• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

:)
canım sevindim değerlerin katlanıyor ve inşallah da hep böyle katlanarak devam edecek :) çook sevindim

iki gündür düğündeyim ne kadar kurt varsa döktüm valla hiç oturmadım sürekli oynadım. düğün mevsimine girdik ben her hafta oynarım artık :)

Artk zayıflarsın da :) oh valla döktürr:KK76:

Bende evde oynuyodum :)) maksat kalori yansın :) şmdi de slow adımlarla hareket ediyorum :D

Sağolasın tatlışım:KK68:

Kasıklarımda ara ara ağrı oluyo. Göğüs ağrısı zaten var. Biraz belim ağrıyo dün malatya'ya gttk gidiş 2 saat geliş 2 saat yolda öldüm yollar kötüydü. Sabah iç çamaşırımı değiştrp çıkmıştm akıntı oluyodu ama çok fazla gelmiş bunlar normal mi?
Normal canım bu dönemde fazlaca olur bi an kesilir iki gün sonra bayağı gelir bunlara takılma akıntın biraz farklı da olabilir canım normal hallerimiz gibi olmuyo bazen koyu ve yoğun oluyor
Gündüz de yaptırabilirsin canım aşağı yukarı sana sonucu gösterir bende bi gün akşam bi gün sabah vermiştim artış güzel olunca 48 saatin çok önemli olmuyo 40-44 saatte olur ;)

Zehracım bide hemen folik asit al doktorun vermesini bekleme sen başla şimdiden
Hiç deme yaaa :( folik asitim vardı folio. Kürtajdan sonra bıraktım kullanmayı. Nereye attıysam dün okadar aradım bulamıyorum. Bugun tekrar bakcm inşallah. Progestanda bekliyo oylece:)) geçen ayın hasılatı :))

Sağolasın tatlışım:KK68:

Kasıklarımda ara ara ağrı oluyo. Göğüs ağrısı zaten var. Biraz belim ağrıyo dün malatya'ya gttk gidiş 2 saat geliş 2 saat yolda öldüm yollar kötüydü. Sabah iç çamaşırımı değiştrp çıkmıştm akıntı oluyodu ama çok fazla gelmiş bunlar normal mi?
Norml canm hatta kendini altına isemis sanabilirsin :KK48: kaşık ve bel ağrısı hc geçmiyor :(

Norml canm hatta kendini altına isemis sanabilirsin :KK48: kaşık ve bel ağrısı hc geçmiyor :KK43:
Canım doktor bana magnezyum demir ilaçları verdi ellerini net gördü çok şaşırdı bu kadar net görünmez dedi parmaklar falan sonra bunları yazdırdı

Canım doktor bana magnezyum demir ilaçları verdi ellerini net gördü çok şaşırdı bu kadar net görünmez dedi parmaklar falan sonra bunları yazdırdı
Neden net görünmezmis ki . ? Bu gittiğimde bnada verir sanırm magnezyum verirmi bilmiyorum da

Günaydın kızlar hepinize..
ZK_ASK ZK_ASK kız cok sevindim allahın izniyle güzel sürer ve sonuçlanır.
dış gebelik sonrası biraz şaşkınlık içindeyim bende ama olan olmuş artık bundan sonrası için dikkat et sen , dualarımızdasın... Allahın izniyle herşey güzel olacak.
haberlerini paylaş hadi bakalım.

okeanoss00 okeanoss00 gülüm sen de içini ferah tut allah aşkına kötü şeyler düşünme. Nereden çıkarıyorsun vallahi kafanı rahatlat yoksa stresten bu gebelik çekilmez hale gelecek.
Cumaretsi gördüm bebeği canım maşallah iyiymiş ben de iyiyim artık :) Çarşamba günü ikili test yaptıracağız belki onun sonuçları çıkana kadar azcık bişi evham yapabilirim :KK48:

Norml canm hatta kendini altına isemis sanabilirsin :KK48: kaşık ve bel ağrısı hc geçmiyor :KK43:

Dün öyle oldu sandım :) dün leke geldi sandım korktum. daha gebeliği öğrenmeden önce ped koyup çıkmıştım dışarı. Adet olcm diyodum sürekli çantamda ped taşıyorum şuan bile :) temkinli olmakta fayda var

Bugun 2 saat erken verdim kanı :)

39 çıktı :)
Canım çoook sevindim senin adına :dua: Geçen ay o üzüntüyü yaşadığında o kadar tevekküllü ve pozitiftin ki rabbim çok bekletmedi seni:anneadayı: umarım sağlıkla artar değerin ve hayırlısıyla alırsın kuzunu kucağına 9 ay sonra :KK200: bize de dua et :)

Back
X