• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Asla tek bir bolumunu bile kacirmam :-) esimde hic sevmez gecen sezon anlasmistik arkadaslariyla cikardi o cuma gunleri. Bugunde yolladim cikmayacagi tuttu. Bnde haberler zamanindan basladim her lafina bi alinganlik yaptim küstüm falan. Sonra tamam izleyelim dedi. Az once de zaten masajini yaptim meyvesini yedirdim uykusu geldi yatti :-)
Simdide bekleriz bidahaki yaza kadar defne ve ömer barissin diye :D sacma baslamis dizi yarisi yok milletin koray yine favorim :D

Hayırlısı olsun canım ilacın bitince yine başlarsın bende olmuştum bilirim o mereti çok fena bişey Allah tekrar yaşatmasın kimseyede...
Doktorun bana verdiği antibiyotik beni mahvetmişti uzun süre ishal olmuştum sonunda sağolsun saraçoğlu hocanın sayesinde karanfille ishalden kurtuldum o nimet mucizevi bişey
Bide ben enfeksiyon geçirdiğim ay adet göremedim 47 gün sonra olmuştum sende bol bol su iç bide bağırsaklardaki yararlı bakterileri arttırmak için mutlaka mutlaka hergün ev yoğurdu ye doğal probiyotik diye ama hazır yoğurtlardan alma sen mayala ben artık her hafta kendim mayalıyorum çok güzel oluyo alıştım
Ben mısır püskülü ve kiraz sapı kaynatıp içerdim enfeksiyona karşı idrar söktürüyo bide hergün küçük bi parça sarımsağı ezip bütün olarak suyla beraber yut çiğnemeden hani hap gibi.... o da çok faydalı vücuttaki mikropları kırıyo veya yoğurduna katıp öyle de yiyebilirsin :KK66:

Bu antibiyotik bende çok fena mide bulantıso yapıyor ya. Biran önce bitsin istiyorum.
Yoğurdu kayınvalidem mayalıyo zaten o yönden rahatım :D
Tamam canım dediklerini uygulamaya çalışcam sarımsak hariç onun kokusuna bile gelemiyorum :D

Kızlar siz ilişki günlerinizi not alıyormusunuz? Ben hep alırım
Ola ki inşallah bigün hamilelik olursa daha net belirleyebiliriz bu şekilde doktorlar hep son adet tarihine göre hesaplıyolar yanlış hesap tutmuyo
o yüzden ben not alıyorum doktorlar o konuda saçmalıyolar
adet günü hiç hamile kalınırmı ne alaka dimi sonuçta herkes yumurtlama gününde hamile kalıyor yumurtlama da zaten adetten ortalama 1-2 hafta sonra oluyor bazılarının dahada geç...
canım adetliyken bile hamile kalan varmis.bazen yumurtalar hemen adet öncesi ve ya sonrası catlayabiliyor.nadir de olsa oluyor.

kizlar iliskisen sonra kac dakika beklenmeli sizce esim yat yat kalkma diyo:KK67: ama insan sıkılıyor
Canim ben bu zamana kadar yani en fazla hep 5 dk falan yattim ama tabi esim cikmadan birden fazla bosalinca en az bir yarim saat kadar icimde duruyo yani

Zaten biz hep yanlis gunde iliskiye girmekten sonuc alamiyoruz :-)

Bu antibiyotik bende çok fena mide bulantıso yapıyor ya. Biran önce bitsin istiyorum.
Yoğurdu kayınvalidem mayalıyo zaten o yönden rahatım :KK70:
Tamam canım dediklerini uygulamaya çalışcam sarımsak hariç onun kokusuna bile gelemiyorum :KK70:

Ama bütün olarak yutunca kokusunu almıyosun zaten sen bilirsin yine
yoğurda devam o halde ;)

canım adetliyken bile hamile kalan varmis.bazen yumurtalar hemen adet öncesi ve ya sonrası catlayabiliyor.nadir de olsa oluyor.

Doğrudur tabi öyle olan da var adeti düzensiz olanlarda oluyor genelde o
bana garip gelen doktorların direkt son adet tarihini sormaları...
yani son ilişkiyi sorsalar bari o daha mantıklı

Back
X