- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
İnşallah hayırlısı olur canım düşükten sonra gecikme olur zaten normalde de ama yinede tabiki hamilede olabilirsinNe biliyim korunmadim hic cok sabirsizim. Bu ay da kimyasal gebelik gecirmek istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlısı olur canım düşükten sonra gecikme olur zaten normalde de ama yinede tabiki hamilede olabilirsinNe biliyim korunmadim hic cok sabirsizim. Bu ay da kimyasal gebelik gecirmek istemiyorum
Sen 3 gün gecikti dedin sandım ben eger 3 gün varsa bekle tabi ama yok sabredemem dersen test yaptırabilirsin ama bence kanda baktırAdetime 3 gun kaldi ne zaman yapsam testi acaba
Ben bugun gttm iliskiyi sordum folic asit ne iceyim dedm kuzum tedbir amacli gittmKızlar bişey dha sorayım doktora ne zaman gittiniz.ben haftya gideyim diye düşündüm belki keseyi de görürüm diye.siz naptınz
Bişey demedi mi doktor canım ?Ben bugun gttm iliskiyi sordum folic asit ne iceyim dedm kuzum tedbir amacli gittm
Ben haftaya gideyim diyorum inşallah canım ne dedi doktorunBen bugun gttm iliskiyi sordum folic asit ne iceyim dedm kuzum tedbir amacli gittm
Haftaya gidicem kese icin bakti yine ama görmedi sonuçlarda yanmdaydi iyi durumda dedi kuzumBişey demedi mi doktor canım ?
Yuh ya dogustan vajinal enfeksiyon olupta evlenince cikan ilk sende duydym..canim sen doktorunu deistir bian once gerekli durumlarda antibiyotikle tedavi ediyolar.hamile kalmanda kolaylasir.busekilde hamileliktede cok cekersin enfeksiyon bebek icinde risk faktoru...ayrica hem dr tedavisi hem bitkisel tedavilerle destekle daha hizli olmasi icin benceHayirli geceler kizlar gecen bir soru sordum kimse cevaplamamisti insaAllah bu sefer üzerine konu gelmez. Şöyleki, benim bayadir nerdeyse kendimi bildim bileli akintilarim adetin bazi dönemlerinde yesil ve kokulu oluyor. Evlendikten sonra bir kac ayolmayinca enfeksiyon kaynaklidir doktora git dediler devlete gittim fitil verdi gecmedi daha sonra özele gittim o baska bir fitil verdi 7 günlük yine gecmedi ama fitilde gecmezse 14 gün kullanilmali yaziyordu. Doktoruma gecmedigini soyleyince nezamandir var dedi bayadir diyince ozaman dogustandir demisti.. Aylar gecti simdi bi bakim dedim nette dogustan oyle bi akinti yazmiyo hic. Sinir oldum acaba doktorun umursamazligi yuzundenmi tedavi olmadim ve bosuna bekliyorum sizce? Ay kusura bakmayin cok uzatmisim ayrica takvime gore iki gun sonra bat ama demin hasta oldum galiba pembe leke geldi.. Yani aslndakesin oldum tum adet belirtileri var ama bu umut hic bitmiyo acaba yerlesmemi acaba ustune gormemi diye.. Of neyse hergun duzenli takib ediyorum seviliyosunuz ve dualarmdasiniz Rabbim hepimize en kisa zamanda nasib eder insaAllah.. Sorumu cevaplamayi unutmayin lutfen![]()
Birliktelik olabilir sorun yok dedi kuzum tahlillere bakti guzel dedi . pazartesi gel keseyi görelim dedi.bi deBen haftaya gideyim diyorum inşallah canım ne dedi doktorun
Yesil akinti hic normal degil bence vajinal enfeksiyonunuz var. bunun tanisini koymalari icin de sizden kültür almalari lazım. Lutfen baska bir doktora gidip kultur almalarini isteyin. enfeksiyon hamile kalmayı engeller.Hayirli geceler kizlar gecen bir soru sordum kimse cevaplamamisti insaAllah bu sefer üzerine konu gelmez. Şöyleki, benim bayadir nerdeyse kendimi bildim bileli akintilarim adetin bazi dönemlerinde yesil ve kokulu oluyor. Evlendikten sonra bir kac ayolmayinca enfeksiyon kaynaklidir doktora git dediler devlete gittim fitil verdi gecmedi daha sonra özele gittim o baska bir fitil verdi 7 günlük yine gecmedi ama fitilde gecmezse 14 gün kullanilmali yaziyordu. Doktoruma gecmedigini soyleyince nezamandir var dedi bayadir diyince ozaman dogustandir demisti.. Aylar gecti simdi bi bakim dedim nette dogustan oyle bi akinti yazmiyo hic. Sinir oldum acaba doktorun umursamazligi yuzundenmi tedavi olmadim ve bosuna bekliyorum sizce? Ay kusura bakmayin cok uzatmisim ayrica takvime gore iki gun sonra bat ama demin hasta oldum galiba pembe leke geldi.. Yani aslndakesin oldum tum adet belirtileri var ama bu umut hic bitmiyo acaba yerlesmemi acaba ustune gormemi diye.. Of neyse hergun duzenli takib ediyorum seviliyosunuz ve dualarmdasiniz Rabbim hepimize en kisa zamanda nasib eder insaAllah.. Sorumu cevaplamayi unutmayin lutfen![]()
