• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Günaydın öncelikle herkese merhaba, bende Allah izin verirse haziran annesi olacağım. Ama benim size başka bir sorum daha doğrusu endişem var. 29 Ağustos son adet tarihim. 17 ekimde kalp atışı için gitmiştim. Ama bebeğin kalbi yavaş atıyorlar dediler Bradikardik dediler böyle başından geçen oldu mu sonradan düzeliyor mu çok korkuyorum
Merhaba aynı durumu yaşıyoruz. 26 Ağustos sat, 7+2de kalp atışını duyduk sonraki 3 gün ultrasonla takip edildi şükür hızlanmaya başladı. Perşembe günü 8+3te tekrar bakacaklar. Doktorum muhtemelen geç döllenmedir biraz daha büyüdükçe anlaşılır sorun yok dedi

Merhaba aynı durumu yaşıyoruz. 26 Ağustos sat, 7+2de kalp atışını duyduk sonraki 3 gün ultrasonla takip edildi şükür hızlanmaya başladı. Perşembe günü 8+3te tekrar bakacaklar. Doktorum muhtemelen geç döllenmedir biraz daha büyüdükçe anlaşılır sorun yok dedi
Yaa cidden mi beni de doktor bugün çağırmıştı normalde ama gitmedim sence gitmem gerekiyor muydu bide devlete gitmiştim kadın çok yoğun kalabalık gitsem de beni hatırlamaz diye özelden başka bir doktora takip etmek istedim

Back
X