2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamamsa gitme ozaman canim..bizde esimle gidiyoruz oyle bi otele ama suyu serin..kaplica gibi deil.40 derede olmadiktan sonra sikinti yok kuzenim hala yuzmeye gidiyor 3 aylik hamile doktoru izin veriyor kaplica suyu olmadigi icin..anca oyle ayarlayabilirseniz gidin guzel oluyor cunku..en sevdigimiz hobimiz esimle :)
Onu doktorla konuştuktan sonra ayarlamak lazın canım. Şimdilik ben riske atmayayım. Ama hamileyken yüzmek gerek. Bende istiyorum inşallah bakalım

Özel bir firmada marka müdürüyüm canım. Sanırım öyle olur yok mide yanması bugün sağ yarın sol kasık falan yazıyorlar :KK48: benim mi sorunum var ben mi dikkat etmiyorum acaba hamile değil miyim diye düşünmeye basladım cünkü cok sağlıklıyım iştahım iyi kusmam falanda yok hala :KK48:
Canim bebis daha cok minik hem her hamilelik kendine özgü böyle olman iyi yarin bebisi gorunce daha bi rahatlicak icin insallah

Ne zaman cevap yazmadim ki . sadece kese konusunda cevap veremedim biraz kizar gbi cevaplamissin diye o da canim . sana sordugumu bile unutmustum bi an yazdm buraya sende ben soylemistm gbi bi sey demistin ben bi ona cevap vermedim yani

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-08-15-32-41.webp
    Screenshot_2016-11-08-15-32-41.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 34
Back
X