- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Çıktı canım doktora cumartesi gösterdik her şey yolunda dedi doktor. Zaten test sonuçları risk analizi düşük risk gurubunda çıktı bizim bebek. Gerisi Allah'a kalmış. Yapımdaki emeğin büyük tabi ki ismi beğenmene çok sevindim canım :)ZK_ASK canım bugün okuyabildim değerin çok güzel görünüyor hadi allah izniyle herşey güzel olacak. ağrı ve rahatsızlıklarınıda okudum canım benim tecrübelerimden bildiğim hamileliğin özelikle ilk zamanlarında gerek tup rahim hareketleri gerese bağırsak hareketleri cok rahatsız ediyor seninde bunları yaşadığını herşeyin yolunda gittiği kanısındayım.
biliyorsun ki her gebelik için ilk 3 ay cok riskli bu nedenle şu dönemde cok kendini yormamanı mümkün olduğunca stresten uzak dinlenerek geçirmenni tavsiye ederim. Eşine ihtiyaç duyman cok normal hem gebelik hormonları hem sıkıntıların seni psikolojik olarak ona daha fazla ihtiyaç duymana sebep oluyor. Rabbim yardımcın olsun, herşey güzel olsun.
okeanoss00 canım senin tahlil sonuçların çıktı mı? okudum ama gözümden mi kaçtı acaba göremedim. Umaraım herşey yolunda sen ve oğluşun rahat ve iyisinizdir. Çınar mustafa çok güzel isim :) benden onay aldı doğrusu. Biliyorsun ufakta olsa yapımda emeğim geçti :)
@Nisaberatim canım az girmene üzülsemde biraz buradan uzaklaşmanın sana iyi geleceği kanısındayım çok iyi yapıyorsun. Biraz durulup konudan uzaklaşınca stres daha azalıyor. Bu ay inşallah daha sakin olursun ve güzel sonuçlar elde edersin. gelişmeleri paylaşırsan cok mutlu olurum. güzel heberlerini bekliyorum.
@gulii7 canım seninde iyi olduğunu umuyorum. umarım herşey yolundadır canım...
Gelelim bana benim eşimin mart başında yaptığı sperm testinde değerleri iyi çımış ama sıvılaşma süresi 4 saat çıkmıtı kendi dr. göstermişti Antibiyotik aldı 15 gün sonra yani C.tesi tekrar test yaptı sıvılaşma süresi normale dönmüş. Bir sıkıntı görünmüyor yani o kendini akladı. Ben de cuma günün endokronoloji randevumu bekliyorum Prolaktin yüksekliği için bilmiyorum ne oldu yükseldi mi? düştü mü? bu arada geçen hafta yumurtladığımı düşünüyorum korunmadan 1 ilişkimiz oldu. BAT 28 Nisan kısmet yani..
İnşallah senin de prolaktin hormonun stresten dolayı yükselmiştir de düşmüştür. Her şey yolunda der doktor ve en kısa sürede bebeğin gelir. Dualarımdasınız.