• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

düne kadar vardı ama bugün hiç bir belirtim olmadı canım... normalde bebek düşünmediğimiz zaman adete 1 hafta kala kasıklarım ağrır göğüsüm şişerdi onlar bile yok anlamadım gitti:KK43: geçen ay kimyasal gebeliğim oldu hamile olduğumu öğrenmeden önce kasıklarım belim kopacak gibiydi göğüslerime dokunamıyordum...
Anladim canim benimde bugun pek bir sikayetim olmadi sadece belim cok agriyor bide halsizlik var beklemek en iyisi.

Gecmis olsun canım havalar soguk kendine ve prensine iyi bak Pes etmek yok nagatif ciktiysa hayirlisi deyip calismalara devam Canım:)
Allah razi olsun canım. İnşallah daha dikkatli olacağız artık. Hayırlısı böyleymiş evet ne yapalım. Önümüzdeki aya nasip olur insaalah yıl doluyor.

Yok yanı benım stres yaptıgım negatıf cıkması degıl neden gecıkme oluyor. Zamanında gelsin ki bızde beklemeyelim yanı demı :(

birgarip birgarip

hadi bakalım iyi değerlendir. Gün aşırı mi birliktelik oluyor genelde doktorlar öyle tavsiye ediyo
Yumurtlama haftasi 2 gun ust uste iliski 1 gun ara verdik biz canim .artik bugun yumurtlama sonrasi gelen sari koyu kivamli akintimda geldi sari cisim deniliyor ona..dogurgan donemim bitti yani kuru gunlere basliyorum..hayirlisi insallah 12 gun sonra yaparim test

Ya Canım birkaç aydır hep böyle beklenti içinde olduğumdan adet düzensizliğim de oluyor strese bağlı olduğunu söyledi doktor

Back
X