2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlar hayırlısıyla eşim memur olur ve ayrı eve çıkınca ilk ay hiçbir yapmadan beklicem bebek düşünmeden ki ev düzenlemekten fırsatım olmaz zaten ve hamile kalmazsam ovulasyon testi yapıcam zaten 1 senemiz 2 ay falan gecmis olucak anca doğana kadar 2 seneyi buluruz gerci kul plan yapar yaparda kaderde ne varsa artık hayırlısıyla nasip olsun bakalım kv aksam canımı sıktı yine zaten geldik eve testi aldikda eşim plastik bardak getiriyordu bana anlamasin diye ama yinede anlamis tabi isim bitti geçtim mutfaga yüzüme bakıp gülüyor var mi birsey dedi yok dedim anlamamis gibi yaptım yine mi yok dedi karnıma bakarak niye gelmiyor bekletiyor bizi falan filan önceden olmuyor demesi benim icin yüzüme bakarak tembel cikti demesi ah ah hamd olsun gecimimiz iyi de şu laflari yok mu herseyi yerle bir ediyor agzinin ayarı yok Allah büyük bakalım kismetimizde ne var:KK51:
ah o ağzının ayarı olmayan kV den bendede var.ilk hamileligimde onun yanına ziyarete gitmiştik.gezdik falan tabi ben hamile oldugumu bilmiyorum.sonra orda hastanede öğrendim.tabi kaynana dururmu hamile olan beni yuruttude yuruttu...sonra düşük tehlikem oldu.bana dedi sen çocuk dogurursan ben bilegimi keserim dedi.6 yıl oldu bu olay olalı.şimdi de bana canim cicim...ayarsiz

Kizlar nasilsiniz durmlar nasil? S selifor @Masalll92 @onurumbenim ben kilo aliyorum bol bol yiyorum :) bebisimde saglikla buyuyodur insallah birdahaki randevu 28 kasimda heyecanla bekliyorum 18 haftalik olucak ben kesin kiz hissediyorum cunku gecen defa bacaklari kapali yatiyodu doktorda bkmadi zaten cinsiyetine bu kez bol cikolata yiyip kola icicem ultrasona girmeden gösterir insallah. Rabbim gönlüme göre versin kiz istiyorum ama tabiki saglikli olsun hayirlisi olsun.
Çikolatayı duydum da kola ne için canım onu anlamadım. Gazlı içecekler içme canım ya

Gunaydiin kizlar bugun bat gunum henuz gelen giden yok.sabah ovulasyon testi yaptim kac gundur yaptigim gbi.gttikce koyulasiyor ama esit hale gelmediler.aksama kadar olmazsam aksam gebelik testi yapicam evde yarina kadar ogrenmem lazim cunku genetik test sonuclarm cikti onun icin dr a gitcez varsa bisi ona gore konusuruz diye.dua edin bana:duduk: gelmesin:KK46:gelsin:anneadayı:olayim:KK76:

Gunaydiin kizlar bugun bat gunum henuz gelen giden yok.sabah ovulasyon testi yaptim kac gundur yaptigim gbi.gttikce koyulasiyor ama esit hale gelmediler.aksama kadar olmazsam aksam gebelik testi yapicam evde yarina kadar ogrenmem lazim cunku genetik test sonuclarm cikti onun icin dr a gitcez varsa bisi ona gore konusuruz diye.dua edin bana:duduk: gelmesin:KK46:gelsin:anneadayı:olayim:KK76:
Allah gönlüne göre versin ins sağlıkla o güzel haberi alırsın

rabbim inşallah hayırlısı ile bebiş gelmesini nasip eder

Belirti soran arkadaslarim olmustu cevap veremedim o an doktordaydim simdi yazayim :) uzun uzun yazicam kusura bakmayin cunku belki birine yardimi dokunur, bende bat tan 2-3 gun once genital bolgede asiri kasinti oldu mantardan suphelendim ama ihtimalde vermedim cunku takintili bi insanim o bolgenin temizligiyle ilgili, gunde 3-4 kez camasir degistiriyorum ozel temizleyici jelle filan yikiyorum hep, internette arastirdim yabanci bi forumda bir bayan kendi gebeligini kasinti yuzunden ogrendigini yazmis hatta ogrendikten bi kac gun sonra kendiliginden gecti demis bende oyle gaza geldim test yaptim pozitif cikti :) kasiklarimda batma hissi oldu halada var ama ben onu belirtiden saymiyorum cunku bebek dusundugumuz ilk ay ve ikinci ay da siddetli oldu gebelige yordum cikmayinca uzuldum hatta ilk ay ovulasyon testiyle iliskiye girdik sonrasinda yarim saat uzandim ayaklarimi havaya diktim kesin olur diye dusunmustum en yakin arkadasim o sekilde gebe kaldi diye. bisey olmadi ondan sonra ovulasyon testide ise yaramiyo nasip olmayinca dedim biraktim gecen ay sogan kuru yaptim baska hic bisey yapmadim ekstradan oda tutmadi bu ay acikcasi hic biseye dikkat etmedim iliskiyegirdik 5 dk sonra dus aldim yumurtlama gunuymus degilmis hic bakmadim ama adetten sonra 1 veya 2 gun arayla oldu ama tamamen o an oyle gelistigi icin oldu ondan kizlar bence stres gercektende etkiliyo hep demislerdi bana bosverdigin zaman olur diye kizmistim soylemek kolay tabi diye amagercektende oyleymis , bide arkadasim bu ay umreden gelen zemzem suyu getirmisti bana , bende okumustum onceden zemzem suyunu neye sifa olmasi icin icersen ona sifa olur diye , yumurtaliklarim sorunlu oldugu icin ona sifa olmasi icin dua etmistim insallah bundan sonra bi sorun cikmaz saglikla kucagimiza almayi nasip eder Rabbim burdaki tum evlat isteyen arkadaslarimada bu duyguyu yasatsin Allahim
Genital bölgede kaşıntı bende de olmuştu canım. Ama öyle böyle bir kaşıntı değildi, çok kötüydü. Bana da arkadaşım demişti hamile misin acaba, benimde ablamın da hamile kaldığımız ay çok kaşıntımız olmuştu diye. yok dedim değilimdir. Tam yumurtlama günlerini değerlendiremedik. Ama bu ay olmaz dediğim için ve rahat ilişkiler yaşadığım için oldu sanırım Allah a şükür. Allah ım yeter ki ol desin. İsteysn herkese yaşatsın bu duyguyu en hayırlı zamanda inşallah :dua:

İnşallah gelmez canım. Hayırlısıyla hamile olur küçük meleğini taşırsın

Bata 6 gun kala kan testi yaptirmistim 0.21 cikmisti sonuc. Bugun adetimin gecikmesinin 2.gunu bugun yaptirdim 8.71 cikti. Kimyasal gebelik dedikleri bumu oluo :110:
canım 2 günde bir yaptırmaya devam et değerin yükselirse sağlıklı gebelik... eğer düşerse ve adet olursan kimyasal oluyor.. inşallah yükselmeye devam eder

Bata 6 gun kala kan testi yaptirmistim 0.21 cikmisti sonuc. Bugun adetimin gecikmesinin 2.gunu bugun yaptirdim 8.71 cikti. Kimyasal gebelik dedikleri bumu oluo :110:
Canım iki günde bir degerlerin 2 katına cikmasi gerek eger dr a gidersen hcg takibine alir bakar duzenliyse artislar sikinti yok ama artislar duzensizse malesef kimyasal gebelik ama adet olana kadar veriyosun kan bakiyolar degerine

Back
X