- 20 Mart 2016
- 1.342
- 1.700
- 133
benim adete 3 kala 420.12 çıkmıştı canim normaldirKızlar ya şimdi benim bat günüm bugündü değer dün 182.2cıktı ya.bu erken mi olmuş demek oluyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim adete 3 kala 420.12 çıkmıştı canim normaldirKızlar ya şimdi benim bat günüm bugündü değer dün 182.2cıktı ya.bu erken mi olmuş demek oluyor ki
Güzel bi değer canım 2 gün sonra 2 katına cıkcak yani 364.4 falan olcak degerinKızlar ya şimdi benim bat günüm bugündü değer dün 182.2cıktı ya.bu erken mi olmuş demek oluyor ki
Öyle gibiAcabaa mıı![]()

Yarın baktırıcam inşallah canım inşallah güzelce yükselir ya .Güzel bi değer canım 2 gün sonra 2 katına cıkcak yani 364.4 falan olcak degerin
İnşallah canım korkma yükselcek allahın izniyleY
Yarın baktırıcam inşallah canım inşallah güzelce yükselir ya .
Sb12345 canım maşallah barekallah :)
artar hayırlısıyla canim merak etmeY
Yarın baktırıcam inşallah canım inşallah güzelce yükselir ya .
Sb12345 canım maşallah barekallah :)
Sanırım o akıntıyı gördüğümde tuttu :) sagolasın kuzumbence tam zamanında olmuş gibi bence.benim geç döllenme oldu sanırım adet günümde 35di
Aynen aynen böyle zaman cabuk geciyo en azından anlamıyorum bişey yoksa nasıl beklicem bilmiyorumSağolun kızlar ya burasıda olmasa napıcaz bilmem :)) bildiğimiz kadarıyla hazır cevap hattıyızhepimizden Allah razı olsun inşallah
![]()
Yok bence hamile olmayınca moralimiz bozuyor oyuzden fazla girmiyolardr :)Acabaa mıı![]()
Perşembe günü gittim bana haftaya cKızlar bişey dha sorayım doktora ne zaman gittiniz.ben haftya gideyim diye düşündüm belki keseyi de görürüm diye.siz naptınz
uma gel dedi işte cuma gününü iple çekiyorum keseye bakıcaz inşallah değerimde 5.174.1 e yükselmiş olcak işte cuma günüTest yaptın mı canım ?Merhaba bende sogan kuruyle hamileyim galiba bu ay adet olmadim henuz 3 gunum kaldi ve adete dair hic bsy yok
3 gün geçiktiysen kesin çıkar sonuçYapmadim beklemek istiyorum her ay hayal kirikligina ugramaktan skldm bu sefer beklicem
Geçmiş olsun canım keske rahmini 1 ay dinlendirseydinGecen ay kimyasal gebelik gecirdim dusuk yaptim.![]()