• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Boyle bır uslupla devam ettıgınız surece kımsenın cevP vefecegınıde sanmıyorum sızın nıyetınız huzursuzluk cıkarmak sorularınıza cevap almak degıl sanırım
Ne alakası var? Ben sadece sorularım cevapsız kalıyor diyorum huzursuzluk çıkardığım mevzu bu mu yapmayın lütfen :)))

Ne alakası var? Ben sadece sorularım cevapsız kalıyor diyorum huzursuzluk çıkardığım mevzu bu mu yapmayın lütfen :)))
Sana ısrarla sorunuzu gormedık tekrar sorun dıyoruz sen hala konuyu uzatmaya calısıyorsun ne dıyebılırım ıyı aksamlar dilerim sana

Yani benim bata bir hafta falan kala cok az oyle gelmisti iki gun bir iki damla seklinde sonra hamile oldugumu ogrendim umutlandirmak istemem ama hayirlisi olsun canim insallah Allah gonlune gore verir
Amin canim ya hic boyle olmadim ben hafif agrim oluyor sonra geciyor bir dee adet bitimi kahverengi olur ya oyle geldi bir kac saat once de

Burda sorduğum her soru havada kalıyor hiç mi gören olmuyor ya mutlaka Görüyorsunuz ama tenezzül edip bi cevap yazmıyorsunuz yazık gercekten
Cok ayıp ama bu dediğin. Herkes yardimci olmaya çalışıyor burda birbirine

Evet günde iki tane Canm adetin 3. Günü başladım normalde adet periyodum uzun 33 gün gibi ama adetin 11. Günü yumurtalarımdan biri 20 mm olmuştu o hafta gün aşırı ilişki verdi Dr
Anladim canim..hayirlisi olsun insallah agri falan yokmu kasiklarinda.ben o ilaci 1 kere kullandim.cok agri yapmisti bende adim atamiyordum

Back
X