• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar benim adete göre 5+6 ama ultrasona göre 4+6. Eklediğim takvim o zaman yanlış oluyor onu nasıl düzelticem ultrasona göre?
Canım gözün aydin keseyi gormussun darisi kalp atisina.benim de 2 hafta var ultrasonla adet arasında.geç döllenme..bende düzeltmek istiyorum ama sanırım takvim i yazarken 1 hafta sonra yi yazacaksin

Canım gözün aydin keseyi gormussun darisi kalp atisina.benim de 2 hafta var ultrasonla adet arasında.geç döllenme..bende düzeltmek istiyorum ama sanırım takvim i yazarken 1 hafta sonra yi yazacaksin
Evet canım yaptım. 3 aralık ta gidicem kalp atışı için çookk var. Senin ne zamandı ?

Hamile bayanlara sorum var benim adete 3 gün var göğüslerimde ağrı vardı bugün farkettim ağrı hafiflemiş bu adet belirtisi mi yoksa hamile olanlar böyle bişey yasadılar mi?

Kızlarrrr adetim geldi malesef gebelik Yoook :( ama bu sefer inanılmaz fazla kanamam var ilacın etkisi diye düşünüyorumm neyse inşallah önümüzdeki aylarda olurr rabbim herkese en hayırlısını versin artık kafaya takmak istemiyorum spora yazılıyorum yarın kafa dağıtma vaktiiii :)

Hepiniz o kadar iyi niyetle yaklasiyorsnz ki ne diyim seviyorum burayi hepimiz birbirimize dua ediyoruz emin ol bebisim olursa hamileligimi ilk burda siz bileceksnz o guzel kalbiniz ve dualariniz iyi geliyor bna cansiniz can Allah hepimize mutlu haberler verdirsn insallah
Katılıyorum sana canım. İnşallah gönlüne göre olur gönlümüze göre olur

Yapalım canimmm cikmadik candan ümit kesilmez Allah var gam yok
bende 15 aydır bebek istiyorum olmuyor hep bu ay olur İnşallah diyorum ama olmuyor ...sonra insanların başından geçenleri okuyup sabır sabır sabır diyorum:dua:
İnşallah bu ay güzel haber alırsın canım ilk çocuğun mu olacak inşallah?

Adet öncesi beyaz akıntı hamilelik belirtisimi ?
Evet adetten önce oluşan akıntı gebelik belirtisi olabilir.Yani adet öncesinde yaşadığınız akıntı erken hamileliğin belirtisidir ancak bu akıntının rengi çok önemlidir.Kahverengi veya lekelenme gebeliğin belirtisi olabilir.Beyaz şeffaf akıntı gebeliğin belirtisi değildir.

Bak az once arastırdım böyle bir sey buldum canım. Ben de akıntıyı fazla yorumlasmıstım. Benimki beyaz-sarımsı ama kesinlikle kahverengi degil.
Bende de beyaz boza kıvamında ve normalden biraz fazla var ayrıca 3 gundur de vajinal kaşıntı oluştu..bat 19 -20 kasim

Kizlar internette okudum bu yumurtlama doneminden once olsn iliskiden kiz oluyormus ya o dogruymus ama soyle bi kacgun once iliski olursa erkek spermler cabuk ölüyormus kixlar daha uzun sure canli kalip dolleniyormus yani kiz daha uzun yasiyormus ama yumurtlama gunune denk gelirse o zamn %50 kiz ve erkek orani oluyormus tabi bu hesaplara hic girmiyrm bn bnm icin kiz erkek fark etmyr saglikli olsunda bn onun her haline ölürümmm:KK46::KK46::KK46:
İnşallah canım sağlıklı olsun kız erkek olsun

A
Canım benimki beyazdı ama hamileymişim. Adet gelmeden moralinizi bozmayın. Yani eğer hamile olmasaydım şuanda adet olmam gerekiyordu ve şimdi bile adet belirtilerim oluyor. Stres sinir gerginlik saçlarım şekle girmiyor
Benden de beyaz akıntı geliyor boza kıvamında bide kaşıntı yapıyor. Birden yazini okuyunca içim kıpır kıpır oldu inşallah seninki gibi olur benim ki de inşallah hamileyimdir

Olmaz dediğiniz olsun, bitmez dediğiniz bitsin,
Sabrettiğinize değsin ve yüzünüz hiç gülmediği kadar gülsün. ..
İyilik ve güzellik yolunuzdan ve gönlünüzden eksik olmasın....:dua::KK36:
Hayırlı sabahlar canlar. İnşallah hepimiz sırasıyla beklediğimiz Güzel haberleri alalım hayırlısıyla :KK200:
Amin canım. Amin.

Back
X