• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

O
Sabah regl oldum, artık diğer aya umutlar :KK66: ayyy hadi bakalım ya, 2 gün sonra sen ver mutlu haberi inşallah :KK66:

Aynen dedğin gibiymiş canım, ben de internetten araştırdım biraz. Neyse ki 2 gün gecikti, bir an önce oldum şükür bugün :)

S selifor beni listeden silebilirsin canım, yeni BAT 6 Aralık :KK66:
olsun canm yeni ay yeni umut :-) beraber yine bat günü sayarz sonra hamile kalrz inslh :-):anneadayı::KK46:

... kafam çok karışık çok kötü hissediyorum eşimle bile aramıza mesafe giriyo yahmin edersiniz... dondurulacak embriyo sanırım yoktuki hiç tavsiye duyöadım... şuan karnımda ve belimde ağrı var sizce bu şekilde 2 gün beklet ek hastayı normal mi, yani dünden haberdarız yarın 17 de çağırıyor.. yaşım29 biri yüksek kalitede biri düşük kalitede embriyo transfer etti.. sizce çapa ya gidip bir profesöre durumu açsammı..?
Canım benim üst üste kimyalsal oldu ve ikiside doktordan Eve geldigimde iki gü sonra kanamayla düsürdüm cünkü doktorun bu durumda yapabilecegi bir durum olmuyor kürdaja gerek olmadigi icin doktor Eve git bekle birkac gün icinde geri gel dediginde senin birkac gün icinde kanamanin olacagini biliyor ama belki kese daha olusur diye birkac gün sonra randevu veriyor ama inşallah seninki kimyalsal degildir Allah hayirlisini nasip etsin ama sancilarin baslamissa kanamaya dönüsüyor olabilir canım hayirlisi:(

Kizlar doktorum herseyin normal oldugunu soyledi hormon testleri hsg cektirdim oda temiz sipermiyogram hepsi cok iyi dedi klomen kullaniyordum oda bu aksam bitiyor. sizce hsg den sonra sansimiz artiyormu oyle duymustum ne dersiniz

... kafam çok karışık çok kötü hissediyorum eşimle bile aramıza mesafe giriyo yahmin edersiniz... dondurulacak embriyo sanırım yoktuki hiç tavsiye duyöadım... şuan karnımda ve belimde ağrı var sizce bu şekilde 2 gün beklet ek hastayı normal mi, yani dünden haberdarız yarın 17 de çağırıyor.. yaşım29 biri yüksek kalitede biri düşük kalitede embriyo transfer etti.. sizce çapa ya gidip bir profesöre durumu açsammı..?
bence baska doktorlara da sormakta fayda var yinede. cok zor bir durum anlıyorum ama en azından kimyasal da olsa hamile olabildigini gordun.cogu kisinin 2. de tutuyor.insallah seninde tutar canım.bende 2 yıldır bekliyorum ve hic bir gebelik olusmadı.yaza bende dusunuyorum tup bebek.

Kizlar doktorum herseyin normal oldugunu soyledi hormon testleri hsg cektirdim oda temiz sipermiyogram hepsi cok iyi dedi klomen kullaniyordum oda bu aksam bitiyor. sizce hsg den sonra sansimiz artiyormu oyle duymustum ne dersiniz
bazı hanımların tuplerinde yapısıklık olabiliyor ve hsg de bu yapısıklar o sıvının hızlıca enjekte edilmesi sonucnda acılıyor.bu da bazı kısılerde hamile kalmasına sebep olabiliyor canım :) dogru duymussun.eger 1 senedir olmuyorsa hsg cektir derim.normalde dr ların onerdıgı birsey degil aslında.sonucta uv ısınlarına maruz kalınıyor.

inşallah canım eşin nasıl bir tedavi oldu? benim eşimin de sperm testi biraz sıkıntılı çıkmıştı da o yüzden merak ettim.
Esimin normal sperm testi yani sayi hız morfoloji hep cok iyi cikti. ancak 4.kayiptan sonra SPERM DNA HASAR TESTI diye bisey oldugunu duyduk bu testi haziran ayinda yaptirdi esim unlu bi uroloji dr.u var Kaan Aydos sonucu ona gonderdik bu hasar cok yuksek dedi. 2 ay ilacla tedavi etti. gunasiri klomen ve gunde 2 emodex vitamin kullandi esim. 2 ay sonundaki testle hasar dustu cok sukur. Dr artik korunmayi birakin gozunuzaydin arik sperm hasari yok 6 ay dogal deneyin emodex vitamine devam edin bunu kullandiginiz surece hasar yukselmez tekrar dedi. bunun yaninda ben esime her sabah keciboynuzu özü, aksam keciboynuzu tozu, aksam isirgan otu cayi, aksam 2 tane zeytinyaginda bekletilmis incir, haftada 3 öğün nohut yemegi yaptim hala da bunlara devam ediyoruz. esim sigarayi gunde 5e düsürdü. bunun ustune gecen ay korunmayi biraktik olmadi. bu ay 2. ayimiz.

