- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Devam ediyorum canım. Bakalım Ne olacak.Bence test yapmaya devam et çünkü benim 22. Günde ovulasyon testi çift çizgi çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam ediyorum canım. Bakalım Ne olacak.Bence test yapmaya devam et çünkü benim 22. Günde ovulasyon testi çift çizgi çıktı
Canım gözün aydın ya cok sevindim.Kızlar günaydınnnn şimdi çıltım hastaneden keseyi gördük çok şükür bebeğim 4 haftalıkmış 2 hafta geriden gidiyoruz geç döllenme varmış![]()
Benim oldu canım kaşıntım,mantar falan olmadı ama ole pamucuk falan olmadı sadece kasıntım ve akıntım oldu.simdi yok gecti,sadece arada akintım oluyo.Hamile olanlarhamile kaldiginiz ilk ay yani adet oncesi kasintiniz oluyor muydu..daha 9 gun var ama acaip kasinti basladi bende yaa
AkintiN ne zamn başladı cnmBenim oldu canım kaşıntım,mantar falan olmadı ama ole pamucuk falan olmadı sadece kasıntım ve akıntım oldu.simdi yok gecti,sadece arada akintım oluyo.
Benimde yüzüm sivilcelendi yaa,hormonlarr@fatos55 @senzalize33 F Findikkiran canım sizin sivilceler ne durumda ? Bende çok sivilce çıkmaya başladı
Evet bugun oldu bende oyle dusunuyorum yarinda calismalara devam sen ne yaptin canim ovulasyon testiniCanim super bugun iliski oldu dimi? yarin sabahta testi yap ve yarinda mutlaka iliski olsun bence
Bgun misafir vardi giremedim yok oyle koy gibi bir yerde degiller ugraslari yok dile getrdm bi gun cok siddetli kavgada ettim bunaldm diye evin tek oglu esim bide gorumce var o evli baska kiminle kalcm bn fln dediler
Bilmiyrm bu gun 82 ekran bi tv aldim odaya monta ettrdm boyle saskinca bakiyodu suan odamdaym esim iste tv izliyrm bu bile guzel ya vallahi
Benim yumurtlamadan sonra hic kesilmedi akıntım,yani gecen ayin ortalarindan itibaren var,ozamanlar kasintimda oluyordu akintiyla beraber,adete yakın kaşıntım gecti ama akıntım var halaAkintiN ne zamn başladı cnm
Pekinadete 1 hafta 10 gun kala basladimi canimBenim oldu canım kaşıntım,mantar falan olmadı ama ole pamucuk falan olmadı sadece kasıntım ve akıntım oldu.simdi yok gecti,sadece arada akintım oluyo.
Allah ömür verdikten sonra hicbirsey olmaz canım.Rabbin bebeğini korusunKızlar ben tüp bebek tarmsferi oldum bugün 6. Günüm ve bir haftadır evde dinlendim bugün 3 saatlik bir yolculuğa çıkmak zorunda kaldım sizce birşey olur mu
Hmm anladm çoğu hamileler de akıntı oluyomus benm adetime 6 gün fln var akintim yokta ondan sordmBenim yumurtlamadan sonra hic kesilmedi akıntım,yani gecen ayin ortalarindan itibaren var,ozamanlar kasintimda oluyordu akintiyla beraber,adete yakın kaşıntım gecti ama akıntım var hala
Valla o hic belli olmuyo,herkezde farkli olabiliyo canım,rabbim gönlüne göre versinnHmm anladm çoğu hamileler de akıntı oluyomus benm adetime 6 gün fln var akintim yokta ondan sordm
Amin cnm 3. seneye girdik inş bu sene olur :-(Valla o hic belli olmuyo,herkezde farkli olabiliyo canım,rabbim gönlüne göre versinn
Ben oldum canım yeni bat 28 Kasım@hapsuu 1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_ 1 Kasım
hiranur3419 2 Kasım
@Elifsami 2 Kasım
@yenigelinim 2 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@sahra_89201 3 Kasım
@GK117 5 Kasım
@Ssgul66 5 Kasım
@huysuz58 6 Kasım
@tostos16 6 Kasım
@2miracles 6 Kasım
@Bigaripyolcu 7 Kasım
Canlar guzel haberleri Olanlar var mı ya da yeni bat bildirecekler Allaha emanet olun![]()
Canim idrar bence ustumeden dolayi oyle. Benim daha yeni idrar sklasmasi oluyor . insallah bebegn seninledirBat 8 kasımdı. Tuvalete geldıgı de alf tarafımda baskı gıbk bısey hıssedıyorum akımtım da yumurtlamadan bu yana hıc kesılmedı adet zamanımda bı kasık agıçrılarım vardı adet olcam sandım ama olmadım suan da bısey falan kaldırınc bı acı gıbı bısey oluyor karnım şiş ama adet zamanı da olur oyle bıde tuvaletteyım mesela cıkarken bıle daha tuvletım tekrar gelmıs hıc bıtmemıs gıbı hıssedıyorum
Yaa bende gorurum insallah pazartesi gunu gidicem ben deSağol canım inşallahhhh allahım sanada isteyen herkesede nasip etsin. Aminnnnnnnn