- 1 Kasım 2012
- 1.728
- 2.627
- 83
İyi haberlerle gelirsin inşallah canım bekliyoruzKizlar bana dua edin simdi tektat gidiyorum kan vermeye yükselmiştir insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi haberlerle gelirsin inşallah canım bekliyoruzKizlar bana dua edin simdi tektat gidiyorum kan vermeye yükselmiştir insallah
Insallah canim kat kat artmistir degerinKizlar bana dua edin simdi tektat gidiyorum kan vermeye yükselmiştir insallah
Ben baktım da sen okudun mu? Aşırısı zararlı diyor. Fruktoz yani meyve şekerinin fazlası zararlı diyor.Canım paylaştım bak burdan bakabilirsin portakal zararli
Ben inofolic kullandim kuzumKizlar folic asit kullanan var mi varsa ne kullanıyorsunuz ??
güzel sonuçla dönersin inşallah canım....rahat ol panik yapmaBitanesiniz siz yaa sizden aldigim moral varya hicbi yerde yok guzel yüreklerini sevdiklerimmm :)
Evet ama bana doktorum ben önermiorum dedi tabi yine sen bilirsin bem yardimci olmak için gönderdim hepsi oBen baktım da sen okudun mu? Aşırısı zararlı diyor. Fruktoz yani meyve şekerinin fazlası zararlı diyor.
Portakal, üzüm, muz gibi meyvelerde aşırı şeker olduğu için normal bir insan da oturup beş altı porsiyon yememeli.
ilaç canim.baya pahali ama.esimde 3 aylık aldik.3. Ay şimdi bakalım bu ay hamileysem ise yaradı demek :)yarin doktora gostericek bakalim artk degerler sinirda sanirim anladigim kadariyla.ameliyat olabilir belki. neo fortil vitamin mi
normalde folio kullaniyordum.sonra yumurtalarim in daha iyi gelişmesi için inofolic Şaşe kullanmaya basladim.Kizlar folic asit kullanan var mi varsa ne kullanıyorsunuz ??
Ayy ins canim dua edin nolurrrr:)Canım ben hsg çektirdiğim ay hamile kaldım. İnşallah tutar![]()
Canım bak bu ay benim de aynı oldu. Tam yumurtlama döneminde bigün ben zevk almadan eşim boşaldı. Kusura bakmayın açık açık yazıyorum ama. O kadar kızdım trip attım ki 2-3 gün sonra tekrar ilişkiye girceğimiz zaman adam bu sefer ben zevk alayım diye uğraştı benimde senin gibi bildiğim için bi türlü olmuyor bu sefer de eşim beni zevke getirmeye çalışırken dışarı boşaldı. Kızdım söylendim tam yumurtlama gününde olcak şey mi diye. Ağladım falan çok üzüldüm onu da çok üzdüm. Özür diledi ama eğer bu ay bi hamile kal seninle 3 gün konuşmucam dedi. Beni çok strese sokuyorsun dedi. Ondan sonra tabi ben yumurtlama gününü de kaçırmış olduğumu düşünerek nede olsa bu ay da olmayacak rahatlıpıyla ilişkiye girdim. 2 günde bir yada 3 günde bir. Ve sonuç hamileyim. Rahat olmak en önemli şey. demek ki ben takvime göre yumurtlamadım bi sonraki hafta yumurtladım belki de. Şimdi eşimle 3 gün konuşmamamız lazım adak oldu çünkü onun kiYa yumurtlama gunumu bilince zevk alma olmuyorki stresten benim ya kac aynir ayni halt...sinir oluyorum bu ayda oyle oldu bi turlu veremedm kendimi hep aklmda hamilelik.bide esime kiziyorum 2 gundur sanki onun sucuymus gibi..kac dakika bekliyor beni en son dayanamiyor hakli olarak. dunde bugunde oyle oldu hatta ben abarttim fazla kizdim trip attu uyudu hemen dustan sonra.normalde beklerdi benide![]()
