2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yumurtaliklarim.agriyo kızlar yaa takvime göre yumurtlama haftamdayim,acaba yumurtam mi catliyo??sizce bu gece iliski olmali mi?böyle agri olunca korktum bian? ?
Olmalı olmalı :) Canımmm acaba diyeceğine olsun yaa boş geçme :) Hadi hayırlısı

Kızlar size birşey sormak istiyorum aranızda operatif histeroskopi olan var mı ? 2 düşükten sonra rahimde perdeden dolayı histeroskopi oldum doktor 20 gün cinsel ilişki yasağı verdi 20 gün sonra kontrole gel dedi ben yasağa uymayıp yumurtlama haftamda eşimle birlikte oldum belki çocuk olur diye eğer böyle olan varsa bana yardımcı olabilir mi çok stresliyim ya ?

Kızlar okuluma gittim 2 arkadasim hamile 2.dönem yoklar...gecen sene gorevlendirme ile baska bir okulda çalıştım müdürleri bugün okulumuzdaki şu şu 2 kişi hamileymis demez mi allahim cevremdeki bütün herkes hamile ustelik benden sonra evlendiler 2 seneyi gecti evliliğim allahim ins bizede bir an önce sağlıklı hayırlı sekilde nasip et. :KK43:

Kızlar okuluma gittim 2 arkadasim hamile 2.dönem yoklar...gecen sene gorevlendirme ile baska bir okulda çalıştım müdürleri bugün okulumuzdaki şu şu 2 kişi hamileymis demez mi allahim cevremdeki bütün herkes hamile ustelik benden sonra evlendiler 2 seneyi gecti evliliğim allahim ins bizede bir an önce sağlıklı hayırlı sekilde nasip et. :KK43:

Amin canım cümlemize boşver psikolojini bozma sen ne güzel hamiş olsunlar :) sabret sıra sana geliyor bekleten bebiş tatlı olurmuş kız sabret tatlım :*

Amin inşallah bacım ALLAH Kerimdir...benimde 2 sene oldu
1 yıldır istiyoruz bizde...
hepimizi yoktan var eden ALLAH'ın sonsuz lütfuna sığınıyoruz

IMG_0702.webp
artık kafayı yiycem iki beden büyük giyinmekten sıkıldım südyende 3 beden büyüme olması artık moralimi bozuyor ne yapacamı şaşırdım. herkes hamilesin saklıyorsun bizden bu göbek bu kalça bu gögüs o diyor artık yok bebek demekten yoruldum kendimi o kadar aciz ve kötü hissediyorum ki dua edin kızlar saglıgınız yerinde olsun takmayın gelsin bebişler inanın adet olmamak ve birşey çıkmaması çok kötü bakarmısınız göbegime Allah aşkına 59 kiloyken ne hale geldim yüzüm aksine dahada zayıfladı vücudum böyle

Kızlar ablama biri benim için demişki belini çektirsin bel açıklığı olunca gebelik çok zorlaşıyomuş yaptırıpda hamile kalanlar çokmuş
Ama kararsızım tabi şuan düşünmüyorum çünkü ondan önce rahim filmi var önce onu çektirmek gerek
Bakalım artık hayırlısı inşallah

Back
X