• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adetim kac gun suruyor canim.onunla beraber bi 7. gun. ve döngün normalde ne kadar.herkesin kendi dongusuyle alakalidir yumurtlama tarihi
canım kürtajdan sonra dengem şaştı galiba daha tam oturmadı ama kürtajdan önce 30günde bir olurdum daha uzun olmazdı ara yumurtlamada geç olurdu çünkü akıntıdan anlardım adetim 3-4 gün sürer anlam veremedim bende

Canım benim ki progestan kullandığım içindi sanırım. Doktora sormadan gündüz ilacını bıraktım sadece gece alıyorum çok şükür iyiyim o günden beri.. Bitirdi beni ilaç. Baş ağrısı, mide bulantısı, halsizlik, eklem ağrısı ne ararsan vardı. İlacın yan etkisi o kadar çok ki okuyunca inanamadım.. Yani o psikoloji ile bebeğim ilaçla bile olsa iyi olamazdı..

O ilac ne icin ki

slm kızlar nasılsınız sık sık yazmasamda sürekli takip ediyorum sizi kürtaj olalı 3ay oldu korunma sürem doldu kistim vardı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor 2cmden daha küçük olmuş sorun olmaz gebelik denemeye başlayabilirsin dedi size bir sorum var dün adetimin 7.günüydü şeffaf uzayan yumurta akı akıntı geldi bu kadar erken yumurtlama olur mu yorumlarınıza çok ihtiyacım var kızlar :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
canım öncelikle geçmiş olsun.Allah aldığını tez zamanda geri verir inşallah.kürtajdan sonra dengeler biraz şaştığı için olabilir canım.erken yumurtluyor olabilirsi.şeffaf akıntıyı gördüğün günleri değerlendir bence

slm kızlar nasılsınız sık sık yazmasamda sürekli takip ediyorum sizi kürtaj olalı 3ay oldu korunma sürem doldu kistim vardı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor 2cmden daha küçük olmuş sorun olmaz gebelik denemeye başlayabilirsin dedi size bir sorum var dün adetimin 7.günüydü şeffaf uzayan yumurta akı akıntı geldi bu kadar erken yumurtlama olur mu yorumlarınıza çok ihtiyacım var kızlar :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
canım öncelikle geçmiş olsun.Allah aldığını tez zamanda geri verir inşallah.kürtajdan sonra dengeler biraz şaştığı için olabilir canım.erken yumurtluyor olabilirsi.şeffaf akıntıyı gördüğün günleri değerlendir bence

bu ay olmazsa öteki ay adet bitiminden itibaren diğer adet gününe kadar inofolic folik asit kullan canım...sabah 2 poşet akşam 2 poşet olacak şekilde... arkadaşımda da vardı yumurta tembelliği yani yavaş calışıyordu.. 3. ayında hamile kaldı şimdi gün sayıyor:anneadayı:

Geçen ay inofolic kullanmıştım sabah akşam 1er tane.. Ama bi hafta kullanabildim. Tüm vücudum kaşındı bende ilaçtan heralde dedim ve bıraktım.. Ama bugün aklıma geldi ve sabah başladım:)

Doktor hic ilac falan vermedi gerçi inofolic ilac deil takviye dimi..
Beni rahatsız eden şey, yumurtalıklar cok büyüyünce kiste dönüşüyomuş. Bu konuda bilgin var mı acaba

kizlarrrr bana cevap verirmisiniz.hayatimda ilk defa adetim 3 gun gecikti.bugun idrar testi yaptim cikmadi.kan testi yaptirdim sonuç <0.100 mlu/ml çıktı nedir bu

Amin canim 20 kasim insallah şaşmazsa :KK17:daha cok var ama simdiden adet olcakmisim gibi baski olusmaya basladi..her ay bende anormal bisey oluyor ama sonuc hep husran :işsiz:

Bende gecen ay kesin gebeyim dedim :) yumurtlamadan itibaren kasık agrılarım başladı adet gününe kadar bacaklarıma sırtıma flan vuruyodu.. Ama sonuç kırmızııı

Buarada benimde bat 19 kasım:)

çok teşekkürler canım akıntım dündü dünü değerlendiremedim bugün olsa ihtimal var mı

Back
X