- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
rabbim şifa versin. biz de 1 yıllık evliyiz. evlenmeden önce eşime varikosel denilmiş... eşimde başka bir rahatsızlığından dolayı sarımsaklı kür almış evlenmemize yakın... o sarımsaklı kürü içtiği aşamada biz evlilik kararı aldık vs. sonra 2 ay içinde evlendik ve evliliğimiz ilk aylarında benim ısrarım üzerine eşim sperm tahlili yaptırdı ve sperm değeri 36 milyon çıktı :))) doktor varikosel yok demiş vs...eşim inanmadı doktor bilmiyor dedi tabili sonra 2 kez daha doktora gittik varikosel yok şu an :) size tavsiye ederim bizimde çocuğumuz olmadı ama bunun nedeni ben bıu süreçte miyom ameliyatı geçirdim. şimdi testlerimiz temiz doğal yoldan gebelik bekliyoruz :) aşılama vs için başvurduk ama doktor aşılama yapmadı doğal gebelik olur dedi :) sizede tavsiye ederim açıkçası araştırın güvenilir bir yerden alın isterseniz ve düzenli kullanın... ama şu yan etkisi de var eşim şu an sarımsaktan tiskinmiş D: bu da dipnotselam kizlar esimin degerleri düşük çıktığı icin varikosel den ameliyat olucak. ne zaman iyilesir de ne zaman bebek olur artk kismet , Allah bilir. kimseye soylemicez o arada da bebek sormaya devam edicekler((