2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bata 6 gun kala kan testi yaptirmistim 0.21 cikmisti sonuc. Bugun adetimin gecikmesinin 2.gunu bugun yaptirdim 8.71 cikti. Kimyasal gebelik dedikleri bumu oluo :110:
Sanmiyorum canım kendim iki defa kimyalsal gebelik yasadigim icin kimyalsal gebelikte yüksek olan kan degerinin düsmesiyle gerceklesiyor ve senin 6 gün önce yaptigin kan tahlilinde hamilelik cikmamis ama iki gün gectikten sonra yaptigin tahlil hamilelik cikmis ise belki gec döllenme olmus olabilir hayirlisi olur inşallah canım:)

Dün sinemaya gittik gece 10 da. Filmin sonunu hatırlamıyorum. Sinemada uyumuşum yaa :KK70: sonra eve geldik yatağa gidene kadar da bi posta koltukta uyumuşum :KK70:
dün ben yemek yerken oturduğum yerde gözüm kapandı uyuya kalmışım eşim uyandırdı daha adete 7 gün var hiç bu kadar uykum geldiğini hatırlamıyorum..

İyi günler hanımlar,
Birşey sormak istiyorum. oğluma kardeş istiyoruz, normalde adetim düzenlidir hep, 26-27 günde bir olurum. İlk defa buay gecikti, gecikmenin 4.gününde kan testi negatif çıktı. bugün 6.günüm, adet olacağım günde adet olacakmışım gibi hatta daha fazla kasıklarımda ağrı oldu, ama hala adet olamadım, hala ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, göğüs ucum acıyor, hamile miyimdir sizce, Mart ayında bir düşük yapmıştım bu arada. Sizce ne yapayım, bekleyim mi? Bir de incir kürü yapmıştım ve incir yemiştim buay, ondan gecikmiş de olabilir mi?

Sanmiyorum canım kendim iki defa kimyalsal gebelik yasadigim icin kimyalsal gebelikte yüksek olan kan degerinin düsmesiyle gerceklesiyor ve senin 6 gün önce yaptigin kan tahlilinde hamilelik cikmamis ama iki gün gectikten sonra yaptigin tahlil hamilelik cikmis ise belki gec döllenme olmus olabilir hayirlisi olur inşallah canım:)
inşallah canım ya sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. 2 gün bekliyimde öyle karar veriyim:eek:

gunaydın herkese bu aydan umutluydum, yumurta takibi yaptırdım ve eşim ilaç kullanmıştı ama yine olmadı, aşılama yaptırmak istiyorum, aşılama için tavsiye edeceğiniz şeyler var mı?
Asilamada sperm nekadar kaliteli ise tutma sansi okadar artiyor.kendimiz faydasini cok gordugumuz icin soyluyorum bikkisel kurler yapin once bi..bizim 15 20 gunde bicok deger neredeyse 2 katina cikmisti.

gunaydın.. hamile kalanlar tecrubelerini paylasabilir mi
ovulasyon testı kullandınız mı
hangi gunleri degerlensirdiniz vs..
herkesin yaşına vs göre degisir tabi ama ..cevaplarsanız sevinirim :)

Çikolatayı duydum da kola ne için canım onu anlamadım. Gazlı içecekler içme canım ya
Annenin sekeri yuksekken bebekte daha aktif oluyor usg de hareketleri daha iyi gozlemleniyor ama kola cok zararli bebek icin...en guzeli meyvesuyu..hem kana cabuk karisiyor hemde en azindan kola kadar zararli deil

Bata 6 gun kala kan testi yaptirmistim 0.21 cikmisti sonuc. Bugun adetimin gecikmesinin 2.gunu bugun yaptirdim 8.71 cikti. Kimyasal gebelik dedikleri bumu oluo :110:
Gec dollenmede olabilir kimyasalda olabilir bunu anlamak icin 2 gun sonra bidahs test vermen gerekir canim..2 katindan daha fazla artarsa normal gebeliktir.cok az artarsa veya duserse kimyasaladr

İyi günler hanımlar,
Birşey sormak istiyorum. oğluma kardeş istiyoruz, normalde adetim düzenlidir hep, 26-27 günde bir olurum. İlk defa buay gecikti, gecikmenin 4.gününde kan testi negatif çıktı. bugün 6.günüm, adet olacağım günde adet olacakmışım gibi hatta daha fazla kasıklarımda ağrı oldu, ama hala adet olamadım, hala ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, göğüs ucum acıyor, hamile miyimdir sizce, Mart ayında bir düşük yapmıştım bu arada. Sizce ne yapayım, bekleyim mi? Bir de incir kürü yapmıştım ve incir yemiştim buay, ondan gecikmiş de olabilir mi?
Canim hersey olbiliyor gec dollenme , gecikme oyuzden testten baska caremiz yok :)

Gec dollenmede olabilir kimyasalda olabilir bunu anlamak icin 2 gun sonra bidahs test vermen gerekir canim..2 katindan daha fazla artarsa normal gebeliktir.cok az artarsa veya duserse kimyasaladr
bat dündü aslında. sabah idrar testinde negatif çıktı ama kan yaptırdım bide kesin olsun diye.hayırlısı artık canım

Back
X