Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Bir de bir sey sormak istiyorum 7. Haftaya kadar bir sey yokken artık inanılmaz mide bulantısı yasıyorum, evimdeki kokudan tiksiniyorum yemek yesem midem bulanıyor ac kalsam kusuyorum her sey aniden tepetaklak oldu, eminim bunu yasayan coktur ama en azından bi nebze olsun azaltabileceğimiz bir care bilen var mı🥹
Merhabalar bende de 6.hafta ile basladi yavas yavas. Galeya ve elma rahatlatiyir. Bjr de mideyi ac birakmamak😊

Merhaba herkese
Mayıs anneleri grubundan bebemin geç döllenmesi sebebiyle haziran annelerine geçiş yaptım ☺️
Sat 28 agustostu 1 eylül olarak güncelledi doktor
8+1 haftalıgım
5+2 de keseyi gördük
7+4 te kalp atısını duyduk sükür
Tabloya ekleyebilir misiniz beni de P Prettywomaan
Diğer bilgileride iletebilirseniz ekleyeyim hemen ☺️

Ben gece karnımı cok sıkmışım uykuda .bebeğe bi şey olmamıştır dahil miii😕
Olmamıştır canım rahim bebek kesesi öyle basit bir oluşum değil karnını sıkmanla bişey olmaz

Bir de bir sey sormak istiyorum 7. Haftaya kadar bir sey yokken artık inanılmaz mide bulantısı yasıyorum, evimdeki kokudan tiksiniyorum yemek yesem midem bulanıyor ac kalsam kusuyorum her sey aniden tepetaklak oldu, eminim bunu yasayan coktur ama en azından bi nebze olsun azaltabileceğimiz bir care bilen var mı🥹
Bende aynı durumdayım 1 haftadır. Sabahları daha fena uyanır uyanmaz 3-5 leblebi yada çubuk kraker atıyorum agzıma. Pek birşey yiyemiyorum muz iyi geliyor bazen.

11-12.haftalarda rahatlamaya baslıcaz inş 🥹

Tamam canim kullaniyorsan sorun etme kırmızı olmadığı sürece bişey olmaz Allah'ım izni ile doktor bana öyle dedi korkma sende ama uzan canım iş falan yapma bir sure
Merhaba benim de dün peçeteye çok az bir kahverengi bir leke geldi korktum biraz da karnım sancılandı hemen doktora gittim şükür bir sıkıntı yok dedi progestan fitil ve iğne verdi bugün iğneyi vurulacam fitil ağızdan demiş ben bir kere kullandım ilk gebeliğimde çok kötü yapıyor insanı fitil olarak kullansam yada sadece iğneyi mi kullansam bilemedim 😓

Back
X