• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ben adetimden bir hafta önce öğrendim gebe olduğumu . Çok erken başlıyor benim belirtilerim . İlk gebeliğim düşük oldu onda da aynı olmuştu . Belim inanılmaz ağrıyordu bebek rahme tutunduğu için . Kasıklarımda batmalar oluyordu. Krem gibi akıntım vardı . Mide bulantısı ve göğüslerimde hiçbir şey yoktu . Ve benim en büyük belirtim kalp çarpıntısıydı . Şu an çok zorlanıyorum . Geceleri uyuyamıyorum çarpıntıdan dolayı . Bir de aniden sıcak basıyor
cok tesekkur ederım paylaştıkların ıcın canım allah yardımcın olsun. benım 4 gun geçtı adet olacak gıbı hıssedıyorum karnımda şişkinlik var kasıklarım bilhassa sağ taraf batıyor.bel agrım yok gögüs hassasiyeti var.

cok tesekkur ederım paylaştıkların ıcın canım allah yardımcın olsun. benım 4 gun geçtı adet olacak gıbı hıssedıyorum karnımda şişkinlik var kasıklarım bilhassa sağ taraf batıyor.bel agrım yok gögüs hassasiyeti var.
Adet belirtilerinde kasıkların ikisi de ağrır . Benim de ikisinde de sağ kasığım ağrıyordu sadece . Doktor ultrasonla bakınca bebek sağ taraftaydı . :) ne tarafa yerleşirse orda batma olur :) haydi bakalım inşaAllah .

Ve ayrıca şişkinlik bende de çok fazla oldu . Sanki dört beş aylık hamile gibiyim hala .

Cnm buna kimse cvp veremez seni ağlatacak kadarsa Dr unu arayıp sorsana
2 gündür kasıgım taş gibi zaten büyüdügünden oluyor galiba,Fakat çok fazla agrım oluyor ayakta durunca ayaga kalkınca sol veya sag tarafa yatınca düz bir zemine uzanınca agrıyor aglıyorum agrıdan ilk defa böyle oldu normal mi anlam veremiyorum

2 gündür kasıgım taş gibi zaten büyüdügünden oluyor galiba,Fakat çok fazla agrım oluyor ayakta durunca ayaga kalkınca sol veya sag tarafa yatınca düz bir zemine uzanınca agrıyor aglıyorum agrıdan ilk defa böyle oldu normal mi anlam veremiyorum
Belli bi seviyeye kadar rahim buyudugu icin normal ama aglayack kadar coksa bi dra da gozuk istersen canim

Kızlar merhaba, sayfada yazılanları bir süredir takip ediyorum. hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum, bir an önce hamile kalmak isteyenleri de inşallah Rabbim en kısa sürede dileklerine kavuşturur. Biz de 5-6 aydır uğraşıyoruz ama hala olumlu bir sonuç alamadık malesef :(((

Back
X