InsAllah cnm hayirlisiyla :)Hosgeldin canim insallah gelmistir bebegin bu topic cok bereketli :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsAllah cnm hayirlisiyla :)Hosgeldin canim insallah gelmistir bebegin bu topic cok bereketli :)
Suratimda sivilce çıkmış moralim bozuldu. Hamile olanlarda sivilce cikmaz diye bir sart var mi? Canim sikildiokeanoss00 ümit vermek istemem ama gebeliklerimde yasadigim tek ortak belirti yumurtlamadan 2-3 gun sonra baslayan göğüs agrısıydı. Koltukaltimdan baslayarak el degmeyecek kadar acıyordu. insallah gelmistir bebegin.
canım benim yüzümün pek çok yeri koca koca sivilceler ile dolu ve hamileyim, hamileyken hormonlar arttığı için sivilcelenme oluyormuş.Suratimda sivilce çıkmış moralim bozuldu. Hamile olanlarda sivilce cikmaz diye bir sart var mi? Canim sikildi![]()
Yok ya sabahtan beri cep telefonunu da dahili numarayı da arıyorum açan olmuyor denemeye devam bakalım. En azından ne yapmam gerektiğini bilirim ya çocuk hayali kurmam bu ay için öyleyse inşallah değildir deay inşallah olmamıştır kist falan.naptın randevu alabildin mi canım ?gerçi kist olsa da yapacak bişey yok maalesef![]()
Genelde sivilcelenmek regl belirtisidir ya o yuzden korktum sagol canim insallah bebeğim benimledir.canım benim yüzümün pek çok yeri koca koca sivilceler ile dolu ve hamileyim, hamileyken hormonlar arttığı için sivilcelenme oluyormuş.
Ins canin guzel haberler aliriz hepbirlikte haber ederim canım:)inşallah kuzum gerçekten öyle yapıcam bu ay.bakalım herşeyin hayırlısı.sende sonuç alınca bana haber ver canım merak ederim.güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Yo ooo öyle bi şart yok benimde cildim çok bozulmuştu ...Suratimda sivilce çıkmış moralim bozuldu. Hamile olanlarda sivilce cikmaz diye bir sart var mi? Canim sikildi![]()
Benim negatif canım adet de oldum bitti@eslemsin 8 Kasım
@fadimebal04 8 Kasım
@Poncito 8 Kasım
Htckbrysl 9 Kasım
@mersinlikiz33 9 Kasım
@Tuma479 11 Kasım
@purki90 11 Kasım
@befer 11 Kasım
@Brunettex 11 Kasım
@gel umudum 12 Kasım
@Miyequape 12 Kasım
@Semaa166 12 Kasım
@BenanAsiye 12 Kasım
@mtkt 13 Kasım @Arzuaktas 13 Kasım
@depresifpollyanna 14 Kasım
@xecexeza 14 Kasım
@aybkmst 14 Kasım
@bengisucuk 14 Kasım
@GorTuu 14 Kasım
Canlar güzel haberleri olan var mı?![]()
ayy yok canım değildir hemen en kötüsünü düşünme tatlım.hadi açmamaları bişey değil de insan bi geri dönüş yapar ne gıcık bir durum !Yok ya sabahtan beri cep telefonunu da dahili numarayı da arıyorum açan olmuyor denemeye devam bakalım. En azından ne yapmam gerektiğini bilirim ya çocuk hayali kurmam bu ay için öyleyse inşallah değildir de
canım döngünün 11.günü yumurtlama için erken de sayılmaz.1-2 gün oynama olabilir yumurtlama günlerinde.o kahverengi akıntının olduğu günün akşamını değerlendirseydiniz.bana önceki hamileliğimde öyle olmuştu.kahverengi gibi bir akıntı olmuştu biz o akşam beraber olmuştuk ve o ay hamile kalmıştım.bu akıntı yumurtlamanın gerçekleştiğini gösteriyorYa kızlar bir şey sorabilir miyim, cahilligime verin.
Bugün döngümün 11. günündeyim. Âdetim 5 gün sürdü ve 6. gün çalışma oldu. İlişkiden sonra ki gün, yani 4 gün önce beyazımsı akıntım oldu sonra kesildi, çok az geldi. Dün ise çok, krem renginde uzayan akıntı gelmeye başladı ve gece kasık ve bacak ağrısı çektim.
Bugün de akıntım devam ediyor kızlar ama bu sefer şeffaf ve uzayan türden. Bir sıcaklıkla geldi ve tekrar âdet oldum sandım, pıltı şeklinde düştü ve tam göremedim düştüğü için ama açık kahverengimsi (kahverengi akıntı gibi değil) bir renk var gibiydi. Şu an yumurtalıklarım ağrıyor ve şiştiklerini hissediyorum. Bu konuda tekrar cahilliğime verin, sizce erken mi yumurtluyorum bu ay?
canım döngünün 11.günü yumurtlama için erken de sayılmaz.1-2 gün oynama olabilir yumurtlama günlerinde.o kahverengi akıntının olduğu günün akşamını değerlendirseydiniz.bana önceki hamileliğimde öyle olmuştu.kahverengi gibi bir akıntı olmuştu biz o akşam beraber olmuştuk ve o ay hamile kalmıştım.bu akıntı yumurtlamanın gerçekleştiğini gösteriyor
Akinti devam edebilir canim. Doktor bana ozellikle soyledi akintin ve kasik agrin olabilir, normaldir dedi.Yeni hamile arkadaşlar sizinde vajinal akinti niz devam ediyormu benim Afedersiniz ama islaklık çok birde bi baski var sizde de oylemi
Kuzum canını skma Rabbime hep dua etBen test yapmaktan korkar hale geldim tek çizgi gördüm ya her yapışımda artık yapmaya korkuom en iyisi beklemek bidahaki ayı geçsede bekleyecem test yapmayacam 1 hafta geçmeden test yapmam birde iyiki dün testyapmadım yapsaydım tek çizgi ile daha çok üzülürdüm
Iliskiden snra ayaklarimi kaldirdigim icin aklimda oluyordu kuzum illa ki . ama birlikteyken cok dusunmuyodum bittikten snra daha cok dusunuyodumCanm sen stres yapıyor muydun olcak diye yada ilişki sonrası oldu mu acaba diye düşünüyo muydun
Canim son adet tarihinden hesaplanır. 5 inde olan iliskide 10 unda ckmasi imkansiz en az 6 7 gun diyolar kan icin o bike dusuk ihtimalKızlar bat 19 benm bu ay 21 değilmiş cok acıkıyorum bas agrım bel agrım cok ama kaşıklarımda yada göğüs hassasiyetim Yok. Merak ettiğim bebeğimiz olması için ilişkiye girdiğimiz andan itibaren mi 1 hafta dicem yani ben 5. İnde ilişkiye girdim diyelim 10 unda bebeğim 10 günlük mü çıkar kan testinde
Kuzum canını skma Rabbime hep dua et
Olabilir canim cok yorma kendini. Bende geçen hafta 3 gün misafir agirladim anca kendime geliyorum valla. 3 ay riskli dönem çok yormamak lazımKızlar dün misafirlerim vardı onlar gidince gece belim çok fena ağrıdı ya bugünde ara ara oldu. çok ayakta kaldığım içinmi sizce