularımızı sıkılmadan gece gunduz cevapladı aylarca ve ve karar kıldık şuan 5 haftalık gebeyim hemde ikiz gebelik canım çok mutluyum ve halen Menekşe hanım irtibatı koparmadik konuşuyoruz.
Eğer aklina takılan birsey olursa seve seve yardımcı olmak isterim canım.
Menekşe hanımla görüştüğünüz vakit selamı söyleyin Nergiz hanım diyin. Yüce rabbim tez zamanda inşallah evlat sahibi yapar sizi ve bizler gibi düşüneni.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşdarısı başımıza
siz nerde tedavi oldunuz?
Evet Ventusta tedavi oluyorum. Yarın test günüm o kadar korkuyorum ki. Evde bir tane kaset test var ama korkumdan yapmıyorum. Moralim bozulursa diye. Hafif halsizlik ve böyle hafif baş dönmesi dışında bir belirti de yaşamadım. Allahım çok korkuyorum.Yaaa hadi hayırlısıinş hayırlısıyla kucağına alırsın
senin tedaviyi bekliyordum zaten, ama eylül demiştin sanırım o yüzden sormadım
hadi bize hayırlı haberler ver inş bu sefer
senin ventus tu dimi? Öyle hatırlıyorum sanki