• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bendekide ucu hafif uzun o şekilde
Ben hergün aynı saatte ölçmüyorum çünkü aynı saatte uyanmıyorum ama yataktan kalkmadan ölçüyorum
senin vücut ısın normalde hangi seviyelerde?
Hic bilmiyorum canim ama bikac gundur vucut ısım fazla sanirim. Cunku yanaklarim falan hep kirmizilaşiyo

S.a hanımlar 2 yıldır bebek istiyoruz ama kısmet olmadı vakti saati varmış demek ki sat 25 ağustos bat 23-25 eylül normalde aksama olmazdi ama henüz adet olmadım lütfen dualarınızda eksik etmeyin beni Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
hakkımızda hayırlısı canım.benimde yakında 2 yıl olacak :( umarım hamis olursun.

Yarın sağanak yağış geliyomuş kızlar aman dikkat... ben pazara gidicem inşallah palamut son 10 yılın en iyi zamanını yaşıyomuş bol bol almak gerek 20 güne tükenecekmiş
sizde yiyin gari :KK53:

Ah annem ya Allah şifa versin
Benimde sinüzitim var ve bazen çok fena oluyo sinüslerim iltihaplı alnım ve şakaklarıma vuruyo:KK43:
Başını tülbentle sar sıktır baskı biraz iyi gelir belki bide ağrıyan yeri bastırarak ov hatta eşin yapsın onun gücü daha fazla ya böyle titreşim yapsın elleriyle bastırarak
Benim ağrıyınca eşime öyle yaptırıyorum ağrı dağılıyo
Allah sifa versin sana bana sifa bekleyen herkese canım aynen yaptiriym bir ise yarasın bari:ıslık:

Kızlar bugün yumurtlama günüm dijital test yaptım ne Zaman ilişki olması lazım ve ne yapamam gerek tavsiye verin cok heyecanlıyım ya
canım bugünü ve yarını değerlendir. yarın da test yap bakalım. ona göre öbür günüde değerlendir. bu aralar sıkı çalışın ve beklemeye başla. eşine türk kahvesi ve bitter çikolata yedir içir. sende muz ye gunde 1 2 tane :)

Back
X