Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet önce stres yapmamak lazım ama elde değil kiBüyük ihtimal canim bir basarabilsek stres yapmamayi
Aminnnnn inşallahhh Allahımmm hayırlısıyla bizimde yüzümüzü güldürŞu takvimi gorunce icim ciz ediyor Allahim gercek olsun![]()
kımler vardı kımler ğttı bız kaldıkŞu takvimi gorunce icim ciz ediyor Allahim gercek olsun![]()
Valla bu ay stres yapmaym diye yumurtlama donemine girince bi derin temizlige basladim daha yeni bitti 8 9 gun surdu.insallah faydasini gorurum sabahtam aksama kadar butun evi kirkladim aklima gelmesin yorulayim diyeEvet önce stres yapmamak lazım ama elde değil kiBabies16
Şu takvimi gorunce icim ciz ediyor Allahim gercek olsun![]()
inşallah umdugum gibidir Allah hepimize nasip etsin..Aynen canim cogu arkadasim hamile listesine transfer oldu ne guzel ne mutlu darisi basimiza ama ben yaptgm hamileik takvimi icin dedim ciz ediyor diyekımler vardı kımler ğttı bız kaldık![]()
insaAllah guzel haberi verirsin bize canim sagolasinHic uzulme stres yapma canim .. allah en uygun zamanda en hayirlisini versin insallah.. bende bekliyorum sanirim son 1 batainşallah umdugum gibidir Allah hepimize nasip etsin..
insaAllah guzel haberi verirsin bize canim sagolasin
Katiliyorum ben cok yeniyim ama valla buldugum ilk firsatta burdayimBu arada bu forumda bagımlılık yapıyomusmesaj mesaj takip ediyorum valla birinde bi gelisme var mi diiye
cok guzel bi yer gercekten kımseye soyleyemedıklerını acıkca yazıyosun soyluyosun burda . Biraz olsun rahatlıyo insan. Ama hala cok merak ediyorum ya
![]()

Oyle canim bende hergun girmeden duramiyorum ve her sayfyaa elimden geldigince bakiyorum ama insanlik halo gozumden kacan oluyor herkes iyi ki var dert ortaklariyiz biz yasayan anlar halinden ancakBu arada bu forumda bagımlılık yapıyomusmesaj mesaj takip ediyorum valla birinde bi gelisme var mi diiye
cok guzel bi yer gercekten kımseye soyleyemedıklerını acıkca yazıyosun soyluyosun burda . Biraz olsun rahatlıyo insan. Ama hala cok merak ediyorum ya
![]()
Allahim bir daha yasatmasin insaAllah canimMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :)güzel bir sayfaymis. Bir kimyasal gebelik geçirdim bu ay sanki yine belirtiler var ama korkak yaklaşıyorum artık
Amin canım çok teşekkür ederim. 1 yil vajinusmustum. Onu yendim 1 hafta korunmadik kimyasal gebelik oldu. İnşallah herkes sağlıklı bebis lerin kucağını alır. Ve bende :))Allahim bir daha yasatmasin insaAllah canim
Amin ecmain canimAmin canım çok teşekkür ederim. 1 yil vajinusmustum. Onu yendim 1 hafta korunmadik kimyasal gebelik oldu. İnşallah herkes sağlıklı bebis lerin kucağını alır. Ve bende :))
Canim bu sarimsak olayi nedir aydinlatirmisin beni bu arada test icin erken bana diyodun bide herkeste ayni olmayabilir bata kadar beklemelisin kuzum
Valla ben zaten çalışıyorum iyice işe verdim kendimi ama akşam olunca aklıma geliyo hatta heppp aklımda resmenValla bu ay stres yapmaym diye yumurtlama donemine girince bi derin temizlige basladim daha yeni bitti 8 9 gun surdu.insallah faydasini gorurum sabahtam aksama kadar butun evi kirkladim aklima gelmesin yorulayim diye
Canim ya kiziyolar bunlari konusuncada :) bizim burda eski bi ebe vardi eskiden kadinlar hamile kalamayinca hep ona gidiyordu once sarimsakla bakiyordu tupler acikmi diye.benim teyzemle yengemde baktrmisti oyle.gecen banada dediler cok basit kendin bak evde diye.vajinanin girisine 1 2cm yani sadece sarimsagi koyup bekletiyormussun.kokusu agzina gelirse tupler acik demekmis.bende 2 gun once yaptim sarimsagin basinida azicick kestim daha net duyayim diye..koyar koymaz banyodan odaya gidene kadar geldi tadi agzima.oturdum hic uzanmadim emin olunca cikardim attim 1 2 dkikalik biseym15 20 dkiladada duyan oluyormusCanim bu sarimsak olayi nedir aydinlatirmisin beni bu arada test icin erken bana diyodun bide herkeste ayni olmayabilir bata kadar beklemelisin kuzum