• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gülüm ben ameliyat oldum 3 gündür hastanede yatıyorum çok rahatsızım kaç gündür doktoru bekliyorum şurdan çıkmak istiyorum evimi özledim... dışarda hava almayı bile...
inanın burda vakit geçmesi öyle zorki... Rabbim'e elhamdulillah yinede herzaman...
Allah kimseyi düşürmesin buralara çok zormuş çok:KK42:
Herkes sağlığına şükretsin gerçekten şu hayatta en şey önemli şey önce sağlık
Bu kulu da dualarınızda anarsanız ALLAH razı olsun:KK42::KK42::KK42:
Geçmiş olsun cnm ne amlyti oldun bende olmuştum 1 hafta yattım seni çok iyi anlıyorum senelerce ağrılar çektim oyuzden çok şükür şuan iyiym ozmnlar bebek bile dusunemiyodum

Kuzumm noldu neyin varr

Hayırdır canım ne ameliyatı çok geçmiş olsun çok

Kuzumm noldu neyin varr

Teşekkür ederim canlar.. bi operasyon geçirdim doğuştan olan bişey ama sandığımdan daha uzun ve meşakkatliymiş
bazı anlayamadığım durumlar var tam olarak naptıklarını bilmiyorum çok gerginim anlicağınız
İnşallah sonuçlanırda taburcu olurum
şuan bebeğide geçtim düzelmek istiyorum :KK42:sağlığınıza iyi bakın
Büyük bir nimet.....

İyi akşamlar hanimlar.Nasılsıniz....benim bugün yine biraz kanamam oldu...kaç gündür yoktu ...birde belim azcik KKK sancılani yor hamisler sizde de varmi bu Kasıkta ve belde sanci

Geçmiş olsun cnm ne amlyti oldun bende olmuştum 1 hafta yattım seni çok iyi anlıyorum senelerce ağrılar çektim oyuzden çok şükür şuan iyiym ozmnlar bebek bile dusunemiyodum

Sağolasın canım alttan bi operasyon ve hala sondayı çıkarmadıkları için çok zorlanıyorum bununla yatıp kalkmak yürümek tuvalete gitmek ne zormuş günlerdir doğrudüzgün uyuyamadım yemek bile yiyemiyorum korkudan
Rabbim'e sığınıyorum:KK42:
dediğin gibi insan bebeği bile düşünemiyor sağlık herşeyden önce gelir...şu dışardaki havayı bile solumayı öyle isterdimki
hele evimi çok özledim
Çok şükür yinede:KK42:

Sağolasın canım alttan bi operasyon ve hala sondayı çıkarmadıkları için çok zorlanıyorum bununla yatıp kalkmak yürümek tuvalete gitmek ne zormuş günlerdir doğrudüzgün uyuyamadım yemek bile yiyemiyorum korkudan
dediğin gibi insan bebeği bile düşünemiyor sağlık herşeyden önce gelir...şu dışardaki havayı bile solumayı öyle isterdimki
hele evimi çok özledim
Geçmiş olsun canım ben de bir hafta önce ufak bir operasyon geçirdim anesteziden 1 buçuk saatte ayilmisim sağlık her şeyden ince gerçekten inşallah biran önce iyi olursun

Aralık ayına hamile girmeyi o kadar çok istiyorum ki ama umudum da yok artık 2 yıldır her ay aynı hüsran bazen çok umutlaniyorum bu ara ise tam tersiyim bir o kadar umutsuz ...iki gündür ağlıyorum hem de haykira haykira rahtliyorum ama cozum değil rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın dualarinizda bana da yer verin artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım ailem de çok uzak benden kimsem de yok eşimden başka onu da üzmek istemiyorum artık:(

hele evimi çok özledim

Ay kıyamam yaa Allah şifa versin inşallah bi an önce düzelirsin canım :( çok çok geçmiş olsun

Aralık ayına hamile girmeyi o kadar çok istiyorum ki ama umudum da yok artık 2 yıldır her ay aynı hüsran bazen çok umutlaniyorum bu ara ise tam tersiyim bir o kadar umutsuz ...iki gündür ağlıyorum hem de haykira haykira rahtliyorum ama cozum değil rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın dualarinizda bana da yer verin artık psikolojik olarak çökmüş durumdayım ailem de çok uzak benden kimsem de yok eşimden başka onu da üzmek istemiyorum artık:KK43:
Üzülme canım sabret bak hepimiz aynı durumdayız vardır Rabbimin bir bildiği Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama elden gelen birşey yok gerekeni yapmak ve dua etmek lazım... bak insanların yıllarca olmuyor 40 45 yaşında nasip ediyor Allah... imtihan dünyası burası nerden sinancagimiz belli olmuyor. İnşallah bizde anne oluruz dua edelim sabredelim

Gülüm ben ameliyat oldum 3 gündür hastanede yatıyorum çok rahatsızım kaç gündür doktoru bekliyorum şurdan çıkmak istiyorum evimi özledim... dışarda hava almayı bile...
inanın burda vakit geçmesi öyle zorki... Rabbim'e elhamdulillah yinede herzaman...
Allah kimseyi düşürmesin buralara çok zormuş çok:KK42:
Herkes sağlığına şükretsin gerçekten şu hayatta en şey önemli şey önce sağlık
Bu kulu da dualarınızda anarsanız ALLAH razı olsun:KK42::KK42::KK42:
Gecmis olsun kuzum. Bahsettigin ameliyat degil mi? Insallah bu saatten sonrasi senin icin cok hayirli olur canim benim.

Her gün olması normal mi bilmiyoruz ama ikimizde istiyoruz resmen çocuk için değil tek yani bir de evleneli 3 ay oldu evlendiğimizden beri böyle
Sadece yumurtlama döneminde ilişkiye girmeniz yeterli canım. Arkadaşlar haklı yani. Çocuk içinse boşa yoruluyorsunuz yok dayanamıyoruz diyorsanız şimdi çocuk için dertlenme hiç koyver gitsin :KK48:

Üzülme canım sabret bak hepimiz aynı durumdayız vardır Rabbimin bir bildiği Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama elden gelen birşey yok gerekeni yapmak ve dua etmek lazım... bak insanların yıllarca olmuyor 40 45 yaşında nasip ediyor Allah... imtihan dünyası burası nerden sinancagimiz belli olmuyor. İnşallah bizde anne oluruz dua edelim sabredelim
Zaten hep diyorum Allahım vardır bir bildiğin diye o zaman içime umut geliyor ama çok zor canım gerçekten dualarla iyi oluyorum dua ettikçe güc veriyor rabbim amin inşallah biz de anne olup hamilelik takvimi bekleriz insallaaaah

Back
X