• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım geç döllenme oldugunda adet gecikmesinin 9. günü idrar testi negatif verebilir mi
Verebilir canım çünkü geç yumurtlayınca adet de geç oluyor. Benımki geç döllenmeydi. Gecikmenin 4.günü 28 çıkmıştı değer kanda. İdrarda çıkmazdı muhtemelen. 6. Gün değer 101 olmuştu idrarda silik çıkmıştı o da hemen çıkmadı. Şüphen varsa kan testi yaptır canım

Selam herkese bende bebiş istiyorum tedavi aşamasındayım klomen Pko benim uzmanlık alanım oldu kızım olursa ismini klomen koycam :)) dermişim o derece bağımlısı oldum kızlar Klomeni doktor gübde 4e çıkardı kist olur diye korkuyorum kullanan varmı 4 tanee

Verebilir canım çünkü geç yumurtlayınca adet de geç oluyor. Benımki geç döllenmeydi. Gecikmenin 4.günü 28 çıkmıştı değer kanda. İdrarda çıkmazdı muhtemelen. 6. Gün değer 101 olmuştu idrarda silik çıkmıştı o da hemen çıkmadı. Şüphen varsa kan testi yaptır canım
bebeğiniz hayırlı olsun kız kardeşim yeni gebe kalmış dün 6 hafta 2 günlüktü oda sizin gibi geç döllenme ama kalp atışı duyulmadı doktor biraz korkutmuş siz duydunuz mu kalbini

Kuzum ben düzenli ilişkiye önem verdim 10 12 14 16 18 günlerde ilişki oldu bununla birlikte ovulasyon testi kullandım 17. Gün köyü çizgiyi görmüştüm ilişkiden 1 saat önce eşime bitter ve kahve verdim ilişki sonrası kalçanın altına yastık aldım ve bacaklarımı karnıma doğru çektim 30 dk Rabbim de nasip etti ama 18. Günden sonra taşınma telaşına girdim unuttum hamileliği falan hatta okadsr ki düğünde zıpladım oynadım ew taşıdim sonra iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese insallah
Kızlar merhaba bende 7 aylık evliyim 6 qydirda istiyorum uğraşlarım oldu ovu testi falan ama olmadı bi türlü sanki olmicakmis gibi geliyor yaaa 3. Ayımda bir kez kadın doğuma gittim muayne etti bi soruh yok olur 2 ay içinde dedi ama yok olmuyor kafama çok takıyorum dedim sonra bıraktım oluruna yine yok hamile arkadaslarim biraz bilgi verirmisiniz özel bişey yapan var mi

Hamileliğin ilk haftalarında göğüs üzerinde çıkan damarlar hakkında bilgi verebilir misiniz hamileler ve bu konuda bilgisi olanlar:))

bebeğiniz hayırlı olsun kız kardeşim yeni gebe kalmış dün 6 hafta 2 günlüktü oda sizin gibi geç döllenme ama kalp atışı duyulmadı doktor biraz korkutmuş siz duydunuz mu kalbini
Duyduk çok şükür. 7+5te duyduk canım. Doktorlar neden böyle korkutuyor anlamıyorum. Zaten stresli bir süreç ne gereği var germeye

Kizlar iyi aksamlar. Benim bu ay adetim 3 gun geldi. 4 gun gelmedi. 5 gun geldi. Sonra kesildi. Boyle olup gebe kalan var mi ??? Ayrica tomografiye girdim 2 gun kahverengi leke geldi?? İlacli tomografide boyle birsey olur mu?? Birisi cevaplasin lutfnnn???

Back
X