• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Soğan kürü mü denesen o tüm söküyo diyolar temizlerdi içini bu ay bak bi adet olursan basla derim ülserin vs yoksa midende. Bitkisel yollar da denemek lazm ilaç ilaç nereye kadar. Allah tez zmn da geçirsin inşallah
Ülserim fln yok çok şükür bakalım bi adet olmam inşallah olursam da soğan kürünü deneyim inşallaah :)

Soğan kürü mü denesen o tüm söküyo diyolar temizlerdi içini bu ay bak bi adet olursan basla derim ülserin vs yoksa midende. Bitkisel yollar da denemek lazm ilaç ilaç nereye kadar. Allah tez zmn da geçirsin inşallah
Bir de 3 4 gün önce ilişkiden sonra pembemsi kan gelmiş iç çamaşırımda fark ettim iki gün öyle oldu ilişkiden sonra daha sonra kesildi acaba neden ?

Bir de 3 4 gün önce ilişkiden sonra pembemsi kan gelmiş iç çamaşırımda fark ettim iki gün öyle oldu ilişkiden sonra daha sonra kesildi acaba neden ?

Yumurtan çatlamıştır belki adet haricinde baska ne olabilir yumurtlama döneminde miydin ki

O dönemde kanda gelebiliyomuş ama korkulacak bişy değil inşallah bebiş tutarrr sen odaklanma ve şartlandrma hayırlısı de hep... Ayyy bunları aynaya bakarak desem ıyı olacak yaa :)):halay:
Git aynaya bakarak yazdığını oku :anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46: Ay çok sağol içimi rahatlattııınn

Ayyy yatağa 11de gırdk o uyuyo yanmda bende ışığı actm yatıyorum kasıklarım ağrıyo uyuyamıyorum kii bide hayal kurdum ay bi görsen hamileymişimde eşime süpürüüz yapıyom falannn :) sabah işe gönderecek bence hıc uyumayım :) seninki nerde bana diyosunya :spor:

Ayyy yatağa 11de gırdk o uyuyo yanmda bende ışığı actm yatıyorum kasıklarım ağrıyo uyuyamıyorum kii bide hayal kurdum ay bi görsen hamileymişimde eşime süpürüüz yapıyom falannn :) sabah işe gönderecek bence hıc uyumayım :) seninki nerde bana diyosunya :spor:
Benimki de yanımda uyuyoo :) ben de yorganın altından ışığından rahatsız olmasın diye yazıyoruum :işsiz: hemen uyanıyo da beyefendii :KK51:

Ben de hayal kuruyorum ama ben sesli kuruyorum onun yanında o da gülüyor öyle hemen şimdiden kapılma hayallere diyor adam çok haklıı:KK54:

Ben de hayal kuruyorum ama ben sesli kuruyorum onun yanında o da gülüyor öyle hemen şimdiden kapılma hayallere diyor adam çok haklıı:KK54:

Adet olduğmda hüsrana uğramasın dıye korkudan sesli bişy demiyorum bebek yok dıyorum hatta umutlanmasın dıye. Adet oluyorum Sonra başlıyo bızım hıc çocuğumuz olmayacak. Olsun ben senı hep sevecem falan bi dur bi duur daha yeni başladıkkk dimi yaa :KK45:

Adet olduğmda hüsrana uğramasın dıye korkudan sesli bişy demiyorum bebek yok dıyorum hatta umutlanmasın dıye. Adet oluyorum Sonra başlıyo bızım hıc çocuğumuz olmayacak. Olsun ben senı hep sevecem falan bi dur bi duur daha yeni başladıkkk dimi yaa :KK45:
Bizde de tam tersi ben hayal kuruyorum o da ümitlenme öyle sonra üzülürsün diyor ben de sonra adet oldum ilk deneme de bana gülüyo ben sana demiştim diye :KK53:

Ya ben nabayim kızlar adetim in üzerinden bir hftryo geçti gecikiyo halen idrar da tek cizgi niye böyle ya yarın kan vercem bakalım sonuç ne

İnşallah canım benimm.. Bu arada sen benimm ilk göz ağrımsınnn uye olalı bi iki saat oluyo uykusuzluktan uye olym barı dedımmm hep gelip okuyodum ayrıcaa gelişmelerden haberdar et benide tmm mıı
Tamam inşallaahh sen de beni haberdar et aynı günmüş sonuçta inşallah ikimizde çok mutlu olarak haber ederiiiz :)

Ya ben nabayim kızlar adetim in üzerinden bir hftryo geçti gecikiyo halen idrar da tek cizgi niye böyle ya yarın kan vercem bakalım sonuç ne
Dhaa ikinci ay denemeseymiş ben de ağustos geliniyim bir yıla kadar olmaması normal kabul ediliyormuş aslında ama biz sabredemiyoruz maalesef hayırlısı olsun

Back
X