Hayirli geceler kizlar gecen bir soru sordum kimse cevaplamamisti insaAllah bu sefer üzerine konu gelmez. Şöyleki, benim bayadir nerdeyse kendimi bildim bileli akintilarim adetin bazi dönemlerinde yesil ve kokulu oluyor. Evlendikten sonra bir kac ayolmayinca enfeksiyon kaynaklidir doktora git dediler devlete gittim fitil verdi gecmedi daha sonra özele gittim o baska bir fitil verdi 7 günlük yine gecmedi ama fitilde gecmezse 14 gün kullanilmali yaziyordu. Doktoruma gecmedigini soyleyince nezamandir var dedi bayadir diyince ozaman dogustandir demisti.. Aylar gecti simdi bi bakim dedim nette dogustan oyle bi akinti yazmiyo hic. Sinir oldum acaba doktorun umursamazligi yuzundenmi tedavi olmadim ve bosuna bekliyorum sizce? Ay kusura bakmayin cok uzatmisim ayrica takvime gore iki gun sonra bat ama demin hasta oldum galiba pembe leke geldi.. Yani aslndakesin oldum tum adet belirtileri var ama bu umut hic bitmiyo acaba yerlesmemi acaba ustune gormemi diye.. Of neyse hergun duzenli takib ediyorum seviliyosunuz ve dualarmdasiniz Rabbim hepimize en kisa zamanda nasib eder insaAllah.. Sorumu cevaplamayi unutmayin lutfen![]()
Yuh ya dogustan vajinal enfeksiyon olupta evlenince cikan ilk sende duydym..canim sen doktorunu deistir bian once gerekli durumlarda antibiyotikle tedavi ediyolar.hamile kalmanda kolaylasir.busekilde hamileliktede cok cekersin enfeksiyon bebek icinde risk faktoru...ayrica hem dr tedavisi hem bitkisel tedavilerle destekle daha hizli olmasi icin bence
Canm kesinlikle doktorunu değiştir. Korkutmak istemem sma enfeksiyonlar tedavi edilmediğinde tüpleri tıkatıyormuş. Hamile kalmayı zorlaştırıyor,hamile kalındığında ise düşük yapma riski çoğalıyor.
Yesil akinti hic normal degil bence vajinal enfeksiyonunuz var. bunun tanisini koymalari icin de sizden kültür almalari lazım. Lutfen baska bir doktora gidip kultur almalarini isteyin. enfeksiyon hamile kalmayı engeller.
Bnm bat 19u cnm daha cok var ama bn adetin bittigi 3. Gun yumurtladigimi dusunuyorum akintimdan gogus agrmdan anladm iliskiden 11 gun gecti hayirlisi baklm piskolojikmi bilmiyorum 4 gundur goguslermdede agri var onsallah bu ay gulerz cnm senn bat?
Regl olmadan gidin ki ornek alinabilsin smear baska bir sey kultur ise akintidan ornek aliyorlar.Smear örnegi aldi ondada enfeksiyon yaziyor aslndaama tedavi vermedi ne o nedebaska bir doktora daha gostermistim..
Niye beni önemsemiyo bu doktorlar anlamiyorum.. Simdi sizce adetin kacinci günü gideyim tekrarbaska bir doktora?
Smear örnegi aldi ondada enfeksiyon yaziyor aslndaama tedavi vermedi ne o nedebaska bir doktora daha gostermistim..
Niye beni önemsemiyo bu doktorlar anlamiyorum.. Simdi sizce adetin kacinci günü gideyim tekrarbaska bir doktora?
Canim gecmisolsun bildigim kadariyla kokulu yesil vb akinti enfeksiyon belirtisi tekrardan dr.a gorunmende fayda var cunku cocuk dusunuyosaniz oncelikle bu enfeksiyonun gecmesi gerek enfeksiyon oldugunda sperm yasamaz derler. benim ilk evlendigimde balayi sistiti olmustu dr antibiyotik verdi ben de sirkeli suyla taretlendim gecti bidaha olmadi cok sukur. Sirkeli suyu deneyebilirsin.Hayirli geceler kizlar gecen bir soru sordum kimse cevaplamamisti insaAllah bu sefer üzerine konu gelmez. Şöyleki, benim bayadir nerdeyse kendimi bildim bileli akintilarim adetin bazi dönemlerinde yesil ve kokulu oluyor. Evlendikten sonra bir kac ayolmayinca enfeksiyon kaynaklidir doktora git dediler devlete gittim fitil verdi gecmedi daha sonra özele gittim o baska bir fitil verdi 7 günlük yine gecmedi ama fitilde gecmezse 14 gün kullanilmali yaziyordu. Doktoruma gecmedigini soyleyince nezamandir var dedi bayadir diyince ozaman dogustandir demisti.. Aylar gecti simdi bi bakim dedim nette dogustan oyle bi akinti yazmiyo hic. Sinir oldum acaba doktorun umursamazligi yuzundenmi tedavi olmadim ve bosuna bekliyorum sizce? Ay kusura bakmayin cok uzatmisim ayrica takvime gore iki gun sonra bat ama demin hasta oldum galiba pembe leke geldi.. Yani aslndakesin oldum tum adet belirtileri var ama bu umut hic bitmiyo acaba yerlesmemi acaba ustune gormemi diye.. Of neyse hergun duzenli takib ediyorum seviliyosunuz ve dualarmdasiniz Rabbim hepimize en kisa zamanda nasib eder insaAllah.. Sorumu cevaplamayi unutmayin lutfen![]()
Ictiginiz bitki caylarina dikkat edin. bazilarinin sokturucu ozelligi var bebeğin rahme tutunmasini engeller mazallah.Canım benimde bat 15i bakalım artık. Pek ümidim yok çünki adet sancım yavaştan başladı bile.
Bugünde grip oluyorum. Burnum tıkalı,boğazım ağrıyor. Ağrı kesici içmemek için kendimi zor tutuyorum. Bitki çayları felan içiyorum,bi ihtimal varsa bile zarar görmesin diye. Yarın doktora gidip grip aşısı olamayı düşünüyorum.