hele bennnnn 1 3unde catlatma ignesi oldum 36 saat sonra ilişki olcakken yatılı misafirim geldiiii....gece sabaha kadar okey oynadılar sabahta erkenden kalktilar ....3 gün tık yok...sonrasında amannn bu ay olmicak zamanı geçti diye adet gunum e kadar 3 kere yaptım adete unu hamile oldugumu ögrendim.ve geç döllenme olmuş ...Canım bak bu ay benim de aynı oldu. Tam yumurtlama döneminde bigün ben zevk almadan eşim boşaldı. Kusura bakmayın açık açık yazıyorum ama. O kadar kızdım trip attım ki 2-3 gün sonra tekrar ilişkiye girceğimiz zaman adam bu sefer ben zevk alayım diye uğraştı benimde senin gibi bildiğim için bi türlü olmuyor bu sefer de eşim beni zevke getirmeye çalışırken dışarı boşaldı. Kızdım söylendim tam yumurtlama gününde olcak şey mi diye. Ağladım falan çok üzüldüm onu da çok üzdüm. Özür diledi ama eğer bu ay bi hamile kal seninle 3 gün konuşmucam dedi. Beni çok strese sokuyorsun dedi. Ondan sonra tabi ben yumurtlama gününü de kaçırmış olduğumu düşünerek nede olsa bu ay da olmayacak rahatlıpıyla ilişkiye girdim. 2 günde bir yada 3 günde bir. Ve sonuç hamileyim. Rahat olmak en önemli şey. demek ki ben takvime göre yumurtlamadım bi sonraki hafta yumurtladım belki de. Şimdi eşimle 3 gün konuşmamamız lazım adak oldu çünkü onun ki
Olsun yaz canim ben saglikci olunca hic garipsemiyorum bazen kendimde etrafta acik acik konusunca etraf garipsiypr ama yillardir oturdu yani dilimde bazi terimlerCanım bak bu ay benim de aynı oldu. Tam yumurtlama döneminde bigün ben zevk almadan eşim boşaldı. Kusura bakmayın açık açık yazıyorum ama. O kadar kızdım trip attım ki 2-3 gün sonra tekrar ilişkiye girceğimiz zaman adam bu sefer ben zevk alayım diye uğraştı benimde senin gibi bildiğim için bi türlü olmuyor bu sefer de eşim beni zevke getirmeye çalışırken dışarı boşaldı. Kızdım söylendim tam yumurtlama gününde olcak şey mi diye. Ağladım falan çok üzüldüm onu da çok üzdüm. Özür diledi ama eğer bu ay bi hamile kal seninle 3 gün konuşmucam dedi. Beni çok strese sokuyorsun dedi. Ondan sonra tabi ben yumurtlama gününü de kaçırmış olduğumu düşünerek nede olsa bu ay da olmayacak rahatlıpıyla ilişkiye girdim. 2 günde bir yada 3 günde bir. Ve sonuç hamileyim. Rahat olmak en önemli şey. demek ki ben takvime göre yumurtlamadım bi sonraki hafta yumurtladım belki de. Şimdi eşimle 3 gün konuşmamamız lazım adak oldu çünkü onun ki
kizlar hepinize cok cok teşekkür ederim oncelikle. Sevincimi oyle icten paylaştıniz ki. Simdi gelelim belirtilere
Benim en büyük belirtim hislerim oldu her ay umutlaniyordum ama bu ay cok baskaydi.. Sonrasinda bat a 7 gun kala hafif agrilar oldu hem sag hem sol kasikta, 6 gun kala midem yanıyordu. Ayaklarim bi usuyor bi yaniyodu. Adet olmuşum gbi agrim vardi goguslerim sismisti .Zaten bugün 5 gun kalmıştı bat a yumurtam 25 inde catlamisti. 23 ve 24 tarihlerini değerlendirdik. Cok dua ettim ve bu ay adak adadim kurban kesicem diye kizlar: ) Hep hamislerin yazilarini heyecanla okurken simdi yaziyor olmak ne büyük mucize oyle seviniyorum ki agliyorum mutluluktan. Sizlere de tattirsin Rabbim en kisa zamanda insallah
Canım noldu çıktı mı sonuç?Verdim çok şükür kızlar kalabalıktı baya acil anca sıra geldi 1 2saate çıkar dedi :)
Evet canım foto atmıştm gördünmüCanım noldu çıktı mı sonuç?
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsunKızlaar aldm sonucumı Eki Görüntüle 1908118