Canim ne guzel bir deger masallah. Saglikla artsin.Ya direk verdiler danışmadan bişey demediler danışma oluncada bişey sormadım iyi dimi sonuççokteşekkürkuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne guzel bir deger masallah. Saglikla artsin.Ya direk verdiler danışmadan bişey demediler danışma oluncada bişey sormadım iyi dimi sonuççokteşekkürkuzum
Tamam canım sağolasn :)salı günü baktır canim
Allah razi olsun kuzumm insallah hepimize nasip olacakkAllah bebeğini sağlık ve sıhhat ile kucağına almayı nasîb etsin canım![]()
Ya canım bende onu sorcaktım. Arkadaşım da dün test yaptırdı 4 gün gecikmeli değer 704.28 çıkmış, benim 4 gün gecikmeli değerim 233.4 biraz tedirgin oldum. Bir sorun yoktur dimi. Gerçi seninde az çıkmış ama 8. Haftandasın.2 gün sonra tekrar baktırırsın 2 kat artması gerekiyor. Benim 4 gün geçmişti 28 çıkmıştı![]()
Amin canim. Sende saglikla kucagina al insallahKızlar hepinize çok teşwkkürler herkese nasip olsn inşallah
Kızlaar aldm sonucumı Eki Görüntüle 1908118
Salı günü baktır canım. 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor değerinBenim batım yarın daha çarşamba mı baktırayım tekrar
Kızlar hepinize çok teşwkkürler herkese nasip olsn inşallah
Benkizlar sigara içen varmi aranizda
Canım allah sağ sağlım kucağına almayi nasip etsin darısı benim başıma inş bende yarın kan vericem sabırsızlıkla bekliorumCanım benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Amin canım inşallah darısı herkesin başına :)Amin canim. Sende saglikla kucagina al insallah![]()
Bundan önceki hamileliğimde başka doktora gitmiştim o folic-1 vermişti ama kürtajla sonuçlandı o hamileliğim. Şimdiki doktorum kürtajımı da yaptı aynı zamanda. Belki bi önceki hamileliğim kürtajla sonuçlandığı için folic iyod vermiştir bilemiorum canım. Önermiyorum demedi ama folic iyod kullan dediOnermiyor mu folic-1 i?
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah. Bizlere de dua et lütfen olur mu? :)
Tamam canım sağolasn salı baktırırım inşallah güzelce yükselir :)Salı günü baktır canım. 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor değerin
ne yapacağız bu durumu.günde 3 _4 içiyorum bırakmak istiyorum aklım orda hep.bugün icmedim daha ama aklımda hep...buarada senin test sonucu ciktimi