• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sabah bn bakar dururum sayfaya artik ayy nasil uyucm blmyrm boyle toplu olunca heyecn yaptm bn ya
Canım hic sorma bende fena stres yaptim ayrıca ne vakit yapacagimada karar veremedim. Esimde yanim da değil iş nedeni ile bende annemlerdeyim.
sabah namaz vaktinde yaparsam + çıkarsa sevinçten ortalığı ayağa kaldırırım - cikarsa oturur hüngür hüngür aglarim..sabah 11 gibi yapsam bekleyip olmaz mı ki

Kizlar size umut olsun belki batlar geçmeden test yapiyosun uz heyecandan ama ben suan 8+4 hamileyim ve adetim 4 gun geçtiğinde bile evde yaptığım testte çıkmamış ti laboquick marka onun ovulasyonunu da kullanmıştım ve tamamen ümidi kesmistim ekim ayından bide 35 gunde bir oluyorum ben çok geç yani o yüzden negatif çıksa bile çok inanmayın en net bat 1 hafta geçtikten sonra verilen kan yoksa gerisi tamamen şans

Canım hic sorma bende fena stres yaptim ayrıca ne vakit yapacagimada karar veremedim. Esimde yanim da değil iş nedeni ile bende annemlerdeyim.
sabah namaz vaktinde yaparsam + çıkarsa sevinçten ortalığı ayağa kaldırırım - cikarsa oturur hüngür hüngür aglarim..sabah 11 gibi yapsam bekleyip olmaz mı ki
Namaz vakti yap canm bence

Bu arada benim bebiş geç döllenme olmuş hemde az değil 3 hafta geri doktorum adet tarihimi değişti ultrason haftasına göre polikistik over imde vardı ayrıca oyüzden geç yumurtluyorum bazende yumurtlamiyormusum bile o derece
Bende de o rahatsızlık var :( engel değil demi ooh rahatlarım ya cok bekletmedi demi

Inanilmaz vajinal akintim ve kasinti var. Belim cok agriyor. 12 kasim adet gunumde hala olmadim kan testleri yapiyorum negatif cikiyor deliricem :KK43:

Back
X