Öyle bir şey demedimBen aksini mi söyledim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir şey demedimBen aksini mi söyledim?
Boyle bır uslupla devam ettıgınız surece kımsenın cevP vefecegınıde sanmıyorum sızın nıyetınız huzursuzluk cıkarmak sorularınıza cevap almak degıl sanırımBen aksini mi söyledim?
Ne sordun kardeşim bildiğimiz kadarıyla söyleyelimOlabilir fakat elbette gören oluyordur misal siz nasıl gördüyseniz. Birbirimize moral ve destek olmamız gerekiyor sorduğum her soru hava kalıyor uzun zamandır.
Ne alakası var? Ben sadece sorularım cevapsız kalıyor diyorum huzursuzluk çıkardığım mevzu bu mu yapmayın lütfen :)))Boyle bır uslupla devam ettıgınız surece kımsenın cevP vefecegınıde sanmıyorum sızın nıyetınız huzursuzluk cıkarmak sorularınıza cevap almak degıl sanırım
Sana ısrarla sorunuzu gormedık tekrar sorun dıyoruz sen hala konuyu uzatmaya calısıyorsun ne dıyebılırım ıyı aksamlar dilerim sanaNe alakası var? Ben sadece sorularım cevapsız kalıyor diyorum huzursuzluk çıkardığım mevzu bu mu yapmayın lütfen :)))
İyi de kaç defa ben sordum @Eceçiğdem sordu sorularını. Ona da yanıt vermiyorsunNe alakası var? Ben sadece sorularım cevapsız kalıyor diyorum huzursuzluk çıkardığım mevzu bu mu yapmayın lütfen :)))
Glukofen kullanan varmı diye sormuştum. Birde hamileliğini öğrenmeden önce dudağında uçuk çıkan oldu mu diye sormuştum defalarcaNe sordun kardeşim bildiğimiz kadarıyla söyleyelim
Glikofen klomen tarzı bir ilaç mı, 2 kez hamile kaldım ama uçuk çıkmadı. Sanmıyorum hamilelik belirtisi olacağını. En iyisi tahlil yaptırman olur.Glukofen kullanan varmı diye sormuştum. Birde hamileliğini öğrenmeden önce dudağında uçuk çıkan oldu mu diye sormuştum defalarca
Amin canim ya hic boyle olmadim ben hafif agrim oluyor sonra geciyor bir dee adet bitimi kahverengi olur ya oyle geldi bir kac saat once deYani benim bata bir hafta falan kala cok az oyle gelmisti iki gun bir iki damla seklinde sonra hamile oldugumu ogrendim umutlandirmak istemem ama hayirlisi olsun canim insallah Allah gonlune gore verir
Aynen bende görmedim girmiyo herlde artkKızlarmyzt ugramadı demı daha gormedım uzun zamandır ya merak edıyorum ınsallah hamıstr
Umarım girer ozledım :-(Aynen bende görmedim girmiyo herlde artk
Evet yumurta çatlatma ilacı ilk defa kullanıyorum. Üşütmüş de olabilirim. Cevabın için tesekkürlerGlikofen klomen tarzı bir ilaç mı, 2 kez hamile kaldım ama uçuk çıkmadı. Sanmıyorum hamilelik belirtisi olacağını. En iyisi tahlil yaptırman olur.
Benim de deisik bi akinti ya sarimsi püre gibi..kesin enfeksiyon fln kapmisimdir hic duymadim oyle hamilelikte akintiİnşallah cnmsenin belirtiler varmış gene bende akıntı olsa biraz umitlencem ama oda yok malesef
Seninde püre gibi sarimsi akintimi canimKızlar akıntı gebelik belirtisi olabilir mi? Herkesin bildigi bir seyi tekrar soruyor gibi oluyorum belki kusura bakmayın.Babies16 bat tarihlerimiz yakın...bende de aynen senin dedigin gibi akıntı var. Agrı sancı yok ama....
Cok ayıp ama bu dediğin. Herkes yardimci olmaya çalışıyor burda birbirineBurda sorduğum her soru havada kalıyor hiç mi gören olmuyor ya mutlaka Görüyorsunuz ama tenezzül edip bi cevap yazmıyorsunuz yazık gercekten
Merak ettim bendeUmarım girer ozledım :-(
Ben klomen kullanmıştım bir ay. Psikolojimi berbat etmişti. Bunalıma sokmuştu beni. Sonrasında kullanmadım.Evet yumurta çatlatma ilacı ilk defa kullanıyorum. Üşütmüş de olabilirim. Cevabın için tesekkürler
Anladim canim..hayirlisi olsun insallah agri falan yokmu kasiklarinda.ben o ilaci 1 kere kullandim.cok agri yapmisti bende adim atamiyordumEvet günde iki tane Canm adetin 3. Günü başladım normalde adet periyodum uzun 33 gün gibi ama adetin 11. Günü yumurtalarımdan biri 20 mm olmuştu o hafta gün aşırı ilişki verdi Dr
Sarımsı olabiliyor ben duymuştum ama inş hamileliktendir eğer değilse enfeksiyon varmı diye mutlka doktra gidip öğren cnmBenim de deisik bi akinti ya sarimsi püre gibi..kesin enfeksiyon fln kapmisimdir hic duymadim oyle hamilelikte akinti