• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hamile olanlar :anne:hamile kaldiginiz ilk ay yani adet oncesi kasintiniz oluyor muydu..daha 9 gun var ama acaip kasinti basladi bende yaa
Benim oldu canım kaşıntım,mantar falan olmadı ama ole pamucuk falan olmadı sadece kasıntım ve akıntım oldu.simdi yok gecti,sadece arada akintım oluyo.

Azıcık anlayışlı olsalar aslında bi ewin bi oğlu anasını babasını atamaz birazcık anlayışlı olsunlar kalsınlar yazık onlara da ama azıcık susmayı bilsinler
Bgun misafir vardi giremedim yok oyle koy gibi bir yerde degiller ugraslari yok dile getrdm bi gun cok siddetli kavgada ettim bunaldm diye evin tek oglu esim bide gorumce var o evli baska kiminle kalcm bn fln dediler
Bilmiyrm bu gun 82 ekran bi tv aldim odaya monta ettrdm boyle saskinca bakiyodu suan odamdaym esim iste tv izliyrm bu bile guzel ya vallahi

Benim yumurtlamadan sonra hic kesilmedi akıntım,yani gecen ayin ortalarindan itibaren var,ozamanlar kasintimda oluyordu akintiyla beraber,adete yakın kaşıntım gecti ama akıntım var hala
Hmm anladm çoğu hamileler de akıntı oluyomus benm adetime 6 gün fln var akintim yokta ondan sordm

Bat 8 kasımdı. Tuvalete geldıgı de alf tarafımda baskı gıbk bısey hıssedıyorum akımtım da yumurtlamadan bu yana hıc kesılmedı adet zamanımda bı kasık agıçrılarım vardı adet olcam sandım ama olmadım suan da bısey falan kaldırınc bı acı gıbı bısey oluyor karnım şiş ama adet zamanı da olur oyle bıde tuvaletteyım mesela cıkarken bıle daha tuvletım tekrar gelmıs hıc bıtmemıs gıbı hıssedıyorum

Bat 8 kasımdı. Tuvalete geldıgı de alf tarafımda baskı gıbk bısey hıssedıyorum akımtım da yumurtlamadan bu yana hıc kesılmedı adet zamanımda bı kasık agıçrılarım vardı adet olcam sandım ama olmadım suan da bısey falan kaldırınc bı acı gıbı bısey oluyor karnım şiş ama adet zamanı da olur oyle bıde tuvaletteyım mesela cıkarken bıle daha tuvletım tekrar gelmıs hıc bıtmemıs gıbı hıssedıyorum
Canim idrar bence ustumeden dolayi oyle. Benim daha yeni idrar sklasmasi oluyor . insallah bebegn seninledir

Back
X