- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
Canm benm cok üZüldüm inşallah sağsalim bir bebeğin olur hemenEksensefali(uzun sürer anlatması int bak istersen) yani riskli gebelikti mecburi kürtaj yaptılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm benm cok üZüldüm inşallah sağsalim bir bebeğin olur hemenEksensefali(uzun sürer anlatması int bak istersen) yani riskli gebelikti mecburi kürtaj yaptılar
Darısı bize olsun bizde kasım şanslilari olalım yarın test günümüz bizim için dua et canımKizlaaarrr Nasılsıniz minik mucizeleri inşaallah bian önce gelir ben ekim ayı sanslilarindan ama unutmadım sizi![]()
Sabah bn bakar dururum sayfaya artik ayy nasil uyucm blmyrm boyle toplu olunca heyecn yaptm bn yaDarısı bize olsun bizde kasım şanslilari olalım yarın test günümüz bizim için dua et canım![]()
InşaAllah kizlar Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın çift çizgileri görün inşaallah bian onceSabah bn bakar dururum sayfaya artik ayy nasil uyucm blmyrm boyle toplu olunca heyecn yaptm bn ya
Canım hic sorma bende fena stres yaptim ayrıca ne vakit yapacagimada karar veremedim. Esimde yanim da değil iş nedeni ile bende annemlerdeyim.Sabah bn bakar dururum sayfaya artik ayy nasil uyucm blmyrm boyle toplu olunca heyecn yaptm bn ya
Bende hemde cok uyuyamıyorum merak içindeyim yapsam mı diye evde dönüyorum tutuyorum kendimiSabah bn bakar dururum sayfaya artik ayy nasil uyucm blmyrm boyle toplu olunca heyecn yaptm bn ya
Namaz vakti yap canm benceCanım hic sorma bende fena stres yaptim ayrıca ne vakit yapacagimada karar veremedim. Esimde yanim da değil iş nedeni ile bende annemlerdeyim.
sabah namaz vaktinde yaparsam + çıkarsa sevinçten ortalığı ayağa kaldırırım - cikarsa oturur hüngür hüngür aglarim..sabah 11 gibi yapsam bekleyip olmaz mı ki
Bende de o rahatsızlık varBu arada benim bebiş geç döllenme olmuş hemde az değil 3 hafta geri doktorum adet tarihimi değişti ultrason haftasına göre polikistik over imde vardı ayrıca oyüzden geç yumurtluyorum bazende yumurtlamiyormusum bile o derece
Stresten olabilir geçen ay benm de öyle oldu 1 hafta geciktiYa kizlar 5 gunum gecti hala negatif sizce gec dollenme mi
kendi kendimize yapıyoruz bende aynıyım durmadan tuvaletim geliyor ya resmenYaaa kızlar stresten mi bilmiyorum su anda oturduğum yerde basım dönüyor ve midem bulamıyor Allahımmm çok istiyorum artık anne olmayi![]()
Tabiki engel degil yeter ki rabbim Vermek istesin 4 ay bekledim sadece oda 3. Adetimi bekliyordum ama gec adet oldugum icin toplam 4 ay surduBende de o rahatsızlık varengel değil demi ooh rahatlarım ya cok bekletmedi demi
bence sabah doktora gitInanilmaz vajinal akintim ve kasinti var. Belim cok agriyor. 12 kasim adet gunumde hala olmadim kan testleri yapiyorum negatif cikiyor deliricem![]()