• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

:KK200::KK200:Günaydın kızlar :) nasılsınız... ZK_ASK ZK_ASK canım pazartesi git dayanabilirsen ..
Ben aynı diyete devam ama kilo veremiyorum 65 de kaldım karnım şiş ama. 9 günüm bugün
@yanne senin durum nasıl?
@Nisaberatim kayboluyorsun canım arada bi sıkıntı yok demi
@Biravucmutluluk hamilelik nasıl canım

diğer tüm hamile arkadaşlarım lütfen dilinizden Ayetül Kürsiyi düşürmeyin. ve her dualarınızda bizlerede dua edi hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye .. :KK200:

Dayanırım kuzum napim beklemek en iyisi zaten. Karnın niye şişti ki tartıdaki sayıyı boşver vücutta değişiklik yok mu ben hemen incelmiştim şimdi gidenler geri geldi fazla özletmediler. Bol bol yürüyüş ve suuu.

aynen devam cnm ama tekrar test falan vermedik bayramdan sonra ameliyat olacak artık varikoselden bakalım nasip kısmet. ben de hemen istiyorum bian önce olsun diyorum ama planlar var bakalım ya Rabbim bi kapı da bana açar inşallah :)
Keçiboynuzu özü versen nasıl olur :)

Kızlar Allah hayra çıkarsın gece rüyamda bol köpüklü bulaşık yıkıyordum ama bulaşıklar temizdi çay bardağı yıkarken elimden fırladı kırıldı kendimce nazar çıktı diyordum :)
Ayy hayırlara çıkarsın Rabbim :) anlamı ne acaba, baktın mı?

Bende bugun sabaha karşı ruyamda boğulacak gibi oldum zor nefes alırsınya gerçektede yaşadım nefes almaya çalışırken uyandım eşim sıçradı panik oldu benide uyandırdı kendime geldim sonra. Gidiyodum direkten döndüm :))

Heyecan dan mı acaba :))
Canım ben de heyecan diye düşündüm ama doktor heyecan bile olsa en fazla 120 olmalı dedi, panik atak falan geçirdim herhalde o an :D
gulii7 gulii7 canım ailemde kalp hastası yok, ölçüm yaptı tekrar 150-151 çıktı. ilaç kullanmadım hiç kardiyologtan randevu aldım, holter takılması gerekecekmiş.

Canım vereceğim de perşembe Zaten gideceğim diye vermedim Bu çizgi de iğne değil bebekdir herAlde artık demi:)

İnsAllah canim insallah:dua::dua: benim icimdende hep öyle geçiyor insallahda öyledir beraberce sevinelim burda:KK36:
Bu arada çok sabırlı çıktın, massallah sana :))))

Ayy hayırlara çıkarsın Rabbim :) anlamı ne acaba, baktın mı?

Bende bugun sabaha karşı ruyamda boğulacak gibi oldum zor nefes alırsınya gerçektede yaşadım nefes almaya çalışırken uyandım eşim sıçradı panik oldu benide uyandırdı kendime geldim sonra. Gidiyodum direkten döndüm :))
allah korusun canım Rabbimhayra çıkarsın . anlamı hastalıkmış benim rüyamın ama bakalım hayrlısı :)

Back
X