Yerleşme kanaması nedir ya.ben hamileliğim boyunca görmedim herkeste olacak diye bir şey yokKimi bat gunu geliyomus belki onlardan oluruz ya umut dunyasi iste teste bakip bskip duruyom zamn gecmyrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması nedir ya.ben hamileliğim boyunca görmedim herkeste olacak diye bir şey yokKimi bat gunu geliyomus belki onlardan oluruz ya umut dunyasi iste teste bakip bskip duruyom zamn gecmyrrr
Verebilir canım çünkü geç yumurtlayınca adet de geç oluyor. Benımki geç döllenmeydi. Gecikmenin 4.günü 28 çıkmıştı değer kanda. İdrarda çıkmazdı muhtemelen. 6. Gün değer 101 olmuştu idrarda silik çıkmıştı o da hemen çıkmadı. Şüphen varsa kan testi yaptır canımcanım geç döllenme oldugunda adet gecikmesinin 9. günü idrar testi negatif verebilir mi
Harikaaaaa tebrik ederimmm süper görünüyor. Allahım biz isteyenlerede bu çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallahhhKızlar sonundaaaa
Nekadar süre bekledin bebişiÇok teşekkürler Allah razı olsun kızlar tabi kese oluşana kadar ve kalp senini duyduktan sonra sevinecegm
24 temmuzda evlendim ilk ay köründum sadece. ama suan keseye bekliyoruz kalp atışını bekliyoruz . . daha tam sevinemedim ve sogujkanlilikla karsiladmNekadar süre bekledin bebişi
bebeğiniz hayırlı olsun kız kardeşim yeni gebe kalmış dün 6 hafta 2 günlüktü oda sizin gibi geç döllenme ama kalp atışı duyulmadı doktor biraz korkutmuş siz duydunuz mu kalbiniVerebilir canım çünkü geç yumurtlayınca adet de geç oluyor. Benımki geç döllenmeydi. Gecikmenin 4.günü 28 çıkmıştı değer kanda. İdrarda çıkmazdı muhtemelen. 6. Gün değer 101 olmuştu idrarda silik çıkmıştı o da hemen çıkmadı. Şüphen varsa kan testi yaptır canım
Eğer kendimi kandırabilirsem bende yaparım sizinle testInsallah hep birlikte iyi haberi alalim canim
Kızlar merhaba bende 7 aylık evliyim 6 qydirda istiyorum uğraşlarım oldu ovu testi falan ama olmadı bi türlü sanki olmicakmis gibi geliyor yaaa 3. Ayımda bir kez kadın doğuma gittim muayne etti bi soruh yok olur 2 ay içinde dedi ama yok olmuyor kafama çok takıyorum dedim sonra bıraktım oluruna yine yok hamile arkadaslarim biraz bilgi verirmisiniz özel bişey yapan var mi
Bekleriz canim:)Eğer kendimi kandırabilirsem bende yaparım sizinle test![]()
Anlayamadim canim neyi sordugunuAA iki hastalıkken nasıl çıktı kanda bana bi açıklayın ne olur ilşkiyr ne zaman girdiniz
Teşekkürler canimC
cok gecms olsun kuzum
Ben 2 aldimSelam herkese bende bebiş istiyorum tedavi aşamasındayım klomen Pko benim uzmanlık alanım oldu kızım olursa ismini klomen koycam :)) dermişim o derece bağımlısı oldum kızlar Klomeni doktor gübde 4e çıkardı kist olur diye korkuyorum kullanan varmı 4 tanee
Duyduk çok şükür. 7+5te duyduk canım. Doktorlar neden böyle korkutuyor anlamıyorum. Zaten stresli bir süreç ne gereği var germeyebebeğiniz hayırlı olsun kız kardeşim yeni gebe kalmış dün 6 hafta 2 günlüktü oda sizin gibi geç döllenme ama kalp atışı duyulmadı doktor biraz korkutmuş siz duydunuz mu kalbini
Sen baya geç duymuşsun kardeşim geç döllenme yi hesap ederek 6 hafta 2 günlük gebe daha duymadı çok tedirgindiDuyduk çok şükür. 7+5te duyduk canım. Doktorlar neden böyle korkutuyor anlamıyorum. Zaten stresli bir süreç ne gereği var germeye
Ben de damar cikmadi canim sadece sisti ve ucu degistiHamileliğin ilk haftalarında göğüs üzerinde çıkan damarlar hakkında bilgi verebilir misiniz hamileler ve bu konuda bilgisi olanlar:))