2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hadi ya. Haftasonu doğumgünümde eşim sürpriz yapıcakmış ama hamilelik olunca otel de bi yer ayarladığını söyledi hamam falan dedi iptal ettireyim o zaman sakıncası olursa bide dedi bende sorayım istedim
Canım cok sıcaklarda durmaman gerek banyoyu bıle cok sıcak yapmaman gerek cunku rahım agzını acıyor hemen bebegın akıp gelmesıne neden oluyormuş com dikkatli ol canısı allah bebegını korusun

Kızlar ben grip oldum ve doktorum antibiyotik verdi. Batıma da 7 gün kaldı bir tane içtim bile. Ne yapsam ya

Genital bölgede kaşıntı bende de olmuştu canım. Ama öyle böyle bir kaşıntı değildi, çok kötüydü. Bana da arkadaşım demişti hamile misin acaba, benimde ablamın da hamile kaldığımız ay çok kaşıntımız olmuştu diye. yok dedim değilimdir. Tam yumurtlama günlerini değerlendiremedik. Ama bu ay olmaz dediğim için ve rahat ilişkiler yaşadığım için oldu sanırım Allah a şükür. Allah ım yeter ki ol desin. İsteysn herkese yaşatsın bu duyguyu en hayırlı zamanda inşallah :dua:
hala devam ediyormu canim kasinti sende yoksa gectimi bende ilk zamanki gibi degil baya hafifledi ama hala biraz var

Benim de dün birkaç saat beli m karnım çok ağrıdı kesin olacağım dedim geçti. Anlamadım ki. Yarına kadar kendimi tutmaya çalışıyorum ama yarın olmazsam ve yine tutabilirse m çok iyi olacak bilmiyorum ki yarın adet günüm çıkar mi?
Erken dollenme olduysa cıkabılır cnım ben dun yaptım cıkmadı bısey ama ben adet bekliyorum zaten

Canım cok sıcaklarda durmaman gerek banyoyu bıle cok sıcak yapmaman gerek cunku rahım agzını acıyor hemen bebegın akıp gelmesıne neden oluyormuş com dikkatli ol canısı allah bebegını korusun
Yaaaa duşumu bile kaynar suyla alıyorum ben nerdeyse :(

Erken dollenme olduysa cıkabılır cnım ben dun yaptım cıkmadı bısey ama ben adet bekliyorum zaten
Canım 25 ekimde iğne vuruldum o gün çatladı yumurta 27 sinde doktora gittim çatlamış demişti yarın ilk idrar da yaparım gibime geliyor da sabretmek istiyorum. Öyle çok güzel adetine kaç gün kala öğrenenler. Ne mutlu

Benım yenı yılda tam 6 ay olmus olcak korunmayı bırakalı . Bakalm ne zaman kısmet olacak tekrar bebek. Oğlumu bıle oyle guzel alıstırmısız kı tv de bebek cıkınca ayyy anne bebek istiyorum ayyy bebekk dıye sevınıyor artık oluruna bıraktık yılbasına kadar dıkkat etmıcem bıraz stresı atayım sonra tekrar denemeye baslarız ınsallah Htckbrysl Htckbrysl

Back
X