Canim hsg vesilen olur insallah dr hsgden sonraki 3-4 ay sans yuksek diyor bu surede ovulasyon testiyle takip etmeni oneririm

BATLAR
S selifor 4 Aralık
@nisandeniz Tüp Bebek Tedavisi:nazar:
@hapsuu 1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_ 1 Kasım
@hiranur3419 2 Kasım
@Elifsami 2 Kasım
@yenigelinim 2 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@sahra_89201 3 Kasım
@kutuphanekedisi 4 Kasım
@Ay-n ilk Hali 4 Kasım
@GK117 5 Kasım
@Ssgul66 5 Kasım
@huysuz58 6 Kasım
@tostos16 6 Kasım
@2miracles 6 Kasım
zyekici zyekici 7 Kasım
@Bigaripyolcu 7 Kasım
@eslemsin 8 Kasım
@Lknrokan35 8 Kasım
@EceCigdem 8 Kasım
@fadimebal04 8 Kasım
@HSkuzu 8 Kasım
@gelmucizegel 8 Kasım
@Balcicekk33 9 Kasım
Htckbrysl Htckbrysl 9 Kasım
@mersinlikiz33 9 Kasım
@Kuebak 9 Kasım
@Selinokay 10 Kasım
@Cennet irmagi 10 Kasım
@Assos 11 Kasım
@Tuma479 11 Kasım
@maya_gallo 11 Kasım
@purki90 11 Kasım
@befer 11 Kasım
@yelsem 12 Kasım
@gel umudum 12 Kasım
@Miyequape 12 Kasım
@Semaa166 12 Kasım
@Arzuaktas 13 Kasım
@mtkt 13 Kasım
@bitanecikk 13 Kasım
@Byn_Ckc 13 Kasım
@depresifpollyanna 14 Kasım
@xecexeza 14 Kasım
@aybkmst 14 Kasım
@bengisucuk 14 Kasım
@ismetbeyinbiricikhanimi 15 Kasım
@Masalll92 15 Kasım
@57 Zeynep 15 Kasım
@Yasmnn__ 15 Kasım
@Melek Karakan 15 Kasım
@bir garip oblomov 15 Kasım
N nida16 16 Kasım
@SUU 16 Kasım
edacimm edacimm 17 Kasım
B bebegim-gel 17 Kasım
@Musteha 17 Kasım
@MelekDiliyorum 17 Kasım
@Tugbafatih1234 17 Kasım
@baharcuk61 17 Kasım
@rkybhdr 17 Kasım
@Ankey 17 Kasım
@baby baby 18 Kasım
@balbademlinuga 18 Kasım
@elmol 18 Kasım
@Frida1kahlo 18 Kasım
@gri penguen 18 Kasım
@Beratnisa 19 Kasım
Babies16 Babies16 20 Kasım
@TUBA48 20 Kasım
@kubito 20 Kasım
@kkk91 21 Kasım
@tugsem_10 21 Kasım
@ferishhh 21 Kasım
@Elifselman 21 Kasım
@Ceylin elif 21 Kasım
@sukrancemal 21 Kasım
@Paramedik92 21 Kasım
@Aschil07 22 Kasım
@Miss_bonn 22 Kasım
@obsesif89 22 Kasım
@kafamdasorular_ 22 Kasım
@nevergiveup33 22 Kasım
@siyahinci021 23 Kasım
@merve714 24 Kasım
@tomrs 25 Kasım
ECEdeniz8107 ECEdeniz8107 26 Kasım
@Zanamm174 27 Kasım
@Asimisa 27 Kasım
@Nurumcan94 27 Kasım
@Aylini1981 28 Kasım
@eflasun 29 Kasım
@yagmur_20 29 Kasım
@Ozlmugr 29 Kasım
@Goforlife 29 Kasım
@alars 29 Kasım
@fatmaelifnur 30 Kasım
@ayllllliiiin35 1 Aralık
friendlyfriendly friendlyfriendly 1 Aralık
@tugce-27 1 Aralık
@cigdemmm26 2 Aralık
@hafsa nil 3 Aralık

HAMİLELER
@Dontsay :anneadayı:
@Sup3risi :anneadayı:
@madame wuu :anneadayı:
@Frkzhd :anneadayı:
@Gunayfur :anneadayı:
@Misk-i amber :anneadayı:
@nannen1 :anneadayı:
@Ulya90 :anneadayı:
@onurumbenim :anneadayı:
@lucccck :anneadayı:
@Gulalp35 :anneadayı:
@er_sev :anneadayı:
@angelina 34 :anneadayı:
@ladys_girl :anneadayı:
@coffee84 :anneadayı:
@Bekayyy :anneadayı:
@Zuzu minnos :anneadayı:
@Beklenencanim :anneadayı:
@Tombikstugba :anneadayı:
@Meyvelipasta1 :anneadayı:
@TuruncuHayal :anneadayı:
@smy11 :anneadayı:
@Morenam :anneadayı:
@snesrn :anneadayı:
@Esraerol :anneadayı:
@busraturkmen :anneadayı:
@Princess91 :anneadayı:
@melo11 :anneadayı:
@zuhrealam :anneadayı:
@Lovepinkbm :anneadayı:
@tontis76 :anneadayı:
@cgdmkrks :anneadayı:
@Sb12345 :anneadayı:
@sevilan :anneadayı:
Mina sevde :anneadayı:
@Mangetsu :anneadayı:
@senzalize33 :anneadayı:
@Burcu251 :anneadayı:
@seydarella :anneadayı:
@ervil :anneadayı:
@sweett_ :anneadayı:
@fatos55 :anneadayı:
@ummulurve :anneadayı:
@yesilbalon :anneadayı:
@nothinggg :anneadayı:
@melegini_bekliyor :anneadayı:
@bulut29 :anneadayı:
@ALYALAL :anneadayı:
Krizantem cicegi :anneadayı:
@Sarisinbebek :anneadayı:
@tugceavhn :anneadayı:
@Pembegelin01 :anneadayı:
@Mrvmdpl :anneadayı:
@Senur94 :anneadayı:
meyis pelin :anneadayı:
Burmera Burmera :anneadayı:
beni de ekler misiniz? bat 14 kasım

Hsg den snra hamile kalan çok oluyo cnm inşallah sende kalırsın bişey sorucam hsg nerde çektirdin özeldemi bide anestezili yapmiyolarmis benm gittim yer korktm bende cektrmedim

Back
X