• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim bence erkense sabah gene silik ama daha belirgin şekilde çıkar olmayinca o bile çıkmıyor çünkü şimdiden hayırlı olsun
Sabahkindede cikarsa emin olabilirim bn o zamn anck ama sanki adet olcm belim ve kasigimda agryor ates basiyor :110:sabaha belli olur artik

Ben de de aynı durum söz konusu canım göğüslerde bir ik kabarcık mevcut ağrı değilde sızlama var şişkinlik gaz adet ereken geldi 2.5 hüne keaildi ve çok az geldi ben keainleştirmek için kan vericem umarım hamişsindir rabbim gönlüne göre versin inş.ve hepimşze nasip etsin hayırlısı ile
Ben bugun regl oldum canım. Ama regl mi oluyorum düşük mü yaşıyorum bilmiyorum inanilmaz bir kanama söz konusu ve pihti pihti. Cok üzgünüm reglime henüz 5 gün vardı .

Canım diğer testi pazar yap bence. 2 günde 2 kat artıyoya daha belirgin çıkar
Anladm idrarada o sekilde daha cok hcg gecer dimi sagol cnm o taraflarini hic dusunmemistm suan elimde test olmasa dayanirm sabrederm o yuzdn sabah pazartesi alip yapcm dmstm simdi test varya durtuyo beni:KK70::KK70:

Ben bugun regl oldum canım. Ama regl mi oluyorum düşük mü yaşıyorum bilmiyorum inanilmaz bir kanama söz konusu ve pihti pihti. Cok üzgünüm reglime henüz 5 gün vardı .
Canım çok üzüldüm sağlık olsun önümüzdeki aylar var daha umudunu yştirme ben de oadet oldum ama acaba diyorum yine de çünkü az az geldi yoğun değil de bir de kürtaj oldum belki onun etkisi bilmiyorum herşeyin hayırlısı rabbim bize de nasip edicek emin ol en hayırlı zamanda

Son yaptigin testin fotosunu da atsana canim
Cnm iki testede o kadar geldim gittim baktm ki surekli bakyrm baktikca koyulugunu fark edyrm gitgide koyulasyr surekli elimdeydi ablm tuttu atti onlari sabah yapcksn o testte ne cikarsa o dedi bunlari birak dedi deli oldm simdi sabhki de yok oglen yaptgmda ama yarin sabah bidaha yapcm onu aticm buraya dua et ondada ciksin cnm ilk yaptigim test albi testiydi ikincisi labocuik gibi bisey di bu sabah yapcgmda Qouck diye bi test 3 de farkli olck

Arkadaşlar hayal mi görüyorum?

Eklentiler

• 1479478527992.webp
    1479478527992.webp
    13 KB · Görüntüleme: 75
  • 1479478669161.webp
    1479478669161.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar doktor kontrolüm vardı dün. Klomen hap verdi tek öğünde 2 tane alıyorum. Daha önce kullanan varmı?
Canım ben klomen kullandım. 6 aydır olmuyor deyince doktor direkt yazdı. Ama bir ay 10 yumurtam oluştu, bir ay 8 yumurtam oluştu . Yani bu ilacı PKO hastalarının kullanması lazım. Yumurta kendiliğinden gelişmiyorsa geliştirmek için çok faydalı bir ilaç

Back
X