• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ey bizleri ve bütün mevcudatı yoktan var eden,varlığından,sevgisinden ve rahmetinden haberdar eden Yüce Rabbimiz,hakkıyla ifade etmekten aciz kaldığımız hamdimizi,senamızı, şükrümüzü,duamızı sana yöneltiyoruz,kabul eyle !Amin.Hayırlı cumalar dua ile
Rabbim gönülden geçen her duayı hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olanı gönlümüz e hoş kılsın arkadaşlar.
Hayırlı cumalar canım

20161118_094237.webp telefondan belli olmuyo kameram net degil ama elimdeykn dikkatli bakmama gerek yok var yani bide dahada beliriyor sanki

Diger kizlar nerde acaba?
Ben sabh testi yapnca atmadimda blki sonradan cikar diye simdi attim cope bzm heyecan uctu gitti ama kirmizilarida gormedik daha he buarada yengemin bu sabh pozitif cikti dun normal testle gundz yapmsti bu sabh erkn testle yapti ama bnmki negatif ya sevinemedi bile onun zatn iki tane vardi hep once olmayana versin derdi hayirlisi kirmizilari gormeden uzulmeyelim fazla ne dersin
Ben de az önce yaptım bembeyaz ilk c cizgisi bile yok okadr negatif :-) test bozuk sanırım başka da testim yok evde

Nisaberatim Nisaberatim hemen fotografini yukle canim ayy insallah yaa
Cnm yukledim ama hm kameram bulanik hm elim titriyo ama asikar cizgi var ve gitgide netlesiyo koyulasiyor saskinim yarin buyuk gun olmazsam ertesi gun bidaha yapim mi sence 20 sinde

bende de pko var.sizinki hangi çeşit adet mi olamıyorsunuz yoksa adet olmaniza rağmen kistlerden dolayı ağrı sızı mı var?

ben 45 günde bir adet olurdum bekarken defalarca gittim doktora ama evlendikten sonra öğrenebildim pko olduğumu ve hemen tedaviye başladık ileri derecede değil dedi doktorum bu ayda klomen kullanıyorum bakalım nasip olucakmı sizin hangi türden acaba?

Eki Görüntüle 1913147 telefondan belli olmuyo kameram net degil ama elimdeykn dikkatli bakmama gerek yok var yani bide dahada beliriyor sanki
Canim ne hevesini kirmak isterim ne de ümit vermek isterim tek istedigim insallah vardir insallah.. ama test icin ilk 10 dk onemli benimde 1 kez basima geldi 1 saat sonra cikan cizgiye cok umut baglayip cok uzulmustum. yarin sabah baska markayla testi tekrarla bence.

Tatlım senin bat 23 kasım değil miydi ? Hadi hayırlı olsun çok güzel bir haber göğüslerdede mi hiç belirti Yok
canım son bi kaç aydır düzensiz geliyoru son adetim geç kaldı 4 gün falan ona göre hesaplayıp yazmıştım batı, ama aslında 25 günde oluyorum adet, o hesaba göre 19 canım, ya valla hiç ağrıs sızı yok, kasık batması var sadece,zaten değerimde düşük çıkmış yeni olduğu için demekki hiç belirti yok daha:KK36: darısı senin başına canım benimm:KK37:

Hayır olsun kızlar rüyamda eşimle tekrar evlendigimi gördüm. Ikinciye düğün yapiyorduk bembeyaz kabarık gelinlik almisim kendi kendime ikinciye gelinlik giyiyorum diye seviniyordum. tabirine baktim yoksa geldimi bebegim dedim icim kipir kipir Allahim insallah mubarek günün hürmetine insallah hepimiz icin insallah sagligiyla hayirlisiyla...
Eki Görüntüle 1913145
günaydın tatlım ne güzel bir rüya bu inşallah meleğin seninledir hatta bizimledir :halay:

Canim ne hevesini kirmak isterim ne de ümit vermek isterim tek istedigim insallah vardir insallah.. ama test icin ilk 10 dk onemli benimde 1 kez basima geldi 1 saat sonra cikan cizgiye cok umut baglayip cok uzulmustum. yarin sabah baska markayla testi tekrarla bence.
Sagol cnm bnde dyrm ki iki gun bklm hm adetimden 1 gun gecmis olur hm 2 gunde daha net cikar varsa hmn kana gitmiyim bosuna once netlestrm sagol cnm

Back
X