• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Zaman hic gecmiyor ya bende test yapmak istiyorum ama daha 9 gun var bata cikar mi ki kanda ??onun icin de beklemek mi gerekiyor :110::110:

Kızlar adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım 0.18 çıktı ama kaşık ağrılarım akıntım ve aşırı bel ağrım devam ediyor sizce yükselir mi değer ? 4 gün var adetime ayın 23 ünden beri akıntım ve ağrılarım. Böyle olup yükselen var mı :(

2 gün sonra tekrar baktırırsın 2 kat artması gerekiyor. Benim 4 gün geçmişti 28 çıkmıştı :KK39:
Ya canım bende onu sorcaktım. Arkadaşım da dün test yaptırdı 4 gün gecikmeli değer 704.28 çıkmış, benim 4 gün gecikmeli değerim 233.4 biraz tedirgin oldum. Bir sorun yoktur dimi. Gerçi seninde az çıkmış ama 8. Haftandasın. Babies16 Babies16 canım sana da sorayım

Merabalar burda çok yeniyim. Doktorum dış gebelik görüyorum emin olmak icin test yapalim dedi. Adetimden 3 gün önce gebelik testi yaptırdım 0.100 çıktı suan adetimin 2.günü ama daha olmadım. Sizce hamile miyim veya dış gebelik mi geçiriyorum ?

Eveeet!

her ay, daha önce yaşamadığım şeyleri yaşamakta üstüme yok :) bugün yeni bir şey daha gördüm gebelik belirtileri adı altında :D

Ee bacılarım şöyle ki; beyaz bir akıntı çamaşırımdaydı ama böyle yapışkan gibiydi böle pütür pütür gibi. Burda hep okuyodum süt kesiği gibi diyolardı böyle mi acaba :) daha önce hic süt kesiği görmedim de :(

Onermiyor mu folic-1 i?
Bundan önceki hamileliğimde başka doktora gitmiştim o folic-1 vermişti ama kürtajla sonuçlandı o hamileliğim. Şimdiki doktorum kürtajımı da yaptı aynı zamanda. Belki bi önceki hamileliğim kürtajla sonuçlandığı için folic iyod vermiştir bilemiorum canım. Önermiyorum demedi ama folic iyod kullan dedi

Salı günü baktır canım. 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor değerin
Tamam canım sağolasn salı baktırırım inşallah güzelce yükselir :) maya_gallo maya_gallo kuum çok teşekkür ederim inşallah dualarım sizinle hep .gerçekten sonucu ilk gördüğümde dua ettim hepinize

Back
X