Aminnnnnn tüm isteyenlere önce,ardı sürede bana saglıklı sıhatli akılı fikirli dinini ilmini bilen, hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim hepimize kimsenin kucagını boş bırakmasın Rabbim,nice insanlar var çocuk şıp diye oluyor hemen atıyor oraya buraya bırakıyor istemiyorum, diyor... Rabbim en iyisini en güzelini bilir Ama öyle insanlardan önce bu Yalvaran çocuk diye dagları taşları delecek insanlara nasip etsin hayırlısıyla, yeri gögü yaratan Rabbim ol diyince olmayacak bir şey yoktur, inşallah ol desin ve burdaki tüm kardeşlerimin tüm isteyen sesini duyuramayan tüm kardeşlerimin kucakları karınları,saglıklı hayırlı güzel evlatlarla dolsun... kimin kalbinden ne geçiyorsa ne istiyorsa,Rabbim ona en güzel şekilde versin Rabbim hepimizin yardımcısı,olsun... Peygamber efendimiz (sav) yüzü suyu hürmetine bu aciz kullarının karınlarını hayırlı bir evlatla doldursun inşallah tek temennim tek ümidim cennet bahçesi evlatlarımızı cennetinden bizim kucaklarımıza versin.. onun her emaneti boynuma her emaneti kalbime, hele birde evlat emanet ediyorsa rabbim,işte o benim şükür sebebim cennetim olur... inşallah herkesede cenneti biran önce bu dünyada olur,ve cennet kokusunu duyar.