Merhaba canlarim bugun baska bir doktora muaeyene oldum. Rahim agzini 3.1 cm ölçtü doktor. Normal dedi ve kisa degil dedi.. Agrilarim oldugu icin dikis atsa bile tutmayacagini 1.5 cm altinda olmadigi surece dikis atmadiklarini söyledi. Senin rahim agzin kisa degil dedi. Progestan kullanmaya ve dinlenmeye devam etti dedi. Bir kac vajinal test uygulandi. Ikisi temiz cikti. Bir kac gun sonra da kültür sonucu cikacak. Agrilarin sebebi enfeksiyonel mi diye. Rahim agzi yetmezligi agri belirtisi vermez senin agrin var dedi. Pazartesi kendi doktoruma tekrar gideceğim kontrole. Benim doktorumla benzer konustular. Icim rahatladi biraz. Magnezyum verdi bir de. Hayirlisi insallah. Buarada doktoru cok begendim kalbime kadar dinledi 1 saat muayene etti beni. Kalbimde ufurme farketti zaten çocukluğumda vardi ama gecmisti. Hamilelikte tekrar nuks etmis. Ileride beni zorlayacagini ve dogumda kardiyolog gerekebilecegini soyledi. Bu olay netlessin bir de kardiyolojiye gideceğim.
Bugun gittigim hastanenin sgk anlasmasi olmadigi icin 280 lira muayene testlere 500 lira verdim. Doktora sizle devam edemeyeceğim dedim. Acil bir durumda haberleselim dedi. Bahsettigin agrilar dusum agrisina benzemiyor. Dusuk agrisi 5 dakikada bir olurn1 dk kasilma seklinde surer dedi. Pazartesi kendi doktoruma kontrole gidecegim. Yatıyorum kalkmadan igne ve vajinal.sekilde progestana devam dedi o da diger doktorlar gibi. Magnezyum verdi bir de.