• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Haklisin aslinda olabilir alayim yada ben ya kararsizdim ama sansa birakmiyim olmazsa
Canim bazılarını ovulasyon testi strese sokar. sen icinden nasil geliyosa oyle yap canim. bende 1 yil aradan sonra ilk defa bu ay ovulasyon testi yapicam. daha once kullandigimda test beni germedi strese sokmadi o yuzden kullanicam.

Kizlar eczaneden yegenime ilac aliyodum bi test vardi eczaci oyle bi anlattiki az kalsin gaza gelip alacaktm iliskiden 5 gun sonrayi gosteriyo dedi... Sonra eczsneden ciktim iliskiden 5 gun sonra kana bile gecmiyo ki dedim girdim eczanede kiza soyledim oyle yuzume bakti kaldi bide 35 lira ya kaniyodum bi an:KK70::KK70::KK70:
Canim bilmiyorum dogrumudur ama bana para tuzağı gibi geliyo bunlar. Ben 4 gebeligimide 5 gun onceden ucuz testlerle ogrendim. hiç şaşmadı.

keske sabredebilsek ama cok sabirsiziz nolcak topikçe bu halimiz bilmem:KK43:

Kizlar ben bu ay meryem suresini okudum . sonra Türkçe mealini okudum. Orda hz zekeriya peygamberin kisir oldugu halde Allah tan istediği icin hz meryemin gebe kaldığı ile ilgili ayetler var . oyle icten dua ettim ki onlarin yüzü suyu hürmetine istedim cok şükür oldu sizde dua edin ben de ovulasyon testi kullandım ama adim gibi eminim ki Rabbim o aglayarak ettigim duayi kabul etti cok şükür. Bugun de ilk defa bebegimle Rabbimin huzuruna çıkıp şükür namazi kılacağım sonra o guzel ayetleri ona da okuyacağım oyle büyütecegim insallah siz gonlunuzu ferah tutun ve Rabbimden gönülden isteyip dua edin bol bol. Benim de dualarim sizinle

Kizlar ben bu ay meryem suresini okudum . sonra Türkçe mealini okudum. Orda hz zekeriya peygamberin kisir oldugu halde Allah tan istediği icin hz meryemin gebe kaldığı ile ilgili ayetler var . oyle icten dua ettim ki onlarin yüzü suyu hürmetine istedim cok şükür oldu sizde dua edin ben de ovulasyon testi kullandım ama adim gibi eminim ki Rabbim o aglayarak ettigim duayi kabul etti cok şükür. Bugun de ilk defa bebegimle Rabbimin huzuruna çıkıp şükür namazi kılacağım sonra o guzel ayetleri ona da okuyacağım oyle büyütecegim insallah siz gonlunuzu ferah tutun ve Rabbimden gönülden isteyip dua edin bol bol. Benim de dualarim sizinle

Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına almayı da nasip etsin inş.

Simdi izledim kizlar bu ne vicdansizlik. Agir kufur etmek istiyorum.

Eklentiler

• 20161107_191917.webp
    20161107_191917.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 34
canım sakın şu yüksek değerleri görüpte umutsuzluğa kapılma. benimde

O onurumbenim canım değerlere hiç takılma önemli olan 2 katı şeklinde yükselmesi bende 2 gün önce gördüm keseyi cumartesi günü önce ki pazartesi günü verdiğim kanda 74,2 çıkmıştı değerim cuma yine verdim 568 çıktı çok şükür erken olmasına rağmen cumartesi de keseyi gördük 4+5 te sen içini rahat tut inş bebeğin tutunacak sana :)
Canım benim değerlerimde ya da bebeğimde bir problem yok umutsuzluğum da yok. Sanırım cevap yazdığım arkadaşlara yazmak istedin çünkü ben 10. haftanın içindeyim :-)

Kizlar nasilsiniz durmlar nasil? S selifor @Masalll92 O onurumbenim ben kilo aliyorum bol bol yiyorum :) bebisimde saglikla buyuyodur insallah birdahaki randevu 28 kasimda heyecanla bekliyorum 18 haftalik olucak ben kesin kiz hissediyorum cunku gecen defa bacaklari kapali yatiyodu doktorda bkmadi zaten cinsiyetine bu kez bol cikolata yiyip kola icicem ultrasona girmeden gösterir insallah. Rabbim gönlüme göre versin kiz istiyorum ama tabiki saglikli olsun hayirlisi olsun.
Canım çok şükür ben iyiyim 10. haftaya dayandım :-)
1 kilo bende aldım. Heyecanla senden cinsiyet bekliyoru. Benimkide 3-4 haftaya gözükür heralde :-)

Kizlar ben bu ay meryem suresini okudum . Türkçe mealini okudum. Orda hz zekeriya peygamberin kisir oldugu halde Allah tan istediği icin hz meryemin gebe kaldığı ile ilgili ayetler var . oyle icten dua ettim ki onlarin yüzü suyu hürmetine istedim cok şükür oldu sizde dua edin ben de ovulasyon testi kullandım ama adim gibi eminim ki Rabbim o aglayarak ettigim duayi kabul etti cok şükür. Bugun de ilk defa bebegimle Rabbimin huzuruna çıkıp şükür namazi kılacağım sonra o guzel ayetleri ona da okuyacağım oyle büyütecegim insallah siz gonlunuzu ferah tutun ve Rabbimden gönülden isteyip dua edin bol bol. Benim de dualarim sizinle
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım.ne zamandır beklıyordun?evet duanın acamıyacagı kapı yoktur.tesellimiz onlar.bizelere de dua et.

Simdi izledim kizlar bu ne vicdansizlik. Agir kufur etmek istiyorum.
benimde izlerken icim cız etti.bir anne nasıl yapar bunu?kıymetini hic bilmiyorlar malesef.biz taklalar atalım bebegımız olsun diye.hergun hungur hungur aglayalım bu vıcdandan yoksun kısı de bebegı cope atsın.Allah ıslah eylesın.

Back
X