• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

evet canım 4 aydır bebek çalışmalarına devam ediyoruz ovulasyonda bu 3. ayım geçen ay ovulasyonla takip sayesinde hamile kalmıştım ama kısa sürdü nasip 3 gün üstüste ilişkiyle hamile kaldım.. ama bu ay düzensizlik oldu tam yakalayamadım çift çizgiyi o nedenle gün aşırı oldu ilişkimiz sonra 21. günde şans eseri gördüm çizgiyi o günüde değerlendirdik bekliyorum bakalım Rabbim ol derse olacak inşallah:KK36:

hayırlısı ile nasip olur bu ay inşallah siz ne güzel hamile kalabiliyosunuz ben hiç kalamadım ben artık tüplerimden şüphe ediyorum valla ama doktorum rahim filmine gerek duymadı erken dedi

aynı anda ozaman bizim beraber takip edelim sizde tedavi görüyomusunuz nekadardır uğraşıyosunuz
10. ayimiz bu canim..duzensizlikten 2 kere catlatma ignesi yaptrdik ama sonuc negatf..esimde morfoloji skintisi cikmisti bitkisel kurlerle test sonuclari baya deisti gecen ay doktorumuz 6 ay daha kendiniz deneyin dedi bakalim deniyrz

10. ayimiz bu canim..duzensizlikten 2 kere catlatma ignesi yaptrdik ama sonuc negatf..esimde morfoloji skintisi cikmisti bitkisel kurlerle test sonuclari baya deisti gecen ay doktorumuz 6 ay daha kendiniz deneyin dedi bakalim deniyrz

biz nisan ayında evlendik ama ben problem olduğunu bildiğim için hemen istedim zor olucağını tahmin etmiştim eşimde herhangi bi sıkıntı yok bende aylardır tedavi görüyorum ama olmuyo siz rahim filmi felan çekildinizmi ben artık tüplerimden şüphe ediyorum.

Korkuyorum walla canım kendimle çok savaşıyorum yapmamak için. Ama içimden adet olacak hissi geliyor bilmiyorum. Hayırlısı. Ben oğlumda bir hafta öncesinde uyku hali bastırmıştı bir en çok hassastım çok iyi hatırlıyorum fasulye yapıyordum pişmedi diye oturup ağlamıştım:olamaz: o yüzden umudum yok gibi. Gerçi her hamilelik farklı olur diyorlar ama beklenti sahibi olmak istemiyorum hiss işte. İnşallah yanıltır
aynen öyle canım her hamilelik farklı oluyor.inşallah belirti olmadan hamile kalanlardan olursun :) ben 13.günü test yapıp negatifi gördüğüm için hiç umudum yok ama sen hiç yapmadın o yüzden senden umutluyum ben

Kızlar bir soru sormuştum ama kimse dönmedi rahimde agirlik gibi bir his baskı gibi gebelik belirtisi mi? Hamileler böyle bişey yaşadınız mi?

biz nisan ayında evlendik ama ben problem olduğunu bildiğim için hemen istedim zor olucağını tahmin etmiştim eşimde herhangi bi sıkıntı yok bende aylardır tedavi görüyorum ama olmuyo siz rahim filmi felan çekildinizmi ben artık tüplerimden şüphe ediyorum.
Bende gecen sene nisan ayinda evlendim ama 9 ay korunduk.benimde bi tuplere bakilmadi onumuzdeki ay cektrmeyi dusunuyorum..adet olursam bitince once eski yontem olan sarimsagi bi deniycem tupler icin.eger acik hissedersem belki yil basina birakabilirim :)

Kızlar sanırım kışın hamile kalmaya çalışmak daha kafa karıştırıcı :) perşembe yumurtladım pzt adet günüm bugün karnımda sancı var ovu testlerinde ikinci çizgi hala belirgin çok koyu olmasa da silik değil?

1.kafayı yiyorum
2.üşüttüm
3.zaten geç yumurtladım ama yine mi yumurtlucam :)
4.ayy hadi inşallah bu ay tutmuştur :))

Kızlar sanırım kışın hamile kalmaya çalışmak daha kafa karıştırıcı :) perşembe yumurtladım pzt adet günüm bugün karnımda sancı var ovu testlerinde ikinci çizgi hala belirgin çok koyu olmasa da silik değil?

1.kafayı yiyorum
2.üşüttüm
3.zaten geç yumurtladım ama yine mi yumurtlucam :)
4.ayy hadi inşallah bu ay tutmuştur :))
Canim ne zaman yumurtladiysan ondan 2 hafta sonra adet oluyoruz.yumurtlaman kac gun gectiyse adetinde okadar gecicek o tarihe gore hesapla..insallah tutmustur hic gelmez kirmizilar

aynen öyle canım her hamilelik farklı oluyor.inşallah belirti olmadan hamile kalanlardan olursun :) ben 13.günü test yapıp negatifi gördüğüm için hiç umudum yok ama sen hiç yapmadın o yüzden senden umutluyum ben
13. Gün erkendi belki çıkmamış olabilir mi ki. Bende sana umut besliyorum insaalah ikimiz de oluruz. Olumlu ya da olumsuz haberi ilk sana vereceğim

Back
X