• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bugun 9. gunum testım kar beyaz bu ayda gelmedi minnoşum :KK43:
nasipten ötesş yok ne dıyelim o zaman nasıbımızı bır gun almak dileğiyle

Canım hakkında hayırlısı olsun insAllah, daha dur hemen umutsuzluğa kapilma daha klomenin ilk ayı;)

Kızlar pazara cıktım eczaneden normal test aldım ondada cıktı allahım sanırım hamileyim aglıyorum şuan mutluluktan gözlerim dolu klavyeyi bile göreniyorum sana çok şükür allahım
İsteyen herkeze ver yarabbi osay3 osay3 Nisaberatim Nisaberatim @Whiteandblue bacım dogruymus innovita güvenilirmiş
@kirgincicekler @cennetciim051215
Cnm zaten belliydi hadi tekrardan hayırli olsun:KK200:

:KK42::KK42::KK42::KK42:kızlar zehranın kanaması başlamış hastaneye gıdıyolar ne olur cok dua edın kolay gecsın Allah yardımcısı olsun ne dua bılıyorsanız okuyun ya şafi zıkrı cekın içinizden geldiği kadar lutfen:KK42::KK42::KK42::KK42:

Yaaa ciddimisin:( insAllah güzel haberlerle gelir:dua::dua:

Canım hakkında hayırlısı olsun insAllah, daha dur hemen umutsuzluğa kapilma daha klomenin ilk ayı:KK66:

Cnm zaten belliydi hadi tekrardan hayırli olsun:KK200:

Yaaa ciddimisin:KK43: insAllah güzel haberlerle gelir:dua::dua:
inşallah kolay atlatır inşallah Allahım yardımcısı olsun

Amin canım benim allah biliyor ya seni çok önceden tanıyorum ve hamilelik haberini almayı okadar cani gönülden istiyorum ki.
Ben tutamıyorum ilaç alıyorum ve ufaklıktan beri burun damarlarım çatlak ve sürekli kanıyor çözüm bulunamadı tutsam bozulucak. Rabbim tutanlara sabır versin allah kabul etsin rabbim herkezin tüm insanların kalbine göre versin inşallah
Kan akmasiyla oruc bozulmuyor sanki canim

bn şimfi yıne test yaptım sankı sabah cıkmayan şimdi mi cıkcak :))
amaç testlerı tuktmk kı bırdaha test mest derdım olmasın sıkıldım şu çişle haşır neşir olmaktan artık :)
Sabah daha iyi cnm bende bir sanah bir akşam yapıodum sabah silik akşam neagtif sinir oluyordum boşu boşuna en saglıklısı 2 günde 1 ilişki kaçırma olasılıgında olmaz stres te yaşamaZsın

Back
X